icon

Darček pre partnera

21. nov 2021

Ahojte. Zháňam darček pre môjho snúbenca. Je ocko, automechanik a má rád autá a drift a nás (jeho dve kočky 😃). Už som mu kúpila všetko čo potreboval alebo chcel. Na jeho iné sviatky alebo predošlé Vianoce. Nemám vôbec nápad. Nepotrpi si na oblečenie.. Že on aj na svadbu pôjde v monterkach 😂😂tie kozmetické kazety sú mu na nič keďže aj to má plno 🙈🙈neviem.. Nejaká žienka poradiť niečo?? Poprípade vy kupujete čo svojim chlapom?

nikha2809
21. nov 2021

Sem sa pripnem,neviem či nemáme rovnakého muža 😂

bibina32
21. nov 2021

Tiež mám manžela, čo rád nosí monterky a všetko opravuje. Ja mu idem kúpiť baterku, tú čo má sa mu už kazí a izolačky. Tie mu stále chýbajú.

mareri
Odpoveď bola odstránená
295anicka
21. nov 2021

ahoj, skús pozrieť na montážne mobilné ležadlo, nám sa to celkom osvedčilo 🙂

trinity_77
21. nov 2021

Ahoj, ja mam muza mechanika a popritom ma zalubu v zbierani modelov aut v mierke 1:18 konkretnej znacky, je to sice drahsie, tie ktore su tazko dostupne.
Alebo mu zaplat skolu driftu u Niny Zagoždžon, je to riadna supa a jazdi jak blazen 🙂 myslim ze to by ho velmi potesilo.
Co tak nejake naradie, alebo kvalitne monterky s oblubenou znackou auta?
Popripade kvalitnu autokozmetiku, je toho strasne vela, ked ma nieco este napadne tak napisem 😁

autor
21. nov 2021

@nikha2809 tak až by si mala nápad kľudne sa podeľ😃

autor
21. nov 2021

@trinity_77 školu driftu som mu ponúkala už dávno o tom nechce ani počuť 🙈😃... No jedine nejaké montérky 😃... Ďakujem 😇

nikha2809
21. nov 2021

Mňa práveže nenapadá nič.chcem mu dať niečo čo ho ozaj poteší,lenže ja mám pocit že má všetko.Ked sa ho spýtam povie mi že ponožky a trenky alebo ešte jednu erku (má škodu 110r) modely škodoviek tiež má teraz mu každý mesiac postupne chodia ďalšia sada z deagostiny(inak to ak je zaťažený na jednu značku áut odporúčam)montérky,autokozmetika to mi príde také neosobne veď to sú praktické veci čo si kúpi aj tak ako aj tie ponožky.

trinity_77
22. nov 2021

@nikha2809 a co tak profesionalne nafotenie auta ? Ved rka stoji za to, moj muz zas na Lady takze viem ake to je 😁😁 skus potom modely pozriet pod znackou triple9 alebo whitebox, urcite kvalita o niecom inom.
Pozri stranku retro-auta.com 😊

nikha2809
22. nov 2021

@trinity_77 ďakujem to určite pozriem.

nikha2809
22. nov 2021

@trinity_77 škoda že zrovna niesu skladom tie modely ktoré by chcel,ale stránka vyzerá fakt super ďakujem za tip.snad naskladnia veď bude mať ešte aj narodky a tak 😀

trinity_77
22. nov 2021

@nikha2809 ano vacsinou tie modely, ktore su najviac zhanane tak su na predobjednavku, ja uz som mu odtial kupovala vela, vzdy mal z toho taku radost. Urcite zober v mierke 1:18.
Ja cakam na jeden model uz rok, co nie je stale naskladneny :D
Ale urcite odporucam, stranka super a je tam vela dobrych veci 😍