icon

Je krajšie meno Adrián alebo Kristián?

laurika25
2. mar 2014

Maminky,ktore meno sa vam viac paci..

Strana
z2
billam
2. mar 2014

Kristián

bayuska
2. mar 2014

opatrujem maleho adriana 🙂 to meno sa mi viac paci 🙂 (teda nie, ze to je podmienka :D )

minnie55
2. mar 2014

pravdupovediac...ani jedno

sarah27
2. mar 2014

určite Adrian, lebo Kristian mi pripada priteplene ...

liz_lemon
2. mar 2014

Adrian je hrozne meno, Kristian tiez nic moc, ale lepsie

jul17
2. mar 2014

ahoj aj susedka mala vybrate prave tieto mena a rozhodla pre Kristiana, a je rada ze si to vybrala. opitala som jej ze podla coho rozhodla a ona povedala ze ona citila ze jej maly nemoze byt Adrian ze by mu to nepasovalo.

neomea
2. mar 2014

vyberaj podla seba nie podla hlasovania na MK 🙂

janaal
2. mar 2014

Adrian, je to pekne meno

mirkami7
2. mar 2014

Adrian je krajšie,Kristianovi vieš ako inak povedať,Kiko alebo Tino,hrozné.

mata128
2. mar 2014

Adrian,v skole sme mali Kristiana,hovorili mu Kito,no katastrofa

justice007
2. mar 2014

Alebo Sebastian? 🙂 😀

tinkax
2. mar 2014

Adrian vraj ma karmicke zatazenie podla numerologie neni vhodne, to som citala v knizke o menach 🤐 daj SeBASTIAN .-)

barbora59
2. mar 2014

Kikinko😅😅😅

silvinuska6
2. mar 2014

ja si myslím že nech si tu prečítaš hoci čo nakoniec sa sama rozhodneš podla vlastného presvedcenia poznám prípady ze meno naplánované a pri narodení ho zmenili ....proste ked sa narodíš budeš vedieť aké meno dať 😀

zuzin78
2. mar 2014

daj si otazku ako by ti bolo , kebyze sa tvoj syncek dozvie ze ai vyberala jeho meno s cudzimi osobami na MK?? Mna by to nahnevalo kebyze moji rodicia vyberaju pre mna meno s druhymi a pytaju sa na ich nazor ...
Vyberte pekne nemo s partnerom take ake sa Vam paci a nie babam na MK

m_ij_ka
2. mar 2014

Kristián

vall1319
2. mar 2014

My máme Aďka (Adrián)..... Ak by bol další synček, bol by Kristián.... 😉

lejlla
2. mar 2014

Ja som jednoznacne za Kristiana...

marienka1703
2. mar 2014

kristiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 🙂

maca02
2. mar 2014

Mame asi rovnaky vkus - nas starsi je Adrianko, mladsi je Kristianko - a poviem Ti tie mena im sedia ako r.t na serbel🙂 nemenila by som...

livka299
2. mar 2014

Mne sa z tvojho výberu páči Adrián. A ako písalo iné baby, aj Sebastián je krááásne :D

0silvia0
2. mar 2014

každý má iný vkus na mená, z týchto dvoch mien by som určite nedala ani jedno, vôbec mi neznejú dobre. Adrián a Kristián vo mne evokuje oplašených chalanov, ktorí neposlúchajú, sú hluční, neprispôsobiví a hyperaktívni 😀 😀 😀 😀
No vidíš, načo si sa pýtala na názor, ešte ti tie mená zhnusím 😲
Mne osobne lepšie znejú jednoduchšie a klasické mená ako Ján, Daniel, ale aj Branislav atď.
Ako vravím, koľko ľudí, toľko chutí 🙂

biancarv
2. mar 2014

Kristián

mamaveronika
2. mar 2014

Kristián...a to čo písala 0silvia0,je blbosť,poznam chlapcov s tymito menami a su zlatunky...

euka210
2. mar 2014

Adrian

cerez
2. mar 2014

Je to jedno či ti radia na MK alebo v rodine či medzi kamarátkami. Je to jedna z možností, tak prečo nie. Z tých dvoch mien sa mi viac páči Adrián.

sendy182
2. mar 2014

ja som počula o mene Adrien 🙂 🙂 🙂 🙂

ssisska
3. mar 2014

Jednoznacne Kristian,deti s tymto menom su velmi inteligentne a do vienka dostavaju duchovnu a moralnu mudrost,Adrian je krasne lubozvucne meno ale velmi zradne,obsahuje vybraciu 29 a to meno nie je vhodne pre dieta,bude mat stale pocit ze je na druhej kolaji a bude tazko pracovat pre druhych.

lucia1002
3. mar 2014

Vzdy ked si precitam niektore otazky, vzdy sa musi najst niekto kto to ofrfle..mamicky preco kritizujete..laurika25 dala otazku, chce pocut nazor inych na meno a nie si precitat kritiku kt.sa tyka toho ze preco vybera meno tu s ostatntymi na MK..ako to vzdy byva aj tak sa rozhodne sama..teraz je sice nerozhodna, no vysledok tu z tejto diskusie jej len dopomoze k rozhodnutiu..a to tam ze pokial vyhra meno adrian a ona bude s tym vysledkom spokojna, tak si aj sama zvoli meno adrian..ale pokial prevazi znova adrian a jej sa to nebude pozdavat tak da meno kristian..a naopak..nekritizujte..mamicka si da meno podla seba a vase rady jej mozu napomoct v rozhodovani.. 😉

digysa
3. mar 2014

Adrian.....nie, Kristian.....pockat, Adrian.....vlastne Kristian,.... do prcic, uz som zabudla, ktore je krajsie...Co uz, asi to zostane na tebe a oteckovi....

Strana
z2