Darček pre novú známosť
Ahojte, stretávam sa zatiaľ krátku dobu s jedným mužom. O 10 dní má ale narodeniny ( bude mať 34 ) a chcela by som mu niečo darovať ale zas to nechcem nejako prehánať keďže je to krátka doba. Čo by ste vy darovali niekomu s kým vám je dobre ale poznáte sa len chvíľku? Niečo čo by ho potešilo. Ďakujem za rady!
Ak je to len chvila, myslim ze uplne postaci nejaka dobra bonboniera/cokolada, vno, alebo mu sama upec kolacik Proste drobnost, ze si nezabudla, ale nic velke.
Čokoláda by stačila
@lelelienka áno je to chvíľa, 3 týždne. Takže v tom čase narodením to bude niečo krátko cez mesiac. Tiež som nad tým vínom premýšľala že s tým človek asi nič nepokazí. Nepoznáme sa ešte ani natoľko že neviem presne čo má rád. Zatiaľ sme v tom štádiu spoznávania sa 🙂
Pozvi ho na večeru,pizzu+ zariaď balóniky(môj sa rehotal ešte 3dni a aj po rokoch to občas spomenie🥰)
pozvala by som ho do kina, divadla, na veceru a objednala mu kolac - ste spolu kratko, za mna to nie je na ziadny seriozny dar
mini torta so svieckou styl cupcake alebo daco take male .a pozvanka niekam na vylet ...
Nič. Popriať všetko najlepšie.
Upeč mu tortu 😁
tiež som toto riešila pred rokom 🙂, ale poznali sme sa 2mes. kúpila som jeho obľúbený alkohol, lepšiu kávu a myslím, že nejaký špeci med.
Ale my sa s nim nestretavame, teda pravdepodobne sa s nim nestretavame, takze ako mame vediet, co by ho potesilo?
Pozvala by som ho do kina a na večeru a na večeri by som mu dala cupcake s jednou sviečkou. Alebo by som ho pozvala na spoločnú masáž. Alebo by som mu doma urobila dobrú večeru a potom dobrú masáž.
@vanilkovazmrzka pravdepodobne sa s ním nestretávame 😂😂 to ma pobavilo 😀
@melanta tak v dnesnej dobe nikdy nevies 😃
@vanilkovazmrzka haha no ak sa s niekym stretávate tak možno aj s ním, človek nikdy nevie 😄 takže poprosím radu čo toho vášho ( nášho ) by potešilo!
@autorka ja sa vacsinou snazim pocuvat, ze o com ten clovek rozprava, co ma rad, a potom vyberam nieco z oblasti jeho zaujmu. A tiez sa castokrat aj opytam, ze ako to ma s darcekmi, niektori ludia napriklad nemaju radi darceky z povinnosti 🙂 ak ste len niekde na zaciatku vztahu, tak by som to vyriesila nejakou vecerou, bud v restike alebo nieco doma pripravit, pripadne nejake kino/divadlo. Alebo nejaky vikendovy pobyt niekde v ramci sk, proste nejaky zazitok 🙂
@vanilkovazmrzka tak jasné ze človek počúva toho druhého ale podotkla som ze sa stretáme 3 týždne a z toho niesme každý deň spolu, obaja máme povinnosti a iné veci a za tak krátky čas sa nedá poznať človeka a všetky jeho veci čo ma rád, na čo si potrpí a na čo zas nie. Išlo skôr o radu ohľadom nejakej drobnosti čo poteší skoro každého človeka vo všeobecnosti 🙂
Podľa mňa úplne stačí pozvanie do kina, na večeru, pripadne fľaša nejakého obľúbeného alkoholu, poukaz na masáž,ak to ma rad.. Ste spolu krátko, na nejaké extra dary ešte nie je čas. S manželom keď sme sa začali stretávať, tak po mesiaci mal narodeniny a zároveň o dva dni meniny. Ja som mu dala kartón piva jeho obľúbenej značky, ktorý som pekne previazala, k stužke upevnila tri sladké tyčinky (Bounty, Snickers, Mars) urobila nepecenu tortu a vybavené. 😊
Aj ja by som možno bola za lístky do kina, prípadne nejaká obľúbená pizza. Alebo kúpiť hamburger (ak má rád - napríklad mňa by tým nikto neuhostil 😉), zapichnúť doň sviečku na spôsob torty a k tomu fľašu vína... Môj manžel nepije alkohol, zato je čajový (aj na rande sme zvykli chodiť do čajovne), takže ja som mu v začiatkoch nášho vzťahu kúpila šálku (na spôsob neolitickej keramiky) a kvalitný sypaný čaj.

podľa toho koľko chceš investovať 🙂 nejaký poukaz na masáž, vstup do wellnessu pre dvoch, alebo noc v nejakom wellness hoteli , alebo poukaz do nejakej reštaurácie/na hamburger, lístky do kina, oblečenie ?
ja som bola v podobnej situácii, poznali sme sa 3 mesiace, tak som nám zaplatila jednu noc vo wellness hoteli , bolo super, tak som pár dní potom mala ja narodeniny a dostala som to isté. obaja sme boli veľmi spokojní