icon

Koľko nealko objednať na svadbu?

niky_55
23. júl 2025

Ahojte, je tu niekto kto objednával nealko z velkoskladu? alebo je lepšie kupit v obchode ? neviem čo vyjde lacnejšie .. a kolko hlavne nealka kupit, mame v setembri svadbu a chcem coca colu, coca cola zero, fanta, tonic a rozmyslam ešte nad vineou bud bielou alebo cervenou a od nich kde budeme mať svadbu citronádu. Chcem to v sklenenych flaskach, neviem či by dobre vyzeralo z obchodu v plastovych.

ukulela
23. júl 2025

Chyba mi tam cista mineralka. pripadne dzus. obetovala by som colu zero. Na stole nebudu dobre vyzerat ani sklenene flasky (podla mna) - takze kvoli cene by som volila 1,5 - 2 litrovky. Na poslednej svadbe to nemali priamo na stoloch, ale na bocnom stole a odtial si ludia prisli vziat, co chcu. A mnozstvo - asi by sa mali vyjadrit nevesty ... ale ja by som pocitala asi 2 litre (flasu) na cloveka? S tym, ze minimalne tretinu, mozno az polovicu by som dala tie mineralky ...

klarolinne
23. júl 2025

Coca cola zero je za mňa tiež zbytočná, určite nahradiť minerálkou a miesto fanty dať džúsy.

sara07
23. júl 2025

colu by som dala jeden druh alebo kofolu možno skorej
fantu by som uplne vyhodila a zobrala radšej minerálku
a potom by som skôr dala džbany s vodou s limetkou , mätou, medoukou alebo nejaku domacu limanadu urobenu s ovocim
vineu by som tiež nebrala , zbytočne vela druhov

sara07
23. júl 2025

ohladne sklenených flašiek tak to ta vyjde dost draho, daj si to zvlašt na stôl a kto chce nech si ide zobrat ,zase ked porobíš hniezda so sklenených flašiek ,do toho vyzdoba, kolače atd. sa ti to všetko ani nesprace na ten stôl
ak teda sa ti nepačia že tam budu 2 l , tak aspon litrové to ta vyjde na prepočet určite lacnejšie

anonym_422c49
23. júl 2025

Tiež mi tam chýba minerálka, zbytočne veľa sladkých blbosťí. Na našej nám zostali po viac ako jednom kartóne(50 osôb) z každého a minerálka sa minula už o deviatej a brat utekal do Tesca po vodu, ale my e mali svadbu koncom novembra. Kamarátka mala takéto fľaše na limonády https://www.kitos.sk/pohar-na-pitie-s-kohutikom...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sense
23. júl 2025

Za mňa fanta ani tonic byť nemusia, radšej minerálku a nejaký džús. Boli sme na svadbe v júni, na stoloch bol len džbán s vodou a citronom, s mätou alebo bez. Ostatné si objednal kto čo chcel

niky_55
autor
23. júl 2025
@klarolinne

Coca cola zero je za mňa tiež zbytočná, určite nahradiť minerálkou a miesto fanty dať džúsy.

@klarolinne no coca colu zero viem ze budu pit asi 2-3 ludia ze ine nechcu :D takze to kupim zopar asi len pre nich.

niky_55
autor
23. júl 2025
@sense

Za mňa fanta ani tonic byť nemusia, radšej minerálku a nejaký džús. Boli sme na svadbe v júni, na stoloch bol len džbán s vodou a citronom, s mätou alebo bez. Ostatné si objednal kto čo chcel

@sense len neviem kolko l z kazdeho.. aj mineralka, dzus , coca cola ..

niky_55
autor
23. júl 2025
@sara07

colu by som dala jeden druh alebo kofolu možno skorej
fantu by som uplne vyhodila a zobrala radšej minerálku
a potom by som skôr dala džbany s vodou s limetkou , mätou, medoukou alebo nejaku domacu limanadu urobenu s ovocim
vineu by som tiež nebrala , zbytočne vela druhov

@sara07 no to bude mat citronadu som tam povedala ze od nich zoberieme 🙂

bg92
23. júl 2025

Citronada je jedna vec ale perliva mineralka je vec druha, to urcite pridaj.u nas sa sladke vody pili minimalne, isiel iba tonic k gintonicu.a ak tam budu deti nezabudni na dzusy.

sense
23. júl 2025
@niky_55

@sense len neviem kolko l z kazdeho.. aj mineralka, dzus , coca cola ..

@niky_55 tak ono záleží ak od počtu ľudí. A od toho čo ti ľudia bežne pijú. Napr na tej svadbe čo sme boli my, aspoň hostia z brativej strany sme pili hlavne vodu a minerálku. Druhá strana píla pivo a Kofolu, deti dzus. Inak skús napísať na mojasvadba tam ti zrejme skôr poradia

palicka
23. júl 2025
@niky_55

@sara07 no to bude mat citronadu som tam povedala ze od nich zoberieme 🙂

@niky_55 no celkom to závisí aj od počtu ľudí, prevahe mladších:starších/deti… tiež by som šla do minerálky (nie každý chce citronadu), colu, džús a možno tonic. Skús sa dohodnúť o nákupe na rodáci list (cele balenia môžeš potom vrátiť a vyplatíš vypité…)

klarolinne
23. júl 2025
@niky_55

@klarolinne no coca colu zero viem ze budu pit asi 2-3 ludia ze ine nechcu :D takze to kupim zopar asi len pre nich.

@niky_55 veď ako ty chceš. Za mňa sa jednoducho nedá každému vyhovieť