Je normálne spraviť vianočné fotky iba dieťaťu?
Chcem mojmu dietatu dat spravit vianocne fotky ale moj chlap sa urazil ze chcem dat iba ju fotit bez nas je to podla vas normalne? 😆
Nie je normálne uraziť sa na takúto hovadinu🤪 aj ja dávam len decká fotiť každý rok.
@petraretra podľa mňa je to normálne. Syn ma z detstva takéto vianočné fotky.
Ak sa od narodenia dietata tvoj svet toci len okolo dietata tak nie - nie je to normalne, aspon vianocnu profesionalnu foto by ste mohli mat spolocnu 😂
Aspon vidno kde mas priority.
no my nnedavame detom robit vianocne fotky ani spolocne vianocne fotky a zijeme aj bez toho. takze zbytocna hadka doma
@petraretra podľa mňa je to normálne. Syn ma z detstva takéto vianočné fotky.
@sendy1977 je normálne sa kvôli tomu uraziť?
@petraretra u nas sa fotili v skolke a to slo potom babkam. Ked je to profesionalne fotenie, tak ked uz si zaplatim, tak nech mame aj my spolocnu fotku, nielen dieta.
Myslim, ze nie je problem sa dodatocne dohodnut na foteni aj s vami, ked to manzel chce.
Zbytocne sa hadat kvoli takej hluposti, ktora sa da vyriesit normalnou komunikaciou. Mozno nabuduce sa treba pytat aj na nazor manzela a nerobit vsetko len podla seba...rada do buducnosti.
nieje normalne sa o tom s manzelom predtym nerozpravat .. a rozhodovat len ty bez neho ... aj muzi maju city a aj oni chcu mat pekne spomienky s dietatom ... dat vianocne fotenie dietatu a prihodit jednu spolocnu vas nezrujnuje a je to mila spomienka .. nebudete tu predsa vecne
Ja fotím deti doma sama, takže majú fotky bez nás rodičov. Spolu sa potom odfotime pred stromčekom. Spoločné fotenie si dávame robiť rodinné, takže sme tam všetci.
Nechapem, ako sa na toto môže niekto urazit. Veď mohol povedať- fajn, odfoťme sa všetci ako rodina.
Aj my dáváme fotiť iba deti, lebo oni sa každým rokom vyrazne vyvijaju, menia, my už nie- keď tak len k horšiemu, a hlavne moj muž sa strašne nerad fotí.
Nerozumiem prečo sa pán manžel uráža, ak sa mu nepáči že dieťa bude mať Vianočné fotenie (bez rodičov), tak mu nič nebráni v tom nájsť si vlastné štúdio/fotografa, vybaviť si termín, zaplatiť zálohu a zorganizovať rodinné fotenie kde môže pokojne sedieť aj celá rodina.
@petraretra veď tak on myslím sa môže ist s dieťaťom fotiť asi chcel rodinne foto
Tak mohla si sa opýtať. Každého občas niečo urazí. Možno sa fakt tešil na fotenie s krpcom a možno mal zlý deň v práci.
U nas sa fotia len v skolke. Takze ma len 1 syn aktualne. My si spravime riadnu vianocnu doma vsetci a to staci. Uz sa fakt z toho robi drama pomaly v auguste 😅
Tiez som dala tento rok odfotit iba deti. Fotenie drahe ako slak, ale nemala som chut sa fotit. Manzelovi som len oznamila, ze fotit sa budu iba deti a bolo.
@euka210 a potom na druhej strane počúvame mužov aké majú nesamostatné ženy a s každou hovadinou sa chodia radiť a otravujú ich 😏
@biba_18 no, to si uz kazda musi poznat svojho manzela, aky je typ...
...fotenie zase nie je denna zalezitost. Keby sa pytala, co ma dietatu obliect ci nakupit, tak toto by bolo uz cez.
Lepsie povedane ide o fotenie u kamosky kde pride jej znama ona sa chysta fotit deti tak sa ma pytala ci nechcem dat aj svoje dieta odfotit oznamila som to chlapovi a uz bol ohen na streche uz ma aj presla chut na to fotenie.

No nie je.