icon

Kedy je ideálny čas na nákup svadobných obrúčok?

29. mar 2025

Ahojte...zo snúbencom sme sa rozhodli v septembri zobrať. Vybavené je všetko okrem obruciek a šiat. Ja šaty už mám ale snúbenec povedal,že má na to čas aj týždeň pred svadbou. Ok neriešim
No osobne si myslím,že obrúčky by sme už mali riešiť pretože čo som zisťovala, výroba trvá najmenej mesiac lenže keďže nám obrúčky platia svokrovcov tak musím čakať. Už som im povedala,že ich treba ísť pozrieť a objednať čím skôr lebo vraj v júli,auguste sú dovolenky a môže sa stať,že ich nestihnú spraviť. Vy si čo myslíte? Kedy je ideálny čas už na to tlačiť. Svadbu máme 27.9.

gejb
29. mar 2025

Máte čas. Výroba trvá max 6-8tyzdnov.
Je ešte len marec 😉
Nemusíš sa tak stresovať. Len by ma zaujímalo aký máte budget?

ivik4
29. mar 2025

Klud pre pana ved je koniec marca😃
My sme zbuchali celu svadbu komplet so vsetkym za 2,5mesiaca

autor
29. mar 2025

@gejb okolo 1000€

gejb
29. mar 2025

No...svadbu máte o pol roka. Sama píšeš ze výroba trvá tak mesiac...takže čo nám z toho vyplýva? Ze máte kopu času.

minenkaa
29. mar 2025

Vsak nemusíte mať obrúčky na svadbe ,kľudne aj bez

lindous
29. mar 2025

Súhlasím, že ešte to má čas, aj keď si chceš dať časovú rezervu, tak kľudne až taký jún... ale keď už chceš vyberať, tak vyberajte, však svokrovci vám ich môžu preplatiť aj dodatočne...

ysseba
29. mar 2025

Je marec, svadbu máte v septembri, výroba obrúčok trvá mesiac. A ty máš pocit, že nestíhate? Píšeš, že Vám ich platia svokrovci a preto musíš čakať. Noo, tak ešte máš možnosť si ich zaplatiť sama a môžeš si to riešiť aj dnes

autor
29. mar 2025

Len tam kde by sme ich chceli tak v júli a auguste ich nerobia majú dovolenky a my sme chceli aj gravirovanie

bessie12
29. mar 2025

My sme kupili obrúčky rok pred svadbou. Čakali sme na nich asi 2 mesiace. Takže kľudne už môžte začať hľadať. Aspoň to už budete mať z krku 🙂

bessie12
29. mar 2025

Autorka, tak ich kúpte teraz.

euka210
29. mar 2025

ano, vyroba trva tak mesiac. My sme mali zaciatkom oktobra a obrucky sme riesili v juli. Teraz je to este skoro. Ale zase, cena zlata neviem ci uz sla hore ci este nie. Z toho pohladu by bolo mozne vybrat a kupit aj teraz.