Kedy po zásnubach ste začali riešiť svadbu a všetko okolo nej?
Ahojteee 🙋🏻♀️ Kedy po zásnubach ste začali riešiť svadbu a všetko okolo nej ?
my hneď po zásnubách, brali sme sa 8 mesiacov po nich.
Ked s tym bude stotozneny aj snubenec. 🙂
@timi790 my sme si najprv zajednali sálu a dátum a zasnúbili sme sa asi až o 8 mesiacov po tom... na našu sálu sa ale čakalo niekedy aj viac ako 2 roky
švagriná sa zasnúbila v júli a v novembri je svadba a berú čo je...proste nechcú čakať (ale zas majú aj vyšší vek ako sme mali my)
takže to závisí od veľa vecí 🙂
V maji sme si povedali, ze co keby sme sa zobrali septembri 😀 A postihali sme vsetko .. svadba v kostole ..
My sme chceli malú svadbu v kruhu najbližšej rodiny a potom "hostinu" u nás na dvore.. takže od zásnub bola svadba za 2 týždne 😅
Hneď....veď od požiadania o ruku sme vedeli,že sa chceme vziať čím skôr. Načo by to požiadanie o ruku a následne nejaké zásnuby boli?
V podstate hneď, brali sme sa o 5 mesiacov po zasnúbeni. Nevideli sme dôvod čakať. Týždeň po zasnúbeni sme si sadli, určili sme si termín sobáša a začali sa všetky tie vybavovačky.
po roku-nakolko sme najprv riesili byvanie.. brali sme sa dva roky po zasnubach
My sme sa zasnubili po necelom roku vo vztahu, a svadbu sme riesili, ked som bola tehotna, t.j. Po 9 rokoch cca😀
My sme boli 3 roky zasnúbení a potom bola svadba 🙂😁 neponáhľali sme sa, pretože sme potrebovali doriešiť bývanie
Po 2rokoch od zasnub sme sa zobrali, aj to na vecne poznamky od buduceho manzela😁 mne sa do toho nechcelo, tak sme to zbuchali za 3tyzdne a svadba bola na urade. Sme 2roky po svadbe a je mi divne ho volat manzel, obcas sa mi stane, ze ho nazvem priatelom😇
Do roka a do dna bola svadba. (U nas sa totizto robi sranda z toho ze sa rusia potom zasnuby..) riesit svadbu sme zacali cca pol roka pred.
@timi790 Ahoj, my hneď zásnuby december a svadba jún ☺️

Tak podľa toho, kedy chcete svadbu. Či o pol roka, rok, dva... My sme sa brali rok a pol po zásnubách, veci sme začali riešiť cca 10 mesiacov vopred