icon

Kombinácia kvetov do svadobnej kytice

8. apr 2025

Ahojte ,chcela by som sa opýtať aké ste mali kombinácie kvetov na svadobnú kyticu, poprípade ak máte nejakú fotku na priloženie bola by som vďačná..
Ja nemám rada ruže a mimo toho mi teda v kvetinárstve nič neporadili,keď už áno bola až príliš farebná a podobne..pozerala som online na Pintereste ale tam je všetko na jedno kopyto rovnaké

kitycat
8. apr 2025
pl2y
8. apr 2025

A kedy máš svadbu?je dobre nechať si poradit aj čo je vtedy dostupné..ja som mala pivonky a biele ruze a take modre kvietky, keďže som výzdobu mala v takej pudrovej modrej

pl2y
8. apr 2025

Takto vyzerá den po svadbe 😀vydržala pekná týždeň

autor
8. apr 2025

@pl2y svadba bude o dva mesiace

maryetta
8. apr 2025

Nadherne su pivonie. Alebo aj hortenzie. Zalezi co sati paci. My sme mali svadbu v aprili. Mala som tulipany-moje oblubene a orchideu-jeho oblubena 🙂

pl2y
8. apr 2025

No to by akurat mal byt čas na pivonky..tusim maj/jun..my sme mali 23.4 a museli mi ich vraj z Holandska objednať aby boli..tak ak sa ti páčia pivonky tak máš ideálny čas

krasneleto
8. apr 2025

ja som mala tmavofialove- az cierne kalie... hlavne si vyberaj z kvetov, ktore su v datume svadby pristupne... mne sa pacia velmi aj pivonky, ale tie maju obmedzenia...

luckajozko21
8. apr 2025

Ja som chcela biely ranunculus, ale nezohnali. Takze druha volba bola biele pivonky bez dalsich druhov kvetov/zelene. Mala som mensiu kyticku. Pivonky sa postupne pocas dna pekne otvarali.

mullerova46
8. apr 2025

Bielo ružová kytica a tam ruže, kaly a lalie

lilianka28
8. apr 2025

Nie síce moje, ale z rodiny. Obidve také menej farebné. V skutočnosti boli oveľa krajšie, nemám lepšie foto.
1. pivonie, ruže, gypsomilka
2. zelene orchidea, mini biele kaly

ronie338
8. apr 2025

Ja budem mať pivonky. Chcela som to skombinovať s kvetmi co mala svokra ale ona mala klinček ci co to chcelo byť q to nechcem. Sestra mala tiež kombináciu ale mala rúže. A mala bielozelenu. Mne sa paci to ze v kytici aj na pierku mali kvety obaja také aké mali mami na svojej svadbe. Preto som aj ja chcela ale zmenila som názor kvôli svokrinim kvetom

mamaaja82
8. apr 2025

Moja májová,ja milujem jednoduchosť nič prečačkané a táto farba je pre mňa dokonalá,všetko sme ladili do nej,ale teda mali sme malinkú oslavu aj sobáš na terase jedného penziónu.

biba_18
8. apr 2025

ja som sa vydávala v júni a mala som oranžové lalie...

vodana
9. apr 2025

Dcéra mala túto:

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená