Darček pre manžela v deň svadby
Ahojte,
za mesiac mám svadbu a chcela by som darovať mužovi niečo pamätné, napadla ma nejaká kľúčenka z nápisom, ale ak by ste mi vedeli niečo poradiť budem rada ❤️
Obrúčka nie je dosť pamätná?😁
Ešte som o darčeku pre manžela v deň svadby nepočula. Ale keď tak by som dala zlatú retiazku. Ale teda neviem si predstaviť že kedy by si mu to dala. Za mňa obrovská zbytocnost. Veď na pamiatku má obrucku.
Poriadny predmanželský sex 😀
Nejaké hodinky možno?
Baby nie je nič divne na tom, že ma potrebu dat aj niečo viac ako je zvyčajne.. 🙂
Ja tomu môjmu asi nakreslim obraz, ale asi až zo svadobnej fotografie, takže neskôr..
@123kika1234 hodinky má, aj ked je pravda ze som pozerala take, kde je zadna strana vygravírovaná
@thereisabear tak obrúčka je jedna vec, ale v našich rodinách je zvykom dať manželovi/manželke darček.
@54tinka54 u nás je to zvyk si dať darček. A pokiaľ mi nechceš poradiť, ani nerieš.
@123kika1234 to je krásny nápad, ale ja neviem maľovať. Maľuješ aj na objednávku?
Áno kreslím aj na objednávku 🙂
A dostaneš aj ty niečo?
@stellarstar áno
Ja som sice manzelovi dala az na iny sviatok ale nasla som na fb jedna baba robi klucenky a ine z dreva a dala som tam vypalit napis 3 slova ktorym rozumieme iba my dva ( pre ostanych je to len veta ale pre nas to znamena nieco viac ) 🙂 zalezi co ma rad a ako to chces ponat
Najvacsi dar by si mala byt Ty, nic ine by mu nemalo priniest vacsiu radost...a aj naopak...prilisny materializmus... ved dostane obrucku s menom a datumom...
Ja tiež myslím, že obrúčka je dosť pamätná. A to, že vo vašich rodinách je zvykom dať ešte niečo pamätné je síce pekné. Ale keď sa musíš pýtať na tipy na diskusnom fóre.... Myslíš, že táto tradícia má zmysel?
@ysseba tak je ťažké, po xy rokoch spoločného života vymýšľať darček. Keďže kedysi sa ľudia brali dobre že nie po týždni... Tak som chcela inšpiráciu.
Skus penazenku z kvalitnej koze s vyrazenym datumom svadby v rohu.

Obrúčka nestačí? Na svadbu určite nezabudne, aj bez pamätného predmetu 🙂