icon

Darček pre muža - technického nadšenca

19. sep 2020

Baby, muž bude mat narodeniny. Má rad všetky tie technologické vychytávky do ktorých sa ja vôbec nerozumiem. Neviete mi niečo poradiť? Čo máte doma alebo čo vašich mužov nadchlo 😀 tie hodinky smart už ma aj sluchatka bezdrôtové aj roboticky vysávač sme už zakúpili 🙈 keď ja už hľadám googlim a nič dobre mi nevie napadnúť 🙈 za kazdu radu ďakujem veľmi pekne 🙏🏻

ledgerka
19. sep 2020

mam tiez takeho muza a prave preto darceky nekupujem :D on si vzdy tyzdne poctivo vybera co kupi a viem ze si by som nevybrala dobre. My si darceky nekupujeme, iba v pripade ze vieme co by sa tomu druhemu zislo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
amelia000
19. sep 2020

Bezdrotova nabijacka?

autor
19. sep 2020

@amelia000 to už ma 🙈 ale ďakujem!

autor
19. sep 2020

@viestta tak on ma rad aj take blbosti čo by ho ani nenapadlo , minule sa tešil keď mu kamarát dal svietiace pero 🙈 tak som myslela či niekto nemá nápad 😀

autor
19. sep 2020

@ledgerka my sme spravili chybu že si kupujeme 😀 ale on mi vždy čo chcem tak raz by som ho aj ja chcela potešiť 😀 mám pre Neho ešte tričko čo bude ok to sa poteší to mám na isto len som rozmýšľala nejakú takúto vec ešte 😀

simca06022011
19. sep 2020

Bluetooth reproduktor :D Alebo ho prekvap a nekup mu nic taketo ...

katulienkax
19. sep 2020

Ježiš takéto darčeky si muž kupuje sám a poďakuje mi že si mohol kúpiť 🙂 sú to drahé veci on si sám vyberie a kúpi a nemusím ho prekvapovať . Aspoň mu nekúpim kravinu

autor
19. sep 2020

@katulienkax aj môj si kupuje aj sám a nemusí mi ani ďakovať :D poďakuje sebe že pekne zarobil a pekne si kúpil :D problém je že ho ľúbim a keďže on vždy dokáže prekvapiť mňa chcela by som aj ja jeho :D

@simca06022011 máme :D asi tri :D asi zamierim na nejaké chlapské fóra a skúsim pozisťovať čo je nové :D

simca06022011
19. sep 2020

No nepotesim ta, nic nove nie je :D Ale skus pozriet orientacne aliexpres, podla predajnosti v tom "oddeleni". To ti napovie :D a potom to pohladas u nas

autor
19. sep 2020

@simca06022011 super nápad, ďakujem veľmi pekne ! 🙂

mareka49
19. sep 2020

Alza Smart.
Je tam smaet home, smart healt, smart osvetlenie...
Alebo posetri na Nanoleaf😍😍😍

viestta
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
19. sep 2020

Svietiace tenisky, nabijatelne😄🤣, tie isto nema, keďže nemá nast🤣

majkeel
20. sep 2020

Dron s kamerou? outdoorova sport kamera?
https://xiaomiplanet.sk/fimi-x8-se-2020-edition... napr.toto

annamarin
24. okt 2020

Mna jak prvá napadla vodná lampa alebo lampa s vodnou parou. Aby to v noci pekne svietilo. Mojho tatka takto potesili LED podsvietenie, ktoré si rozmiesnil po byte. Dalej si kupil aj čistič vzduchu od xiaomi - v tomto corona čase. A dotykové vypínače svetiel.😀 Mňa ako technicku by najviac potesilo asi Raspberry Pi. ❤️ Alebo nejaké vychytávky do auta, keď má rád autá.