Darček/prekvapenie pre kamaráta, ktorý má všetko
Ahojte ženy (ale kľudne aj muži)... dajte nápad na darček pre (zatiaľ) kamaráta, ktorý má doslova všetko (peniaze nechybajú a dopraje si čo len chce). Poznáme sa krátko, spoznávame sa, čo bude do budúcnosti neviem, ale v tomto čase nám je spolu fajn. Blížia sa jeho narodeniny (45) a určite by som ho chcela niečím obdarovať - ale nápad mi chýba 🤷♀️ skôr nejaké malé a milé prekvapenie, ako mega dary ktorých si môže dovoliť nadmieru a nechýbajú mu
My mame takeho kamosa, isiel stavat dom, tak sme mu kupili kadibudku..vzali sme to z tej vtipnej strany🤣
My nevieme ake ma zaluby, to by si mala vediet ty. Nikdy som sa nepotrebovala pytat aky darcek kupit. Mozno daky zazitok, nie vecny dar
Upeč mu tortu s nejakým milým alebo vtipným nápisom. Zober ho na výlet a na obľúbené jedlo niekde. Urob mu dobrú večeru a pusti jeho obľúbený film.
@deti95060810 toto je co na nazor prosim ta. To, ze ma peniaze a dopraje si, predsa neznamena, ze sa nepotesi aj malickosti.
Nezbiera nieco? Co ma rad? Nieco do bytu v jeho style? Kvalitny alkohol? Vino? Dobru whiskey? Cigary?
Alebo mu podaruj ovocnu kyticu a zjete ju spolu 😍
Tak doplním, aj napriek svojej finančnej nezávislosti, ide o človeka s veľkým srdcom a poteší ho už len to, že si spoločne vyjdeme von (či už prechádzka, večera...). Koníčky nič extra- rád ide do prirody na prechádzku, bicykel, púť... viem, že povie že nič nechce (a myslí to úprimne) a stačí mu byť chvíľku so mnou. Ale ja mu proste niečo chcem dať - zatiaľ nejaká tortička vyhráva. Nič iné ma nenapadlo 🤷♀️

obávam sa že takémuto človeku sa nezavďačíš ničím...