Kde mi vyšijú krstnú košieľku v Bratislave?
22. jan 2014
poznate niekoho kto to robi?
boli ste spokojne
S dobrou skúsenosťou a spokojnosťou na www.krstiny.sk, majú aj jednoduché košieľky na krst bez anjelikov a iných výšiviek, majú všetko na krst
Nemate este nejaky iny tip na vysivanie? Chcem dat svoju satenovu krstnu kosielku, a co som nasla kontakty, kazdy vysiva len svoje, neberie.
ahojte, ja som bola minuly rok krstna mama mojmu krstnatu a davala som vysivat kosielku, lebo som chcela presne podla mojich predstav, robili mi ju vo firme STICK , sidlia v ruzinove. Je to mala firma s velmi sympatickym panom majitelom s ktorym sa dalo dohodnut, je ustretovy a vysil mi ju rychlo. aj tento rok idem za krstnu mamu druhemu sestrinmu synovi a idem dat vysivat opät tam.

Ja som chcela jednoduchu ozdobu kosielky, ziadne vysite obrazky (na nete najdes vela kosielok s vysitymi obrazkami anjelikov a pod.), iba meno a datum krstu (da sa doplnit aj datum narodenia), na stranke krstnamama.sk maju aj originalne krstne sviecky, a osobny odber je v BA (objednanie cez net, da sa poslat postou, ale aj osobne), velmi prijemna predavajuca, krstili sme minuly rok, osobne odporucam!