icon

Holé plecia na svadbu ako hosť

15. júl 2022

Pekny vecer co si mam obliect na saty ked mam hole plecia? pozerala som bolerko,len to sa mi moc nepaci 🤦‍♀️alebo staci mat rozpustene vlasy 😃

bajka16
15. júl 2022

Prečo nemozes mať ako hosť holé plecia?

autor
15. júl 2022

@bajka16 zevraj neni vhodne do kostola 😃 tak chcela by som zakryt 🥴

elementissa
15. júl 2022

Nejakú peknú hodvábnu alebo sifonovu stolu 🙂 bolerko nie, to je také ako z 90tych rokov

ninusa221
15. júl 2022

Ja som isla na svadbu v lete zabudla som sk dat do kostola sako vobec ma to nenapadlo neriešil to nikto vtedy bolo 40 stupnov podla mna kazdy to mal na háku

karhu
15. júl 2022

a ak pojdes bez, tak ta do kostola nepustia? alebo hocijaku satku, alebo neries💃

bociandy
16. júl 2022

Ja som si kupila satku za 3€ ale aj tak som ju zabudla doma, cize isla som do kostola s holymi plecami, nikto neriesil☺️

simsalabim
16. júl 2022

Je to proti bontonu, ja by som si vzala stolu alebo satku.

jazula
16. júl 2022

Ľahkú šatku by som si prehodila cez plecia na tú chvíľu. A môže sa aj večer hodiť.

ropucha6
16. júl 2022

Normalne si prehod na ten cas v kostole nejaku satku.

mandzula
16. júl 2022

Takto pred rokom mal synovec svadbu, bolo brutalne teplo, mala som hole plecia a kostol to v pohode prezil, stale stoji.🙂

martul
16. júl 2022

@ninusa221 alebo nevieš či to niekto riešil 😁

martul
16. júl 2022

@karhu pustia, ale platí nejaký bontón, aj v divadle, aj na kúpalisku, aj v kostole

dominikamacakova
16. júl 2022

Ja som mala na šatách toto. Mala som bledo ružové a vyzeralo to dobre 🤔😂 Ale akože fakt by mi bolo jedno kto si čo myslí, hlavne nejaký kňaz. Mne bolo chladno tak som si to sem tam nahodila na šaty

liusa82
16. júl 2022

To je fakt.Kamoška takto išla do kostola bratovi na svadbu ale ona mala aj nejakú reč tam rozprávať a farár jej to kvôli tomu zakázal že nemá zahalené plecia😀 Nakoniec tú reč predniesol niekto iný.Ona o tom ani nevedela a dosť bola naštvaná.Inak riadna hovadina do všetkého sa miešajú.Ja som raz bola v minisukni na omši ale nevyhnal ma nikto z kostola

karhu
16. júl 2022

@martul ak je clovek v urcitej socialnej vrstve, toto asi nebude svadba princovej sesternice🙂

zuzuliennka1
16. júl 2022

@karhu to nie je o socialnej vrstve. Do divadla ta tiez nepustia v sortkach a tielku. Hovori sa tomu bonton

karhu
16. júl 2022

@zuzuliennka1 ja sa v ramci bontonu porucam a nepokracujem v zbytocnej debatke🐧

domiklik
16. júl 2022

Pokiaľ máš hole len plecia, nad nimi sa nik nebude pohorsovat....

autor
16. júl 2022

Takto budem odhalena ... dufam ze to neni prilis... ale myslim ze buduci tyzden sobotu bude teplo

janka1011
16. júl 2022

Takto v pohode môžeš aj na svadbu aj do kostola. Nie sme v stredoveku.

beata_k
16. júl 2022

Daj si satku. Proste sa to patri do kostola. V kostole, v Grecku by ta palicou hnali 😃

autor
16. júl 2022

@beata_k ale ja niesom v Grecku ale na Slovensku .. ak zozeniem dam si.. a ked bude tolko stupnou v sobotu ako hlasia teraz cez tyzden kaslem na to 😃 radsej budem mat odhalene plecia ako platne (upotene) pod pazuchami 😁

beata_k
16. júl 2022

V kostole nie je tak horuco. A co ma povedat muz v obleku? Nuz rob ako chces, ale iste veci sa patri respektovat.

janka1011
16. júl 2022

@beata_k nie sme v Grécku. Preháňaš.

beata_k
17. júl 2022

@janka1011 To bola len infoska 🤦🏼‍♀️