Darčeky na Vianoce podľa aktuálnych trendov na sociálnych sieťach
Mam par ludi, ktorych by som chcela obdarovat na Vianoce, ale maju odlisny zivotny styl ako ja. Viem, čo ich bavi, ale sú to temy, v ktorych sa nevyznam. A ani neviem, čo už maju, možno mne to príde super, ale pre nich je to "zakladne vybavenie", že to ma predsa každý. Preto by som im rada dala niečo, čo je aktuálne trend na socialnych sietach, nejaké novinky na nasom trhu a pod. Kde je šanca, že to bud ešte nepoznaju alebo nestihli si kupit. Nieco ako bol ten Stanley Cup a pod, ale aktuálne.
Dajte tipy na niečo pre tieto kategorie ludi:
Par, 35+ double income, no kids, radi varia, cestuju - je nejaký novy trend pripravy jedal? Je kniha/zoznam nejakych pamiatok, ktoré treba navstivit v najblizsich 5 rokov, inak ich zavru, znicia sa (koralove utesy napr.).
zena 20+ (aké znacky sú cool, aké sú trapne, ale mne ako Millenial by prisli ešte ok, nech si dam pozor?). Je toto zaujímavé pre tanecnice:"Dance Warm-up Clothing"?
muz 20+ (ake sú technicke trendy?)
Mlady par, ziju zdravo, cvicia - Co je in? novy typ protein shake? Novy influencer? Nejaka znacka sport. oblecenia
Rozvedena zena 45+ - ktora kozmetika je kvalitna? Alebo nejaký super pristroj do domácnosti?
@lindous dakujem za tipy. Ten gymbeam kuknem.
Dnes už je taký vyber a informovanost, kazdy si najlepsie kupi sam, čo chce. Mas pravdu, tiez som tak planovala, že ak sú nejaké znacky, trendy, že kupim poukazky a nech už si odtiaľ sami vyberu presne veľkosť/kurz/typ. Inak, ja som 35+ a na tiktoku som nasla kozmeticke tipy (retinol, spf, hylauron...). Len to je algoritmus, takže mne nevyhodi videa pre kategorie, do ktorych nezapadam.
@elzena2 neviem odkiaľ sú tí ľudia a nie som vo vymýšľaní darčekov moc dobrá, ale aspoň niečo skúsim poradiť:
pár - zachytila som poslednú dobu veľmi zaujímavé kurzy cez Gourmet academy v Bratislave, mohlo by sa im to páčiť (ja milujem varenie a pečenie a keby som z BA neváham ani chvíľu) alebo poukážka na zážitkovú večeru (pozri napr. cez zlavomat)
žena 45+ - do kozmetiky v rámci skincare ťažko šprtať, ak má vyslovene značku, ktorú používa a vyhovuje jej, pravdepodobne je zbytočné jej kupovať niečo iné, ak ale vieš čo používa tak jej kúp poukážku priamo na tú značku…

Pár 35+ možno kurz varenia, či už poukážka aby si vybrali oni alebo nejaká zahraničná kuchyňa, špeciality, aby si pocestovali aspoň takto na tanieri 🙂
Žena 20+ som ja, oblečenie naozaj nedostávam rada, ak fakt nevieš, tak tiež by som išla poukážkou, ak to chceš smerovať športovo, tak napr. do GymBeamu? Tak isto ako mladému páru, ktorý rád cvičí...
To že je niekto mladý, neznamená, že sa trhá za všetkými trendami, mňa napríkald väčšina zďaleka obchádza, vôbec nazaujala a považujem to za predražené blbosti...zase nie sú to 13-14 ročné decká, ktoré sa nechajú strehnúť všetkým čo sa mihne na tiktoku