Je divné ísť na ples bez partnera?
Žienky je možnosť ísť na ples, kolegyne ich manželia a ja s mužom. Problém je, že v ten deň je tiež jedna oslava. Muž povedal, že je to jeho rodina tak on ide na oslavu ale nech ja idem na ples s kolegyňami a tak sa nevynechá ani jedno. Pre muža by sám ísť na oslavu divné nebolo, prioritne bol pozvaný on a plus ak si niekoho zoberie so sebou. Len neviem či by nebolo divné ísť sama na ples, mala by som sa s kým zabávať o to nejde, len každá tam bude mať muža a ja bez partnera
Divné je, že jemu nevadí, že máte ísť každý zvlášť na inú akciu.
Sama by som nesla. Ale to hovorim za seba
no asi nebudes mat s kym tancoat a co tam budes robit ked tie dalsie pary budu tancovat?
Na toto takto som ani nemyslela, vyslovene na plese som nebola len taký dievčenský ples kde sme boli ako partia a tancovali spolu všetky. Máte pravdu na týchto tancujú prevažne v pároch, ďakujem
Ak by išli kamarátky bez mužov, išla by som. Takto nie. Skôr mi napadá alternatíva ísť spolu na rodinnú oslavu a z nej potom na ples.
Išla by som s mužom na rodinnú oslavu
Kamosky budu tancovat s manzelmi a ty budes kde? Sediet sama za stolom. Nie nesla by som bez manzela na ples.
"...... Pre muža by sám ísť na oslavu divné nebolo, prioritne bol pozvaný on a plus ak si niekoho zoberie so sebou.".......
To je aká rodina,že nepozývajú teba ako manželku,ale pozývajú plus niekoho ak.....
u nas sa na plese tancuje aj v kruhu, takze o tanec si myslim ze by nebola nudza.. ja osobne by som nesla ani do kina sama, ale to som ja... poznam kopec ludi co isli na ples sama.... pripadne vezmi nejaku kamosku .... znama si takto brala sestru ale to viem, ze obaja manzelia pracovali v tom case v zahranici...
Sama na ples by som nikdy nešla
@katkaseiner tak ano ides s kamoskou, sestrou v podstate idete ako par tak sa zabavite. Ale ona pise, ze by isla sama, zvysok popareny.
To by som nesla.
Takto by som nesla, ze ini s partnermi a ja sama, ale bola som sama s partiou z prace, kde nemal nikto partnera, tak tak by som isla.
to ze niekto ide v paroch, neznamena, ze budu tancovat len v paroch. Poznam ludi, co idu na ples ako partia, cize bavia sa vsetci spolu, ci uz pri stole alebo na parkete. V takomto pripade je v pohode ist aj sama. Takze zalezi od situacie. Ale v tvojom pripade by som mozno najskor zvazila skor to, ze ist s muzom na oslavu a potom odtial na ples.
Na zábavu, diskotéku áno išla, na ples nie
Bola som tak raz, nikdy viac. Radsej chod s manzelom na oslavu ak sa ti chce.
Raz som bola na plese sama, ale to som bola nezadana a zbalila som tam totalneho debila 😅
Zas ples nie je len o valciku a foxtrote v paroch, ved tam bezne hra normalna hudba a tancuje sa volne, takze ak idete partia, kde sa zabavite spolu, tak nevidim problem.
Bola som na plese sama a šla by som zas, bolo to super - ale to bola iná situácia, boli sme 3 kolegyne bez partnerov, 3 páry a dvaja kamaráti zase bez partneriek 🙂
Išla som na ples bez partnera a úplne v pohode. Zabavila som sa úplne super
ja som schopná ísť sama skoro kamkoľvek, ale na ples by som asi sama nešla. Čakala by som od toho asi veľkú nudu
Ja chodievam kazdy rok sama na ples....baby v partii maju partnerov chodia s nimi ja nemam takze chodim sama....ale vzdy tancujeme spolu ako okej ak hraju sladak tak si idem sadnut alebo ma niektory z chalanov vezmu ale chodim teda sama a v pohode ....akoze nevravim sem tam mi to je luto a tak ale nedaju mi to pocitit v partii...cize zalezi aka ste partia
Ak idete partia išla by som...ak idú samé páry a ty sama, tak by som nešla. Mňa by tam nebavilo sedieť.

záleží či rada tancuješ... ak sa uspokojíš že väčšinu času budeš pri stole sedieť tak choď.
ja by som sa cítila ako piate koleso u voza.