Darčeky pre deti po získaní vodičského preukazu
Čo ste kupovali svojim deťom keď spravili vodičský preukaz?
Okrem auta. ☺️
Ďakujem pekne.
no, u nás ten vodičák 😂 ale kľudne mu navrhni že mu budeš prispievať nejakou čiastkou na benzín…
@biba_18 benzín mu budeme najbližšie mesiace platiť my, takže niečo iné potrebujem. Ale ďakujem
nic?.... akoze, co mu mate kupovat za spravenie vodicaku? :D :D ved ten vodicak ste predpokladam vy platili... to by mohol byt vdacny dost.. alebo aj nie ak je tak rozmaznany a caka nieco viac.. 😂
@anonym_autor vôbec nerozumiem čo viac potrebuješ?
a prečo…
@anonym_autor prepac, ale asi nerozumiem. Co by si mala dietatu kupovat, ked spravi vodicak?
Nemal by kupit on nieco Tebe ako podakovanie, ze dostal tu moznost si ho urobit? Alebo si ho platil sam?
Potrasiem mu rukou a poviem že som hrdá a želám veľa šťastných kilometrov
alebo upeč koláč a dajte si “na oslavu”…
Tiež nerozumiem otázke. Aký darček, VP bol darček a robila si ho hlavne pre seba .
V 17tich keď spravila VP, sme zagratulovali, na 18. narodeniny dostala auto. Benzín si väčšinou platí sama
VP si kúpil sám, na auto nasporil 70%
Myslela som nejakú pekný kľúčenku a tak....
@anonym_autor kúpili mi vodičák. Žiadne auto ani nic podobné. To som si musela zaslúžiť. 🙂
@biba_18 benzín mu budeme najbližšie mesiace platiť my, takže niečo iné potrebujem. Ale ďakujem
@anonym_autor nič, prečo by som mu mala niečo kupovať? My ani to auto, študoval vtedy na VŠ v zahraničí, to bola naša investícia do jeho budúceho života, auto je spotrebný tovar
Nič. VP bol darček k blížiacim sa 18 stym narodeninám.
Na 19 stku dostal naše staré auto, ktoré sme sice pôvodne plánovali predať , doplatiť, kúpiť si nové.Ale nakoniec sme sa rozhodli takto.
VP si kúpil sám, na auto nasporil 70%
Myslela som nejakú pekný kľúčenku a tak....
@anonym_autor V tom prípade skôr prersonalizovaný talizman do auta.
nic?.... akoze, co mu mate kupovat za spravenie vodicaku? :D :D ved ten vodicak ste predpokladam vy platili... to by mohol byt vdacny dost.. alebo aj nie ak je tak rozmaznany a caka nieco viac.. 😂
@cyberk tak už tu bola otázka, čo kúpiť frajerovi, ktorý je na vojne k prísahe a premotivované matky oslavujú u dieťaťa každý mesiac, tak prečo nie aj k vodičáku, 😂
Syn si Na VP si odkladá peniažky od malého chlapca čo dostal od babiek a od krstnej. Už tam má nasporené dosť. Vie, že tam má peniaze presne na toto.
Auto si bude musieť kúpiť už za svoje. Keď urobí VP tak si sem tam pozícia naše, ale auto mu určite kupovať nebudem
Nejakú mini oslavu so žalúdkami určite dáme
@anonym_autor V tom prípade skôr prersonalizovaný talizman do auta.
@patka06 konečne normálna odpoveď, presne niečo také som myslela. Máš aj nejaký konkrétny nápad 🤔
Ďakujem
Syn si Na VP si odkladá peniažky od malého chlapca čo dostal od babiek a od krstnej. Už tam má nasporené dosť. Vie, že tam má peniaze presne na toto.
Auto si bude musieť kúpiť už za svoje. Keď urobí VP tak si sem tam pozícia naše, ale auto mu určite kupovať nebudem
Nejakú mini oslavu so žalúdkami určite dáme
@pribinak aj u nas tak 😀
A so žalúdkami? 🤔😆
Nič sme nekupovali, je to úplne normálna vec. Tak ako sme nič nekupovali, keď urobil maturitu, ani keď sa dostal na VŠ. Keď bude promovať, budeme mať promočnú oslavu a dostane nejaké dobre hodinky alebo mobil, podľa svojho výberu do určitého rozpočtu. Vodičák si platil sám zo svojich peňazí ( z brigády a z našetrených), na auto si šetrí a dovtedy bude používať niektoré z našich áut. A prispievať bude na benzín/naftu samozrejme.
@patka06 konečne normálna odpoveď, presne niečo také som myslela. Máš aj nejaký konkrétny nápad 🤔
Ďakujem
@anonym_autor Mne sa páči to to
https://www.sashe.sk/MK-ozdoby/detail/krasny-ta...
@anonym_autor je chvalyhodne, ze si nasetril sam a aj na auto.
@anonym_autor nabudúce ak sa budeš pýtať tak napíš všetky podrobnosti dopredu aby ťa nenormálne odpovede nemuseli rozrušovať… 🤷♀️
Ďakujem
@anonym_autor alebo
https://www.perfektnetricka.sk/talizman-do-auta...
A kúpila by som mu niečo do auta - dobrú autolekárničku, prípadne prispela neskôr na zimné pneumatiky apd.
@anonym_autor nabudúce ak sa budeš pýtať tak napíš všetky podrobnosti dopredu aby ťa nenormálne odpovede nemuseli rozrušovať… 🤷♀️
@biba_18 stačilo odpovedať na to na čo som sa pýtala. 😄
@anonym_autor alebo
https://www.perfektnetricka.sk/talizman-do-auta...
@patka06 obe naozaj veľmi pekné, ešte raz vďaka
@anonym_autor všetci ti na to odpovedali. pokiaľ by si napísala na začiatku dostala by si iné odpovede 🤷♀️
@biba_18 stačilo odpovedať na to na čo som sa pýtala. 😄
@anonym_autor tu musis pisat detaily vsetkeho dopodrobna. Iste damy su bud hlupe alebo sa len robia hlupymi 🤷♀️
@anonym_autor kurnik šopa ….so zakuskami …tento mobil si píše čo chce 🙈🙈🙈
@pribinak 😆 tak už mi to dáva väčší zmysel 🤗
A kúpila by som mu niečo do auta - dobrú autolekárničku, prípadne prispela neskôr na zimné pneumatiky apd.
@anonym_e3f7b4 lekárničku, trojuholník aj vestu dostal na narodeniny 😄🤗

no, u nás ten vodičák 😂 ale kľudne mu navrhni že mu budeš prispievať nejakou čiastkou na benzín…