icon

Krst v auguste

michaelad97
23. jún 2023

Baby!!! Robím krst môjmu synátorovi. Objednala som tortu, zákusky - klasika. Chlebíčky si urobím sama. Keďže oslava bude taká "na dvore" aký obed mám zvoliť? Bude nás tak 20. Navrhla som uvariť guláš, ale jednoducho ma z**bali, že sa to nehodí 😂 čo by ste zvolili vy? Berme do úvahy, že to je v auguste. 🙏🏽

deti95060810
23. jún 2023

obed v reštike a pokračovať doma na dvore...

denkabemommy
23. jún 2023

@michaelad97 normálne objednať catering domov.

chcemradu
23. jún 2023

Urob obrátené rezne, deň predtým vyprazit, dať zapiecť, v ten deň urobiť ryžu, šalát ako prílohu a máš.

stellarstar
23. jún 2023

Sviečkovú 😊

zuzkacik4
23. jún 2023

No, my krstime buduci tyzden a teda budeme varit normalne gulas na dvore...ziaden problem 🤷‍♀️

rebeka7501
23. jún 2023

@michaelad97 váš krst, vaše rozhodnutie. Čo povedia iní vás môže trápiť ako decembrový sneh.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
euka210
23. jún 2023

@michaelad97 catering domov...ale pre mna i gulas bol ok...ide o sviatost pre dieta, stretnut sa ako rodina a nie o to, co budeme jest. Ale 20ludi doma je dost narocne im navarit. My sme mali krstiny druheho doma a odvtedy som si povedala, ze doma posledny krat...a to len cca 13-15ludi.

bobo2433
23. jún 2023

@michaelad97 ja by som toľkým ľuďom doma nevarila. Robiť zo seba otroka v Tom teplé ,obskakovať ich ,stáť pri hrncoch ,čo by som mala s toho dňa? Nič ... Takže keď chces byť doma tak catering

svetlonos
23. jún 2023

Nepaci sa im gulas? Dostali by palice, slaninu, spekacky, po zemiaku, cerstvy chleba a sup - vo vatre by si opiekli samy 🤣 !
Este aj luto by im bolo že pindali na gulas 😉😁.
A teraz vaznejsie - je leto, teplo - riesila by dom to studenymi salatmi. Cestovinovy, kludne zemiakovy (vianocny) - len grecky jogurt namiesto majonézy, zeleninove salaty a pecenu krkovicu s kyslou kapustou. Aj ked svieckova tiez super.
Krkovicu len hodis do marinady, truba upece sama.
Neviem aky ste jedaci ale my s mm momentalne takmer nevarime, v tychto hicoch nam moc nechuti.
Inak vemi vdacne su aj lazane. Urobis 2 /3 velke plechy a daju sa aj zamrazit. K tomu salat a vybavene.
Ale ja by som sa max opytala, i ma niekto alergie a uvarila, co my uzname za vhodne.
Fakt ide o ten krst a nue jedlo. Kto chce luxus, ne ide do restiky 🙂

mamelka
23. jún 2023

Urobila by som ako to mne vyhovuje a nie co hovorí okolie. Teraz to je guláš, potom keď spravíš iné ani to sa nehodí,ono sa vlastne nič nehodí lebo už si ľudia skôr zvykli na reštauráciu. Naši krstili brata a hostina bola doma šalát a rezne 🤷‍♀️

michaelad97
autor
24. jún 2023

Ďakujem za pomoc a nápady 😊