icon

Kedy oslavuje meniny Tobiáš?

15. jún 2025

Ahojte dievčatá, máme doma Tobiáška a som v pomykove, lebo práve som u známych zistila, že jeho meno je v kalendári 13.6. Pritom v našom kalendári doma máme 13.9. 🙈
Maminy Tobiáškov, kedy teda oslavujete meniny?

luliu
15. jún 2025

Kalendár nemáš, či ti máme vyhľadať my? OK - 13.9. Nie je zaco

autor
15. jún 2025
@luliu

Kalendár nemáš, či ti máme vyhľadať my? OK - 13.9. Nie je zaco

@luliu čítaš s porozumením či? V jednom kalendári je meno Tobiáš 13.6., v druhom 13.9.
Ďakujem za prihlúply komentár, ozaj si sa predviedla.

ika02
15. jún 2025

Ahoj, už roky dozadu to bolo v každom kalendári inak (13.6., 13.9. aj 11.10.), ale na už je to ustálene 13.9.

janagem
15. jún 2025

Autorka - a ty si čítala dobre- či naaaahodou nemajú oni v kalendári aj české meniny???

autor
15. jún 2025
@janagem

Autorka - a ty si čítala dobre- či naaaahodou nemajú oni v kalendári aj české meniny???

@ika02 áno Tobias je ustálené na 13.9., ale aj chatgpt mi teraz píše že Tobiáš oslavuje na Slovensku 13.6. tak ja už neviem 🙈
@janagem nie nie, je to čisto slovenský kalendár

martinkatinka
15. jún 2025

Pouzivaj oficialne srtanky, nie chat GPT 🤦🤦
https://www.culture.gov.sk/posobnost-ministerst...

autor
15. jún 2025
@martinkatinka

Pouzivaj oficialne srtanky, nie chat GPT 🤦🤦
https://www.culture.gov.sk/posobnost-ministerst...

@martinkatinka jej super, toto som potrebovala 😁 ďakujem

luliu
15. jún 2025

Keď už na mňa reagujes, nezabudni napisat, že tvoj pôvodný príspevok bol úplne iný.....A to, kedy oslavuje meniny Tobias? Nič iné ...... Že?

autor
15. jún 2025
@luliu

Keď už na mňa reagujes, nezabudni napisat, že tvoj pôvodný príspevok bol úplne iný.....A to, kedy oslavuje meniny Tobias? Nič iné ...... Že?

@luliu o čo ti ide prosím ťa? Už tvoj prvý príspevok bol uštipačný.
Na svojom pôvodnom príspevku som nič nemenila bol tam aj okrem nadpisu normálne ten popis, ktorý vidíš aj teraz. A na Tobiasa by som sa nepýtala, keď mám syna menom Tobiáš.
Prosím ťa, už keď sa niekde zapájaš, tak si poriadne prečítaj príspevok, na ktorý reaguješ.

luliu
15. jún 2025

Ja som ho čítala a ty si ho menila.... Je to jedno. Len sa mi rozum zastavuje, čo človek musí riešiť na verejnom fóre, lebo je asi nesvojpravny a nevie sa rozhodnúť, kedy bude mať dieťa meniny

autor
15. jún 2025
@luliu

Ja som ho čítala a ty si ho menila.... Je to jedno. Len sa mi rozum zastavuje, čo človek musí riešiť na verejnom fóre, lebo je asi nesvojpravny a nevie sa rozhodnúť, kedy bude mať dieťa meniny

@luliu vravím že som nič nemenila.. po pár minútach už pôvodný príspevok nejde ani zmeniť, pani múdra.
Tebe sa už asi rozum úplne zastavil, lebo ako toto čo tu riešiš. Človek sa normálne spýta a príde pani uštipačná ktorá asi ráno vstala hore zadkom alebo ja neviem čo.
Primárne som sa pýtala na maminy Tobiáškov, čiže nechápem že keď sa ťa to netýka a ešte sa ti z toho aj rozum zastavuje, že načo vôbec reaguješ.

martinkatinka
15. jún 2025

Prispevok je zmeneny, povodny bol trochu iny. A nabuduce sa nepytaj chat GPT, skus overene zdroje. Znami nie su overeny zdroj 😉

autor
15. jún 2025
@martinkatinka

Prispevok je zmeneny, povodny bol trochu iny. A nabuduce sa nepytaj chat GPT, skus overene zdroje. Znami nie su overeny zdroj 😉

@martinkatinka ako zmenený? Viem že niekedy menia nadpis admini, ale ja som nič nemenila ani nadpis ani text príspevku, aj otázka je teraz rovnaká ako keď som ju písala.
Známi nie sú overený zdroj to mi je jasne 😀 ja som reálne u nich bola a všimla som si to v ich stolovom kalendári, že 13.6. je tam písaný Tobiáš. Pritom v našom stolovom kalendári je Tobiáš 13.9.