Holé plecia na svadbu ako hosť
Pekny vecer co si mam obliect na saty ked mam hole plecia? pozerala som bolerko,len to sa mi moc nepaci 🤦♀️alebo staci mat rozpustene vlasy 😃
Nejakú peknú hodvábnu alebo sifonovu stolu 🙂 bolerko nie, to je také ako z 90tych rokov
Ja som isla na svadbu v lete zabudla som sk dat do kostola sako vobec ma to nenapadlo neriešil to nikto vtedy bolo 40 stupnov podla mna kazdy to mal na háku
Ja som si kupila satku za 3€ ale aj tak som ju zabudla doma, cize isla som do kostola s holymi plecami, nikto neriesil☺️
Ľahkú šatku by som si prehodila cez plecia na tú chvíľu. A môže sa aj večer hodiť.
Takto pred rokom mal synovec svadbu, bolo brutalne teplo, mala som hole plecia a kostol to v pohode prezil, stale stoji.🙂
To je fakt.Kamoška takto išla do kostola bratovi na svadbu ale ona mala aj nejakú reč tam rozprávať a farár jej to kvôli tomu zakázal že nemá zahalené plecia😀 Nakoniec tú reč predniesol niekto iný.Ona o tom ani nevedela a dosť bola naštvaná.Inak riadna hovadina do všetkého sa miešajú.Ja som raz bola v minisukni na omši ale nevyhnal ma nikto z kostola
@karhu to nie je o socialnej vrstve. Do divadla ta tiez nepustia v sortkach a tielku. Hovori sa tomu bonton
Daj si satku. Proste sa to patri do kostola. V kostole, v Grecku by ta palicou hnali 😃
@beata_k ale ja niesom v Grecku ale na Slovensku .. ak zozeniem dam si.. a ked bude tolko stupnou v sobotu ako hlasia teraz cez tyzden kaslem na to 😃 radsej budem mat odhalene plecia ako platne (upotene) pod pazuchami 😁
V kostole nie je tak horuco. A co ma povedat muz v obleku? Nuz rob ako chces, ale iste veci sa patri respektovat.

Prečo nemozes mať ako hosť holé plecia?