icon

Koľko peňazí dať dobrému kamarátovi na svadbu?

10. júl 2025

Kolko by ste dali € ako pár?

anonym_c66b02
10. júl 2025

Záleží či by sme sli aj na hostinu alebo len gratulovať. My ideme tento rok len na obrad, tam dáme 200€, kamarátovi čo ideme aj na hostinu plus máme riešené od nich ubytovanie na dva dni, dávame poukaz na víkendový wellness pobyt v hodnote 500€. Ak by sme nedávali pobyt, dáme toľko do obálky.

sevrin
10. júl 2025

Daj nejakých 15, 20. Tisíc samozrejme. Nech ostatní vidia, že TY máš na to!

evcagabi
10. júl 2025

Kolko ti financna situacia dovoluje 😅 ja davam inak teraz, ked mam male babo a inak som davala, ked som bola slobodna, bez zavazkov a v praci bola ako doma

katka533
10. júl 2025

@anonym_autor podla toho, co vsetko je v oslave, resp kolko ich to vyjde platit za mna a samozrejme este plus aspon100 eur

autor
10. júl 2025
@sevrin

@sevrin vobec sa nechcem predvadzat, ani na to nemam 🙂 len sa pytam, nech nie je hanba na sto rokov

autor
10. júl 2025
@anonym_c66b02

Záleží či by sme sli aj na hostinu alebo len gratulovať. My ideme tento rok len na obrad, tam dáme 200€, kamarátovi čo ideme aj na hostinu plus máme riešené od nich ubytovanie na dva dni, dávame poukaz na víkendový wellness pobyt v hodnote 500€. Ak by sme nedávali pobyt, dáme toľko do obálky.

@anonym_c66b02 no dost, ale chapem,ze ak mate ubytko, tak to ich mozno vyjde tych 200€

autor
10. júl 2025
@katka533

@anonym_autor podla toho, co vsetko je v oslave, resp kolko ich to vyjde platit za mna a samozrejme este plus aspon100 eur

@katka533 iba za seba by si dala 100+ eur a 100 partner?

autor
10. júl 2025
@evcagabi

Kolko ti financna situacia dovoluje 😅 ja davam inak teraz, ked mam male babo a inak som davala, ked som bola slobodna, bez zavazkov a v praci bola ako doma

@evcagabi no ano, teraz som na rodicaku,takze to je ine,ako kef som bola v práci

autor
10. júl 2025
@sevrin

@sevrin a nechapem tieto protivne odpovede. Aky je dovod?

evcagabi
10. júl 2025

Autorka, aj ked sa nemam zle, peniaze na ucte su ale ako pises - teraz je to aj u mna len rodicak - tak vzdy si dobre premyslim, co ano, co nie a na rezervy- hlavne kvoli niekoho svadbe - siahat nemienim 😅😅 ostatne som dokonca pozvanie odmietla. az teraz mi vlastne docvaklo, ako som vedela bezhlavo minat pred dietatom.

autor
10. júl 2025
@evcagabi

Autorka, aj ked sa nemam zle, peniaze na ucte su ale ako pises - teraz je to aj u mna len rodicak - tak vzdy si dobre premyslim, co ano, co nie a na rezervy- hlavne kvoli niekoho svadbe - siahat nemienim 😅😅 ostatne som dokonca pozvanie odmietla. az teraz mi vlastne docvaklo, ako som vedela bezhlavo minat pred dietatom.

@evcagabi uplne ti rozumiem,ze to mas tak, tiez by som do rezervy nesla :D no, s rodicskom si clovek dvakrat rozmysli,co kupi a co vlastne nepotrbuje

lenagawel
10. júl 2025

@anonym_autor 100 max 200 eur davame podla situacie v akej sme.

autor
10. júl 2025
@lenagawel

@anonym_autor 100 max 200 eur davame podla situacie v akej sme.

@lenagawel rozmýšľam nad konpromisom 150

lenagawel
10. júl 2025
@anonym_autor

@lenagawel rozmýšľam nad konpromisom 150

@anonym_autor podlamna uplne v pohode 🙂)

autor
10. júl 2025
@lenagawel

@anonym_autor podlamna uplne v pohode 🙂)

@lenagawel hádam áno🙂 hadam sa neurazia:D

slavka1988
10. júl 2025

@anonym_autor dala by som 200 ako 100vka na osobu ozaj nie je veľa

anonym_04deab
10. júl 2025

Autorka, my sme boli pred tyzdnom na svadbe, tiez partnerov kamarat, dali sme spolu 200€ a uprimne, uz aj to nam prislo vela… Viac uz fakt jedine rodine, ak to samozrejme financna situacia umozni.

autor
10. júl 2025
@slavka1988

@anonym_autor dala by som 200 ako 100vka na osobu ozaj nie je veľa

@slavka1988 nie je,ale zavisi aj od celkovych vydavkov
Nas len benzin tam a nazad vyjde nejakych cca 100€

autor
10. júl 2025
@anonym_04deab

Autorka, my sme boli pred tyzdnom na svadbe, tiez partnerov kamarat, dali sme spolu 200€ a uprimne, uz aj to nam prislo vela… Viac uz fakt jedine rodine, ak to samozrejme financna situacia umozni.

@anonym_04deab ano, rodina je ina vec. A to ste boli dvaja? Tie, ste sa rozhodovali medzi 150-200?

emmusska
10. júl 2025

@anonym_autor a on vam kolko dal? 😉

autor
10. júl 2025
@emmusska

@anonym_autor a on vam kolko dal? 😉

@emmusska on nam dal s partnerkou dokopy 70€ ale my sme mali len obrad, obed bol len s kablizsou rodinou. Rodicmi,starymi rodicmi a surodencami 🙂

januska12323
10. júl 2025

Podľa aktuálnych možností asi 100 plus niečo pri redovom.

autor
10. júl 2025
@januska12323

Podľa aktuálnych možností asi 100 plus niečo pri redovom.

@januska12323 a keby si na redovom uz nebola?

sevrin
10. júl 2025
@anonym_autor

@sevrin a nechapem tieto protivne odpovede. Aky je dovod?

@anonym_autor čo je protivné na tom, keď ťa chcem povzbudiť? 😂

autor
10. júl 2025
@sevrin

@anonym_autor čo je protivné na tom, keď ťa chcem povzbudiť? 😂

@sevrin hej, ironia jak oči😄😄 a to som si minule vravela,se ty si tu celkon milý

sevrin
10. júl 2025
@anonym_autor

@sevrin hej, ironia jak oči😄😄 a to som si minule vravela,se ty si tu celkon milý

@anonym_autor prečo, ja sa to myslel úprimne 😀

lalilla
10. júl 2025

200€

1andrea111
10. júl 2025

Tiež by som dala 200 eur, to dnes nie je veľa.

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená