Dávate mužom niečo na Valentína?
Ak ano, inspirujte ma prosim :D ja uz po 100r. spoluzitia ozaj neviem,vo kupit.
ja som si tak scrollovala fb a narazila som na taky pekny obrazok minitorticky s napisom Lubim ta, pozrela som si to blizsie a zistila som, ze to robi nejaka pani, ktora byva 10minut odo mna, tak som rovno objednala 😀 ale inak si vzdy dame len nejaku sladku drobnost alebo jeden rok som mu dala fotoknihu s fotkami z nasich spolocnych vyletov.
Ano ale len nejaku malickost a navarim peknu veceru, vyfintim sa dam nieco sexy :D a on mi kupi vacsinou ruze, a potom nejaky darcek ktory si ja vyberiem
Nie, tento sviatok je zbytočný
Keď dieta bude spať aspoň chvíľku v postieľke tak s€x🤭
U nás len drobnosť. On asi nejakú kytičku tulipánov a ja asi niečo sladké. Pravdepodobne aj deťom kúpim nejaký malý tematický perníček "ľúbim ťa" alebo "z lásky".
Permamentku do fitka kde chodí, viem že sa poteší a rád využije 😇
Nedávame si gýče dávame si iba čokoládu my si nepotrpime na veľké gestá a dary
Dobrú čokoládu a vínko 😊
Sladkú maličkosť a spoločný večer
On mne nic nedava, ani ja mu nic nedam. Sebe upeciem cookies s bielou coko.
Neviem aké veľké oslavy si predstavujú ľudia, ktorí majú názor že Valentín neoslavujú... Je prirodzené, že sa pár počas roka navzájom poteší xy krát, preto si neviem predstaviť, že by som sa na Valentína tvárila, že nič... Úplne bežné veci a maličkosti (čokoláda, víno, večera, kvety, alebo kto má čo rád..) ale nechápem ten prístup, že práve na Valentína to neurobím, lebo ho neoslavujem🤷🏽♀️😂
Kedysi kyticky,hrnceky alebo spolocnu veceru v restike,welnes v Afrodite, tento rok si dame jeden druhemu predstavenie od 3T v Za, uz sa velmi tesim ako sa zasmejeme...🙂
Síce pre nás to není Valentín ale výročie máme 15.rokov. Ideme spolu do kina(to ideme deň skôr lebo je Banská jazda)a na Valentína večera. Doma si dáme šampanské večer. Proste nejak hmotné ani nie ale čokoláduu vždy kúpim
Ja až keď som zbadala túto diskusiu mi došlo že bude nejaký Valentín zas 🙈
Väčšinou si robíme len spoločný večer, žiadne čachre machre okolo toho ale tento rok mám práve na tento dátum naplánované Mrko tenkého čreva, tak budem rada ak nebudem celý deň a aj večer lietať po wecku a prežijem to.😅🤔
@gladys_07 toto je koment mesiaca 🤣🤣🤣🤣
Spoločná večera ☺️ nepovažujem za potrebné vymýšľať nejaké prehnané dary 😉
Upeciem kolac pre celu rodinu, tomu sa vzdy potesia.
Vzhľadom na počet lajkov aké majú darčeky typu “ja po 22 hod” si kladiem otázku či sú naozaj muži také zvieratká že im to stačí a ako by reagovali ženy, keby im muž oznámil že dnes ich konečne poriadne “to” a bude to ich Valentínsky darček. 😀
Dávame si ale len drobnosti..napr ja jemu čokoládu a on mne kvietok
Dala som urobiť tortu v tvare srdca, samozrejme moja obľúbená príchuť 🙂
Ano, bola som na nakup vo Victoria's Secret 😀
A este dostane nejake sladke prekvapko, este uvidim co.
On mne objednal LV opasok, ale to je v podstate darcek pre neho lebo jemu sa na mne pacia opasky.
my to nejako extra neprezivame, lubit by sme sa mali cely rok nie len na Valentina, no spravime si pekny vecer. On uvari veceru, ja upeciem dezert, deti vysikujeme k starim rodicom na noc aby sme mali ozaj volno aj na druhy den rano. Dame si nejake kvalitne vinko, no a co sme si zvykli v poslednych rokoch, tak sme si povedali ze pri takychto prilezitostiach, ktore su raz za rok si zadovazime a otvorime nejaku fakt kvalitnu flasku vina.

Mna strasne vzdy prekvapuju pri takychto diskusiach odpovede ze na valentina dostanu sex. Akoze to ma byt dar ? Co ho maju raz za uhorsky rok pre pana ?
Asi to je ako vtip ,neviem 😄