icon

Darček pre muža, s ktorým sa stretávam 6 mesiacov

20. dec 2022

ahojte, chcela by som sa tu možno aj poradiť medzi skúsenejšími ženami 🙂
stretávam sa asi polroka s jedným mužom, a samozrejme idú Vianoce... on už po tridsiatke, ja menej a pravdaže aj mňa trápi dilema, čo mu dať.....nechcela som kúpiť hlúposť, nebývame spolu, dali sme sa dokopy len pred mesiacom, predtým sme sa spoznávali a tak.....napadlo mi dať mu niečo praktické a všimla som si, že veľmi rád si ukladá veci do rôznych krabičiek, škatúľ, hlavne také drobnosti a technické veci, a už dávnejšie spomínal, že nevie zohnať takú peknú krabicu alebo skôr krabičku, všetko len plastové...... a má to len pohodené.....napadlo mi kúpiť drevenú, menšiu a vlastnoručne ozdobiť keďže viem maľovať, kresliť, s nejakým pekným motívom samozrejme nie srdiečka, kvetiny.... ale veľmi miluje vesmír, fascinuje ho to a všetky tieto scifi filmy, knihy, skrátka technické veci..., no nemyslíte si, že je to hlúposť? alebo radšej zvoliť nejaký pekný parfém či niečo lepšie? nechcem vyznieť detinsky tak možno iný pohľad na túto vec, ďakujem 🙂

luccija
20. dec 2022

Skôr by som kúpila knihu o vesmíre či parfém, lepšiu kozmetiku

autor
20. dec 2022

teraz po sebe čítam, myslela som to tak, že ozdobiť tú krabičku práve tým vesmírnym motívom ....no tiež mi napadla kniha....

marsmykkok
20. dec 2022

Ja by som sa odrazila od toho, čo si dávate? Nemala si ešte meniny alebo narodeniny za toho polroka? Dal ti niečo? Ak áno, tak skôr symbolické (kvetina, čokoláda) alebo niečo viac?

danica2711
20. dec 2022

ak je to citlivý a vnímavý človek, určite ho poteší krabička (trebárs s tým vesmírnym motívom), ktorú si sama ozdobila. U nás v rodine a medzi našimi kamarátmi sú hand made a home made veci najviac cenené

autor
20. dec 2022

@marsmykkok mala som narodeniny, to sme ešte boli známi alebo skôr kamaráti ak to tak môžem nazvať, a zhodou okolností sa mi vtedy kazil notebook a on ako praktický chlap mi kúpil nový disk do toho notebooku, všetko preinštaloval atď... bol dosť drahší ten disk, ale odvtedy mám v práci najrýchlejší notebook čo ma veľmi potešilo 🙂 takže on je skôr taký praktický na darčeky preto mi napadla tá krabička

marsmykkok
20. dec 2022

No tak ten disk nestál 5 eur, teda dáva skôr nákladnejšie darčeky... Tá krabička to je milé, zo srdca, ja by som dala, ale určite niečo k tomu, nech ti on nedá zase niečo za napríklad 150 eur a ty mu dáš nejakú krabičku čo kúpiš za 5 eur ozdobenú vlastnoručne. Teda možno tú krabicu a prikúp k tomu knihu a napríklad lístky do kina na nejaký taký film, aký má rád a pôjdete tam spolu.

syslik81
20. dec 2022

nieje to zly napad lepsie ako trapny parfume alebo koxmetik a ci daco na poslednu chvilu z obchodu .. darcek ma ist od srdca a ak ho dotvoris sama iste s apotesi

miadi
20. dec 2022

Sak kludne urob krabicku pomaluj a do nutra Daj nieco co ho naozaj potesi 😉krabicku si necha na vecicky.. bude to darcek v darceku

majki_ki
20. dec 2022

Ak to nemáš ďaleko v ba je výstava Cosmos, možno by ho potešili lístky

miadi
20. dec 2022

Ja ked som chodila na strednu umelecku a brat povedal ze na vianoce chce odomna “ svaty pokoj.” Tak som obalila velku krabicu znutra vymalovala ziarive pozitivne farby ..- na spodok dala papierik “ svaty pokoj .” Tak si mi to pripomenula 😆len ty to mozes na trochu lepsi level materialny potiahnut. ( ale malo to uspech)

h2
20. dec 2022

Tak pekná škatuľa poteší každého chlapa. 😂

autor
20. dec 2022

@majki_ki to by bol super nápad, nevedela som, že je to v BA 🙂 to by šlo 🙂

miadi
20. dec 2022
miadi
20. dec 2022

@h2 tu jej uz Asi videl 🤣

majki_ki
20. dec 2022

Pozri si, je to v Inchebe, neviem teda dokedy, ale ako nadšencovi by sa mu to mohlo páčiť 🙂 a máte aj o program postarané

lavinis
20. dec 2022

Kup.mu Solaris od Lema, klasika sci fi

klarolinne
20. dec 2022

Krabička je pekný nápad, keď ju aj sama ozdobis, ale teda ja by som k nej kúpila ešte niečo, snáď aj tú knihu a lístky do divadla, kina, alebo na nejakú výstavu. Podľa toho čo má rád. Alebo pokojne aj ten perfum.

majki_ki
20. dec 2022

Inak mi napadlo, že tie lístky môžeš dať do tej škatuľky :D a to mas dva v jednom, vystava je do konca februára

autor
20. dec 2022

@majki_ki pozerala som to, je to veľmi dobrý nápad, presne mi to tak napadlo, že niečo bude aj praktické a zároveň niečo, čo ho poteší a zaujímavé 🙂

euka210
20. dec 2022

Za mna super napad za 100 bodov 👍 moj manzel ma tiez milion veci...skrutiek a pod...ale on si kupi sam take hracky co mu treba a ma klasika plastove. Pre mna darcek kde clovek vlozi svoj cas a kreativitu je lepsi ako drahy parfem.
Preto mne darceky netreba, lebo moj manzel mi urobi skrinky na mieru ked potrebujem a ake chcem, alebo hocico v dome.

brembo
21. dec 2022

dobrý nápad👍