Koľko stojí svadba pre 30 hostí?
Ahojte koľko vás čo ste mali svadbu tento rok a hostí tak do 30 vyšla svadba prosím?
My sme mali 50 ľudí a cca 10 tisíc
Máme o mesiac svadbu a 40 hostí a vyjde nás na 5000
Budúci mesiac mame svadbu a rozpočet je 10 tisíc. Počet hostí okolo 30-35.
Ďakujem chcela by som sa zmestit tak do 8000 😅
Máme o mesiac svadbu a 40 hostí a vyjde nás na 5000
@gabus543 a čo všetko máte zajednane?
Síce nie tento rok ale cca 5-6000 dokopy so všetkým. Ale nemali sme žiadne čepčenia, zbytočné programy, nič navyše.
Síce nie tento rok ale cca 5-6000 dokopy so všetkým. Ale nemali sme žiadne čepčenia, zbytočné programy, nič navyše.
@danniiee8 noo to nechcem ani ja..chcem dja kultúrak jedlo obrad a fotky
My sme túto sumu mali za všetko. Šaty, oblek, obrúčky veeeľmi jednoduchá výzdoba, sála s komplet jednom, alkohol, koláče pre obe strany (tých sme mali fakt veľa, asi za 900e kvôli výslužkam celej známej-neznámej rodine pretože sme na dedine a tak to tu chodí 🤦♀️), fotograf, DJ, kaderníčka, kozmetička a všetky tie doplnky, ktoré samé o sebe stoja pár eur ale spolu kopu € (krabičky na koláče, pozornosť pre hostí, pierka, pozvánky, ...)
My sme túto sumu mali za všetko. Šaty, oblek, obrúčky veeeľmi jednoduchá výzdoba, sála s komplet jednom, alkohol, koláče pre obe strany (tých sme mali fakt veľa, asi za 900e kvôli výslužkam celej známej-neznámej rodine pretože sme na dedine a tak to tu chodí 🤦♀️), fotograf, DJ, kaderníčka, kozmetička a všetky tie doplnky, ktoré samé o sebe stoja pár eur ale spolu kopu € (krabičky na koláče, pozornosť pre hostí, pierka, pozvánky, ...)
@danniiee8 jasné chápem..😅 no moja mama by tiež najradšej všetkých pozvala ale chceme malu svadbu rodičia súrodenci krstný
Rodicia, starí rodičia, súrodenci a krstní, nikto navyše, nikto nebol pozvaný iba zo slušnosti a doteraz sme šťastní, že sme to tak mali a nakoniec mám dali za pravdu všetci, ktorí nás od takejto mini svadby odhovarali, aj sam DJ povedal, že taku dobrú svadbu dávno nehral. Žiadne zbytočné programy, ktoré iba oberajú hostí o energiu (aspoň ja to tak na svadbách mávam- chcem sa baviť a nie pozerať obohrané programy, ktoré poznám naspamäť). Jediný program - prekvapenie, keď DJ vytiahol spod pultu heligonku, to teda bolo 100% top. Dôležité aby ste si to užili vy a podľa mňa pri veľkej svadbe musíš mať niekoho, kto sa ti v ten deň 100% o všetko postará alebo si v ten deň iba manažérka a nie nevesta. Držím palce, nech vám všetko vyjde 😊
DJ,fotograf,catering, výzdoba,obrúčky, šaty,torta,zákusky,kytica s pieskom,sálu v Kd ,krabice na výslužky, alko a nealko, pozvánky a iné drobnosti...kameran nebude lebo ho nechceme,pierka a darčeky pre hostí taktiež nebudeme mať, pozývame len rodičov a súrodencov s rodinami a pár kamarátov, svokra nám ešte objednala živú hudbu domov a ku kostolu ale to si platí ona 🤣 a program budeme mať len svadobný kvíz a čepčenie a odpytavanie tiež nebude lebo už spolu žijeme tak nám to príde zbytočné ☺️
My sme nemali svadbu, ale 40. Mali sme cca. 40 hostí a dokopy sme za to dali 15 000🙂
No takto na stravu rátam tak 3000 torta + koláče tak 700 DJ a fotograf tak do 1500 kultúrak neviem koľko bude stáť a kostol 🙈 vyzdobiť si chcem sama neviem čo by som mala ešte počítať?
V našom rozpočte je DJ, fotograf, jedlo, pitie, licenie, účes, prenájom, kvetinová výzdoba, koláče, vysluzky, darčeky a svadobné pierka pre hostí. Ešte by som tam mohla pripočítať veci, ktoré sme kupili na Slovensku a to oblek a obrúčky. Svadobné šaty nepočítam, pretože tie som kupila v zahraničí.
My sme mali v rozpočte: catering okolo 3000, porcie 6000, sála 500, hudba 1300, koláče 600, plazivý dym... 300, o výzdobu sa staral catering

Okolo 4000€ a to nejde o žiaden luxus