icon

Koľko litrov vody na svadbu pre 80 ľudí?

katarina40
12. feb 2017

Svadba;)

katarina40
autor
12. feb 2017

Ahooj zienky chcem vas poprosit o radu idem sa vydavat a akosi si neviem poradit kolko cohoo mi bude treba ma stym nejaka skusenosti??napr.kolko litrov vody nam treba kupit a taak z na svadbe nas bude okolo 80ludi...dakujem ak mi niektora poradi...

lubkavargova1
12. feb 2017

@katarina40 odporucam skor prejst na mojasvadba.sk

tam je toho ovela viac, typy na vyzdobu, oslavu, hudbu a atd..atd a vseeeeeeeeeeeeetko okolo toho.

katarina40
autor
12. feb 2017

Ahaa aj tak dakujeeem;)))

drobcek26l
12. feb 2017

@katarina40 my sne rátali na osobu cca 1,5l vody. A úplne super je ak sa s obsluhujúcou personálom dohodneš aby vam na stôl dopĺňali do dzbanov cistu vodu s citrónom, pripadne matovym lístkom. To sa na svadbách pije najviac a super tym ušetríš

lujza7512
12. feb 2017

My sme boli teraz na svadbe svagrine a tam v sále bolo v cene voda s čerstvými lístkami mäty a citrónu.a bolo to skvelé a nič to nestalo a vždy to čašník doniesol v dzbane.mne sa to lubilo

blondkvetinka
12. feb 2017

Kedy máš svadbu? Inak sa pije keď je horúčava a inak keď už teplo nie je.

katarina40
autor
13. feb 2017

Tak svadba je v aprili..ale aj tak dakujem ;)je to dobry napad stou vodou s citronom..

katarina40
autor
13. feb 2017

Ahaa no ved jasne aj tak sa da,)dakujeem za tip...

natalka13
13. feb 2017

Citam otazku a nejde mi do hlavy? Ved casnici donesu tolko vody kolko bude treba.
svadby s velkymi flasami malinoviek clever,coop tesco na stoloch su hrozneeeee.

moni244
13. feb 2017

Ehm, to potrebujete malinovky na stol? Naco? To vyzera strasne gycovo. My sme mali dzbany s vodou s citronom a matou. Plus sme sa dohodli s restikou, ku kazdemu miestu dali tie male flasky s colou a spritom, kto potom chcel, si objednal este nieco ine na pitie, alebo nacapoval casnik kofolu alebo pivo. Ale tak my sme mali 12 ludi

nivea777
13. feb 2017

@katarina40 1,5 l môžeš rátať na hlavu minerálky..Tiež sme mali dzbany s citrónom a pre nas výhoda bola,že sme nemuseli nosiť nealko..Oni dali nealko a potom zrátali koľko fliaš sa otvorilo a to sme zaplatili,žiadne veľké nákupy pred svadbou a plne kosiky s vodami..Samozrejme že to takto bolo drahšie,ale neriešili sme to nejak,,,veď svadba

katarina40
autor
13. feb 2017

@nivea777 ahaa noo ved aj tak sa da dakujeeem aj tak za nazor...

pielka
13. feb 2017

@katarina40 v tomto prípade by som ti povedala, že radšej rátať viac ako menej. Keď budeš brať z nejakého veľkoobchodu alebo tak, tak keď nenačneš fľašky, tak sú ochotní to vziať späť 🙂

natalka13
13. feb 2017

@moni244 joj kolko som videla svadieb kde na stoloch boli 1,5l flase z Lidla.
Pricom Lidl neznevazujem, rada tam nakupujem, ale toto je doslova nevkusne.

moni244
13. feb 2017

@natalka13 ved toto, vyzera to hrozne, aj na oslavach, 50-tkach a podobne

katarina40
autor
13. feb 2017

vsaak too aj ja som asi toho nazoru ze nech ten stol uz vyzera ked je to svadba🙂))dakujeem zienky🙂))