icon

Ktoré fotohodiny sú najlepšie?

laptopka007
13. júl 2020

Ahojte chcem dat z fotky darcek pre novomanzelov na fotohodiny, ktore su naj?dakujem

Strana
z2
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
tncka
13. júl 2020

@laptopka007 ja neviem...mne sanepaci ani jedno...vyberaj nieco,co sa im bude hodit do interieru,mne to pride moc "retro",chcelo by to nieco modernejsie. To posledne je tak na kategoriu 60+

laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
taskataska
Odpoveď bola odstránená
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
taskataska
Odpoveď bola odstránená
ukulela
13. júl 2020

@laptopka007 ty by si mala vedieť, či sa taký darček bude páčiť. Za mňa je to gyc. Ak vybrať z týchto, tak tie so 4 fotkami, predpokladám, že sa dajú vymieňať.

laptopka007
autor
13. júl 2020

@ukulela nasla som este toto

lintu
13. júl 2020

Si presvedčená o tom, že novomanželov potešíš hodinami? Nakúp radšej obyčajné rámiky, nech si do nich sami dajú, čo chcú.

laptopka007
autor
13. júl 2020

este nieco pozriem.dakujem

laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
13. júl 2020

@lintu samozrejme,ze dam peniaze ale chcem aj nejaku malickost alebo svadobny album s ramikom?

laptopka007
autor
13. júl 2020

@lintu osuskova torta

lintu
13. júl 2020

Tú knihu nie. Reálne si zober, čo s ňou asi tak urobia? Kam ju dajú? Nie je to vec, ktorú len tak niekde strčíš. Fajne sa na ňu bude ešte aj prášiť.... Proste ee...
Novomanželia už bývajú spolu? Majú zariadenú domácnosť?

laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
13. júl 2020

@lintu zatial budu byvat u rodicov,tak nechcu nic do kuchyne.

laptopka007
autor
13. júl 2020

@lintu a osusky?

laptopka007
autor
13. júl 2020

@lintu tanierik?ak by som tam dala aj ich spolocnu fotku?

laptopka007
autor
13. júl 2020
taskataska
Odpoveď bola odstránená
damtiporiti
13. júl 2020

Všetko je to otras, aj hodiny, aj uteráky aj ďalšie gýčoviny čo ešte určite nájdeš 🤦‍♀️ radšej im daj tie peniaze do obálky

lintu
14. júl 2020

Ťažko radiť, čo by sa mohlo páčiť ľuďom, ktorých nepoznáme. Každý to má inak. Toho, čo si tu popridávala majú ľudia zväčša plné domy alebo, ako vidíš, by si to domov ani nezobrali. Ale zase napríklad minule tu písala nevesta, ktorú hrnčeky od kamošky potešili.... Možno aj tí tvoji dvaja patria do tejto kategórie. Ktovie. Urob podľa seba. Ak nevieš, popýtaj sa snúbencov na nejaké tipy. Nič tým nepokazíš.

lintu
14. júl 2020

Ak si s novomanželmi v bližšom vzťahu a sú mladučkí, teoreticky ten posledný tanier s lyžičkami by sa im mohol páčiť.
Ak sú čitatelia, možno nejaká knižka... s citátikmi , či radami o vzťahoch (5jazykov lásky je teraz taká populárna)
Prípadne im daj len peniažky a daj si záležať na ich balení (niečo na takáto štýl vieš otapetovať aj tými fotkami

https://www.youtube.com/watch?v=-RMgI_fNJX4

Alebo... opýtaj sa ich, čo im doma chýba.

veronikaszabova
14. júl 2020

@laptopka007 urcite nedavaj tie hodiny. Je to otrasne. Keby mi niekto take nieco doniesol domov, tak by ma asi porazilo. Detto osusky, taniere... strasne 🙈 radsej daj len €, urcite sa potesia viacej.

090255
14. júl 2020

A co tak nieco taketo teraz sa to na svadbach dava je to len malickost a eur tam moze nahazdat clovek kolko len chce napr v eurovkach alebo v 2eurovkach .. sme tiez take dostali a aj sme tiez take darovali na inej svadbe...

Strana
z2