Krstili ste všetky deti alebo len prvé dve?
Ahojte. Mali ste tak, že prvé dve deti ste dali krstiť a ďalšie už nie? Ja to tak cítim, že neviem či chcem už ďalšie krstiť. Nechodíme ani do kostola ani nič. Či už keď ste dali prvé dieťa dali ste už všetky ?
Nekrstila by som ani prvé. Načo?
Ak citis ze nechces nedavaj. Napr moja neter je krstena a zvysok ako sa rozhodne ;)
joj presne my to tak mame. Dvojicky krstene. manzel na tom trval, lebo ze jeho rodicia budu spokojni. Vela sme sa o tom hadali, az som ustupila reku ok detom to predsa neublizi. Ked sa narodilo tretie, pytala som sa manzela ci chce dat krstit ale ze tentokrat sa nezucastnim ( som uplne mimo tento smer, uplne ) a uz nechcel, pre nas by to bola saskaren,aj prvy krst bol. A vies co, ak sa spytas ako to beru svokrovci, ukazalo sa ze im to je jedno. nikoho nezaujima ci su nase deti krstene, ci nie
Tretie dieta si teraz v auguste zmyslelo, ze sa chce pokrstit, mal 8,5roka. Tak sme ho dali. Prve dve sme dali hned a syn, ma 25r.by sa chcel vynat z cirkvi a ma nam to trochu za zle, ze je krsteny.
Obliat vodou mozete aj doma + nieco dobre navarit.
Ked vam.viera nic nehovori, tak naco krstit.
My sme veriaci, tak jasne, ze mame vsetky deti pokrstene.
A rozmyslam cisto prakticky do buducnosti...budu chodit deti na nabozenstvo? Pojdu na prijimanie? Lebo ak 2 by bolo ze ano a tretie by nemohlo, lebo nie je pokrstene, tak dieta by sa citilo odstrcene. Ale ak vsetky budu chodit na etiku a na psp nepojdu, tak krst je potom len divadlo.
Načo si potom dávala krstiť ?Ale keď už si dala prvé tak daj aj ostatné pokrstiť.
@alkoholik keď tomu nerozumiete netreba komentovať 😉

A prečo ste dávali prvé? Za mňa ak rodičia do kostola nechodia a s vierou nič mať nechcú, tak krstiť je pokrytecké. Takže ak to vnímaš tak, že krstit nechceš, tak nekrsti. Veď tam musíš sľúbiť, že budeš deti vychovávať bo viere.