Je krajšie meno Adrián alebo Kristián?
Maminky,ktore meno sa vam viac paci..
opatrujem maleho adriana 🙂 to meno sa mi viac paci 🙂 (teda nie, ze to je podmienka :D )
pravdupovediac...ani jedno
určite Adrian, lebo Kristian mi pripada priteplene ...
Adrian je hrozne meno, Kristian tiez nic moc, ale lepsie
ahoj aj susedka mala vybrate prave tieto mena a rozhodla pre Kristiana, a je rada ze si to vybrala. opitala som jej ze podla coho rozhodla a ona povedala ze ona citila ze jej maly nemoze byt Adrian ze by mu to nepasovalo.
vyberaj podla seba nie podla hlasovania na MK 🙂
Adrian, je to pekne meno
Adrian je krajšie,Kristianovi vieš ako inak povedať,Kiko alebo Tino,hrozné.
Adrian,v skole sme mali Kristiana,hovorili mu Kito,no katastrofa
Alebo Sebastian? 🙂 😀
Adrian vraj ma karmicke zatazenie podla numerologie neni vhodne, to som citala v knizke o menach 🤐 daj SeBASTIAN .-)
Kikinko😅😅😅
ja si myslím že nech si tu prečítaš hoci čo nakoniec sa sama rozhodneš podla vlastného presvedcenia poznám prípady ze meno naplánované a pri narodení ho zmenili ....proste ked sa narodíš budeš vedieť aké meno dať 😀
daj si otazku ako by ti bolo , kebyze sa tvoj syncek dozvie ze ai vyberala jeho meno s cudzimi osobami na MK?? Mna by to nahnevalo kebyze moji rodicia vyberaju pre mna meno s druhymi a pytaju sa na ich nazor ...
Vyberte pekne nemo s partnerom take ake sa Vam paci a nie babam na MK
Kristián
My máme Aďka (Adrián)..... Ak by bol další synček, bol by Kristián.... 😉
Ja som jednoznacne za Kristiana...
kristiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 🙂
Mame asi rovnaky vkus - nas starsi je Adrianko, mladsi je Kristianko - a poviem Ti tie mena im sedia ako r.t na serbel🙂 nemenila by som...
Mne sa z tvojho výberu páči Adrián. A ako písalo iné baby, aj Sebastián je krááásne :D
každý má iný vkus na mená, z týchto dvoch mien by som určite nedala ani jedno, vôbec mi neznejú dobre. Adrián a Kristián vo mne evokuje oplašených chalanov, ktorí neposlúchajú, sú hluční, neprispôsobiví a hyperaktívni 😀 😀 😀 😀
No vidíš, načo si sa pýtala na názor, ešte ti tie mená zhnusím 😲
Mne osobne lepšie znejú jednoduchšie a klasické mená ako Ján, Daniel, ale aj Branislav atď.
Ako vravím, koľko ľudí, toľko chutí 🙂
Kristián
Kristián...a to čo písala 0silvia0,je blbosť,poznam chlapcov s tymito menami a su zlatunky...
Adrian
Je to jedno či ti radia na MK alebo v rodine či medzi kamarátkami. Je to jedna z možností, tak prečo nie. Z tých dvoch mien sa mi viac páči Adrián.
ja som počula o mene Adrien 🙂 🙂 🙂 🙂
Jednoznacne Kristian,deti s tymto menom su velmi inteligentne a do vienka dostavaju duchovnu a moralnu mudrost,Adrian je krasne lubozvucne meno ale velmi zradne,obsahuje vybraciu 29 a to meno nie je vhodne pre dieta,bude mat stale pocit ze je na druhej kolaji a bude tazko pracovat pre druhych.
Vzdy ked si precitam niektore otazky, vzdy sa musi najst niekto kto to ofrfle..mamicky preco kritizujete..laurika25 dala otazku, chce pocut nazor inych na meno a nie si precitat kritiku kt.sa tyka toho ze preco vybera meno tu s ostatntymi na MK..ako to vzdy byva aj tak sa rozhodne sama..teraz je sice nerozhodna, no vysledok tu z tejto diskusie jej len dopomoze k rozhodnutiu..a to tam ze pokial vyhra meno adrian a ona bude s tym vysledkom spokojna, tak si aj sama zvoli meno adrian..ale pokial prevazi znova adrian a jej sa to nebude pozdavat tak da meno kristian..a naopak..nekritizujte..mamicka si da meno podla seba a vase rady jej mozu napomoct v rozhodovani.. 😉
Adrian.....nie, Kristian.....pockat, Adrian.....vlastne Kristian,.... do prcic, uz som zabudla, ktore je krajsie...Co uz, asi to zostane na tebe a oteckovi....

Kristián