icon

Kedy je najlepší čas začať rozdávať svadobné pozvánky?

9. feb 2025

Tí, čo máte svadbu začiatkom septembra, kedy začínate rozdávať pozvánky? Už ich máme doma, tak uvažujeme pomaly, lebo predsa len začiatok septembra je ešte obdobie dovoleniek, začiatok školského roka tak aby sa hostia vedeli pripraviť...

minesasubu
9. feb 2025

my sme mali svadbu v septembri a začali sme rozdavať v marci
aby mi to potvrdilo čo najviac ludi a aby o tom vedeli

simca115
9. feb 2025

my na Veľkú noc ale poväčšine o dátume vedeli dopredu

lienka9
9. feb 2025

Ustne sme datum povedali skoro rok dopredu celej rodine aj kamosom,aby si nic neplanovali.fyzicky oznamka s pozvankou asi 2-3mesiace pred

cacianka
9. feb 2025

Je trochu rozdiel oznámenia o svadbe a svadobné oznámenia a pozvanie na hostinu

ibrunova
9. feb 2025

Ja by som kľudne aj teraz.. Samotné oznámenia ostatným potom neskôr.

bessie12
9. feb 2025

Svadbu máme síce nie v septembri, ale v júni a este som žiadne pozvánky neposlala. Zatiaľ ich ešte nemáme doma. Tie rozposlem hneď ako ich budem mat doma. Ale o svadbe už všetci vedia.

autor
9. feb 2025

@cacianka myslím komplet oznámenie s pozvánkou, samotné oznámenia nedávame, keďže každý z rodiny ide aj k stolu

autor
9. feb 2025

O svadbe všetci vedia, niektorý budú cestovať zo zahraničia, ale pozvánky nám už minulý týždeň prišli, tak preto sa pýtam, kedy rozdávať. Chcela som nejak okolo veľkej noci, niekto mi vraví, že stačí máj/jún... Tak neviem...

kitycat
9. feb 2025

A datum svadby ako taky u vedia? Pozvanka je formalita. Oznamit/rozdat cim skor 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. feb 2025

@kitycat áno, dátum vedia .. nie všetci ale väčšina

bessie12
9. feb 2025

Keď chceš, tak ich už rozposli. My sme to začali vybavovat dosť neskoro. Vždy si povieme, že ešte máme čas a tu hľa zostalo len 4 mesiace do svadby 🙈 pôvodne som to chcela poslať cca pol roka pred. Takže kľudne už môžeš začať rozposielat.