Deň otcov - darček pre 54-ročného otca
Zajtra je deň otcov - čo chystáte dať ocinom? A partnerovi? Máme ešte malé bábo, tak by sa niečo hodilo. A ocino má 54 rokov, nič také nepotrebuje a čokoláda mi príde moc jednoduché a že som si nedala záležať. Vy čo im dáte?
Sladkosti a víno.
Otlacim malej pacicku na papier, napisem najlepsi tatino a vybavene, moze si dat do penazenky 😅😅😅
@7komorova otca už nemám a ani by som mu nič nedala, ani ďakujem. A deti ockovi nakreslili obrázky. Ja nedávam nič. Ani som nedávala keď boli malicke namiesto nich.
Načo partnerovi? Nie je to môj otec. A môjmu ockovi len zapálim sviečku. Už to bude druhý rok čo tu na deň otcov nie je 💔
Ja som môjmu tatovi kúpila Merci,aj tak ako ho poznám,tak keď mu zajtra zaprajem ku Dňu otcov tak na mňa pozrie,že "Čo"? 😅 On takéto sviatky nejako neuznáva,ale zase s prázdnymi rukami byť nechcem,tak aspoň niečo symbolické 🙂 a s otcom môjho syna nie sme spolu,takže jeho vôbec neriešim,ani on nič neriešil s našim synom keď bol Deň matiek..
So synom upečieme asi muffiny alebo spravíme také letné mini poháriky pre muža, pre môjho ocina spravím fanky a môjmu starkemu kúpim oriešky 😅 stačí.
Manželovi dám darček ako každý rok pretože ma narodeniny 😁a tomu môjmu najlepšiemu tatinovi ma svete zapalim len sviečku a pošlem vzdušný bozk do neba🤍

@7komorova upiecť nejaký koláč?