Holé plecia na svadbu ako hosť
Pekny vecer co si mam obliect na saty ked mam hole plecia? pozerala som bolerko,len to sa mi moc nepaci 🤦♀️alebo staci mat rozpustene vlasy 😃
@bajka16 zevraj neni vhodne do kostola 😃 tak chcela by som zakryt 🥴
Nejakú peknú hodvábnu alebo sifonovu stolu 🙂 bolerko nie, to je také ako z 90tych rokov
Ja som isla na svadbu v lete zabudla som sk dat do kostola sako vobec ma to nenapadlo neriešil to nikto vtedy bolo 40 stupnov podla mna kazdy to mal na háku
a ak pojdes bez, tak ta do kostola nepustia? alebo hocijaku satku, alebo neries💃
Ja som si kupila satku za 3€ ale aj tak som ju zabudla doma, cize isla som do kostola s holymi plecami, nikto neriesil☺️
Je to proti bontonu, ja by som si vzala stolu alebo satku.
Ľahkú šatku by som si prehodila cez plecia na tú chvíľu. A môže sa aj večer hodiť.
Normalne si prehod na ten cas v kostole nejaku satku.
Takto pred rokom mal synovec svadbu, bolo brutalne teplo, mala som hole plecia a kostol to v pohode prezil, stale stoji.🙂
To je fakt.Kamoška takto išla do kostola bratovi na svadbu ale ona mala aj nejakú reč tam rozprávať a farár jej to kvôli tomu zakázal že nemá zahalené plecia😀 Nakoniec tú reč predniesol niekto iný.Ona o tom ani nevedela a dosť bola naštvaná.Inak riadna hovadina do všetkého sa miešajú.Ja som raz bola v minisukni na omši ale nevyhnal ma nikto z kostola
@karhu to nie je o socialnej vrstve. Do divadla ta tiez nepustia v sortkach a tielku. Hovori sa tomu bonton
@zuzuliennka1 ja sa v ramci bontonu porucam a nepokracujem v zbytocnej debatke🐧
Pokiaľ máš hole len plecia, nad nimi sa nik nebude pohorsovat....
Takto v pohode môžeš aj na svadbu aj do kostola. Nie sme v stredoveku.
Daj si satku. Proste sa to patri do kostola. V kostole, v Grecku by ta palicou hnali 😃
@beata_k ale ja niesom v Grecku ale na Slovensku .. ak zozeniem dam si.. a ked bude tolko stupnou v sobotu ako hlasia teraz cez tyzden kaslem na to 😃 radsej budem mat odhalene plecia ako platne (upotene) pod pazuchami 😁
V kostole nie je tak horuco. A co ma povedat muz v obleku? Nuz rob ako chces, ale iste veci sa patri respektovat.

Prečo nemozes mať ako hosť holé plecia?