Darček pre otca na šesťdesiatku do 200 EUR
Ahojte
Dámy. Prosím vás s mamou sa chceme zložiť na darček.
Absolútne netušíme čo. Ale náš limit je Max 200e spoločne ako darček .rozmýšľali sme nad nejakým pobytom dvojdňovým pre našich alebo podobné. On nemá rád žiadne že hodinky zlato a oblecko všetko toto ma už.
Je to veľká mega oslava.ma rád dobré víno napr irsai alebo novozélandské.
Ale nevieme že čo na vínnej ceste už bol. Má to v januári. Na oslavu je pozvaných 40 ľudí .torta už je zajednana to mama kúpila..Max môj budget je 100e
ak má vnúčatá tak ich maľovaný obraz. ak nemá tak let balónom
@anonym_autor voucher na vikend pre dvoch bez terminu do nejakeho termalu, ci aspon hotela/penzionu (cenovo prijatelnejsieho) kdesi na peknom mieste, kde maju nejaky maly wellness.
@anonym_autor Môj oco mal tento rok 60 a keďže povedal ze nič nechce tak sme mu dali € , so súrodencami sme sa skladali po 200€ nech si kúpi co chce a uzná za vhodne. Kúpil si snehovú frézu . Tak možno ak rad niečo vyrába, nejaké náradie a pod tak by som šla tým smerom
môj dostal kvalitné kreslo
@anonym_autor tandemový zoskok, let rogalom,… 🙂 nech nezabudne
och to je smutne aj ked je dnes tazko usetrit peniaze ale na otca investovat 100 max ? ale dedit nehnutelnost to sa bude stat v rade.
samozrejme ze nie zlato a hodinky, ved to clovek ma v takom veku a ani to napriklad nenosi. ale co sa tak opytat co by chcel ? aky ma sen ? a on by mal byt ten co dostane darcek, nie tvoja mama a urcite nekupovat darcek do domacnosti.. je to este mlady chlap to nema ziadne sny ? hobby ?

Ani to nie..tak 70 e najlepšie s mamou sa dajako zložiť..aby to mal ako spomienku pamiatku alebo daj..nemáme eura nazvyš žiaľ