icon

Je vhodné dávať mužom kvety?

25. mar 2025

Dávajú sa mužom kvety? Neviem či to je vhodné alebo nie a či ho to poteší alebo nie. Čokoladu s celkovou sladké moc nemusí tak som rozmýšľala nad nejakou kvetinou ale neviem či to nie je odveci

ivik4
25. mar 2025

Väcsinu chlapov asi nie ,ja by som nedala

fairyy
25. mar 2025

tak nejake oriesky, dobry syr, dokonca vyberove klobasky sme raz davali, kava, vino, ale kvety by som nedala

viestta
25. mar 2025

Ked oslavuje sedemdesiatku, tak ano, hodi sa aj kytica. Potom este na pohreb. Inac asi nie, jdine, ze by bol velky milovnik a pestovatel kvetov

marca12
25. mar 2025

Bratovi obcas davam,on ma rad izbove kvety. Ale chlapovi,o ktorom neviem,ci ma v oblube kvety,by som nedavala.

ladybarbora
25. mar 2025

Teraz som sa spytala muza ci by sa potesil. Tak sa spytal co stala ta kytica co minule dostal. Povedala som,ze odhadom tak 70€ - vypulil oci a povedal,ze radsej by chcel kosik plny exotickeho ovocia 😄

majo111222
Odpoveď bola odstránená
thereisabear
25. mar 2025

Tak na 70 rokov a vyššie. Keď do nej zapichneš klobásy, tak aj v nižšom veku by sa dala dať.

sense
25. mar 2025

Môj áno ale v kvetináči 🙈 orchidea, alebo nepohrdne ani takým že černice v kvetináči...u nás sa stará o kvety a bylinky a zelenina v kvetináči chlap
Ale nie klasická kytica, to už radšej orechy alebo cokolada

rebi789
25. mar 2025

Chlapom iba na pohreb

domkakvet
25. mar 2025

Zalezi komu to chces dat, ci ma rad kvety, no a urcite nie kyticu, skor v kvetinaci.