icon

Darčeky pre 56-ročného svokra, ktorý je bez hobby

5. okt 2025

Poradte co kupit. Nema ziadne hobby, doma nic nerobi. Ja som vzdy zufala a neviem nikdy co mu kupit. Ma narodeniny.
Pripadne dajte tip co kupit aj svokre.
Dakujem za lazdu radu 🙏🙏🙏

autumn1
5. okt 2025

Fotoalbum vnúčat alebo obraz s vami aj vnúčatmi, wellness pobyt pre oboch, fľašu kvalitného alkoholu, niečo na podporu imunity, ak sú milovníci kávy kávovar alebo kvalitnú kávu... Svokre kyticu od muža alebo vnuka, masáž moja babička ako "mladšia" rada chodila... Ťažko s takými ľuďmi bez záujmov

belllinka
5. okt 2025

Nic extra nespekuluj, albumy, wellnesy…blbost Kup darcekovu kartu do Kauflandu alebo Lidla a urobia si nakup aky chcu.

really8
5. okt 2025

@anonym_autor ved manzel nech kupi. Flasu/darcekovy kos/ poukaz/ vstupenku.
Svokre podla stylu. Kozene rukavice? Balicek z manufaktury?

anonym_d940b4
5. okt 2025

Ja by som aj knihu,.nejaku detektivku od sk autora, su doma dvaja, mozno sa chyti a zacne citat niektori z nich knihy
Obom mozno lístky do divadla alebo nejaky koncert, pojdu pekne spolu na kulturu

prasiatko30
5. okt 2025

56r chlap je este velmi mlady chlap - to nema ziadne hoby? Nic co by robil mimo roboty? Nechuti mu dobre vino? Necita? Nerobi turistiku? Necestuje? Nema rad nove technicke vychytavky?

madeincssr
5. okt 2025

@anonym_autor aby si mala nieco hmotne (3D 😉) ku pripadnej poukazke (do ich oblubeneho obchodaku), tak nieco, co sa da zjest a vypit - cize napr. darcekovy kos (o jeho obsahu sa poradit s jeho blizkymi). A pre rypacov - vypit sa da aj ine ako alko.

danica2711
5. okt 2025

hlavne sa opýtaj manžela, je to predsa jeho otec, niečo o ňom musí vedieť

danielahamar
5. okt 2025

Ja mám nevdacneho svokra, takže nič😬 a inak vždy bolo víno a to čo vždy bolo treba, že to spomenul, že by to chcel. Ale od nas nie, nikdy nieje nič dobré 🫣