icon

Koľko stojí svadobné jedlo na Orave?

10. feb 2025

Zdravim je tu niekto z okolia Oravy čo robili svadbu niekedy tento rok alebo minulý rok? Koľko vás vyšlo jedlo ja jednu porciu a čo všetko ste mali na jedenie? A odkiaľ ste jedlo mali? Je tu niekto kto mal od Adamcikovej z rabče? Ďakujem za odpovede🤗

kitycat
10. feb 2025

Co chces mat ty na vasom stole?
Su ku plnenu chrenovou penou alebo kozi syr?

Atd dalsie chody 💁‍♀️

abcabcada
10. feb 2025

Ja som teda z úplne iného kúta, ale najlepšie je sa informovať na mieste osobne, lebo čo platilo minulý rok už tento rok (vzhľadom na zdražovanie) platiť nemusí. A taktiež je rozdiel, či mal niekto na menu nejakú špecialitu alebo len nejakú basic klasiku...

autor
10. feb 2025

@kitycat je mi to jedno aké jedlo približne som chcela vedieť, zatiaľ plánujeme svadbu len na úrade len s najbližšími ale chceli by sme niekedy o rok svadbu normálnu s celou rodinou cca 110 ľudí a počítame s priateľom cenu koľko cca nás to vyjde. Viem že to nebude presná cena lebo sa ceny líšia každý rok. Ale približne chceme vedieť aby sme si vedeli dať nejaký rozpočet. A potom už pomaly objednávať keďže fotograf je niekedy aj na rok dopredu zajednany 😅

martul
10. feb 2025

nie sme síce z Oravy, ale len tak pre orientáciu, syn bude mať na svadbe 35 ludí, počítame do 12 tis. EUR, kolegyňa mala 60 stálo ich to 10 tis. pred 5 rokmi. Neter bude mať 60 ludí, počíta okolo 10 tis. minimálne.
U teba na 110 ľudí by som počítala 20 tis. a to budeš ešte skromná.

andaluzia12
10. feb 2025

To sú pálky.. brali sme sa síce už dávno, 7 rokov dozadu.. (na Orave) a vyšlo nás to cca 6 tisíc.. 96 ľudí, cena cateringu bola tesne pod 1500€.. strašne to zdraželo …

melanta
10. feb 2025

je mi to jedno aké jedlo - potom si dosť mimo, vlastne nie dosť, ale úplne. Jeden chod (predjedlo, polievka, hlavné jedlo) môžeš mať za 20 ale aj za 80 eur. A bufetové stoly neskôr môžeš mať za pár stoviek ako aj za pár tisíc. Pretože je rozdiel, či budeš mať ako predjedlo chrenovú rolku alebo foie gras. Rovnako je rozdiel, či pôjdeš do kulturáku, kde si donesieš svoj alkohol, alebo to budeš mať v top priestore, kde budeš buď brať alkohol od nich alebo si síce donesieš vlastné, ale za každú fľašku zaplatíš korkovné 10 či viac eur. Či budeš mať domácu pálenku alebo tam budeš mať barmana, ktorý bude ľuďom miešať margarity a pinacolady.

martul
10. feb 2025

@melanta napr. som si zisťovala predbežne /syn bude mať svadbu o rok/, v jednej reštaurácii menu na osobu 65, EUR, v druhej reštaurácii porovnateľné menu 129,- EUR, neviem prečo taký rozdiel. V jednej si môžeš priniesť vlastný alkohol a zaplatíš ,,korkovné" 10,EUR v druhej musíš len ich....všetko treba len osobne zisťovať.

melanta
10. feb 2025

@martul veď to, že tie rozdiely môžu byť extrémne, takže je úplne jedno, koľko platil niekto iní a hlavne nemožno si zisťovať ceny spôsobom, že je mi jedno, aké jedlo.