icon

Ktoré meno je lepšie?

tinka53
5. júl 2013

Ahojte maminky isto ospevovaná otázka, ale potrebujem pomoc s výberom mena. Ano, viem, rozhodujeme ja a partner...ale mame kopec mien vybranych a niet rady ani pomoci 😀 tak to skúšam tu. A mená? Vivien, Karolína, Nika (čisto len Nika nie Veronika), Lilli, Linda, Noemi, Erika. Kludne píšte svoj názor....a teraz..babo raď 😀 😉

Strana
z3
bajboj
5. júl 2013

U mna by vyhrala Nika 🙂

marylis
5. júl 2013

Je by som dala Lilli 🙂

mima89
5. júl 2013

podla toh oako sa hodi k priezvisku.
a z tychto ani jedno... 🙂

elen83j
5. júl 2013

Linda a Erika 🙂

leonetka
5. júl 2013

Karolina alebo Nika. 😉

petula8
5. júl 2013

u mňa vyhráva len Vivien, Noemi

miminaaa
5. júl 2013

Linda alebo Karolínka - nad týmito dvomi menami som uvažovala aj ja pri druhom tehotenstve, ale nakoniec mám chlapčeka. 😉

janaal
5. júl 2013

Karolínka, moja srdcovka 🙂

majca1581
5. júl 2013

karolina

michaelamilan
5. júl 2013

Nika 😉

diusik
5. júl 2013

Vivien,ostatne sa mi nepacia vobec

madono
5. júl 2013

Linda, to som veľmi chcela, ale nakoniec je to Miško

luciaalex
5. júl 2013

Linda a noemi posobia madarsky (nic proti, sama mam madarske priezvisko, len konstatujem), vivien je podla mna na slovensku ttochu odveci, eriku mam mamu a babku a erika synceka, ja by som chcela (aj by som mala keby boli moji chlapci baby) jednoznacne Lili

xevulax
5. júl 2013

Noemi a Vivien sa mi na slovensku nepáčia, hlavne ak sa nehodia k priezvisku. A Lili mi príde ako meno pre psa 🙂 keby mám vyberať z tychto, asi by som vybrala Lindu. My máme doma Natalku, teraz cakame dvojicky, kým som nevedela, že budú dve som chcela Sabinku , čo aj bude ak budú dievčence a druhé neviem manžel chce Kvetku, ja možno Terezku. A chlapcov netuším 🙂

bayuska
5. júl 2013

Vivien, Noemi, Nika 🙂

lusia222
5. júl 2013

Vivien 🙂

micsli
5. júl 2013

No mne sa tiez nepaci ziadne,ale kazdemu sa paci nieco ine.

dolijalu
5. júl 2013

Lilly s Y a Vivien🙂

tehulka2011
5. júl 2013

Este si len v 15. tyzdni, tak neviem preco je to tak naliehave 🙂 ani to pohlavie este nie je iste..

katren
5. júl 2013

@tinka53
"Nezadávaj subjektívne otázky napr. "Je krajšia červená alebo zelená?" - to len na margo pravdiel 😉
a aby som bola aj k teme, tak ani jedno :-/, mozno len Erika, lebo ostatne su "in" a zakricis na dieta na ihrisku "Lili" a otoci sa polovica ihriska 😅 😀

nicolle21
5. júl 2013

traja moji známi majú alebo mali psa - Lindu, preto by som to dieťaťu nedala.. Vivien a Noemi sú príliš exotické (aj keď Vivien už je každé tretie dievčatko, pomedzi Vanesky) a ak máte vyslovene slovenské priezvisko, nedala by som to, mne sa to bije v uchu.. z tých, čo si vymenovala mi vychádza najlepšie Karolína, Niku len ako Niku by som nedávala, dala by som aspoň Nikol, a Lilli je tiež také nemastné neslané - ak chceš dcérku volať Lilli, môžeš ju zapísať ako Lilianu, mysli aj na to, že to dieťatko raz bude dospelá žena, čo je zlatunké pre miminko, nemusí sa hodiť päťdesiatničke a ona s tým menom bude musieť žiť..

kikaber
5. júl 2013

Vivien, Karolinka, Lilly 🙂

linda20111
5. júl 2013

Karolina

lejlla
5. júl 2013

Karolina

whiterosses
5. júl 2013

vivien 😉 alebo ešte s týchto vašich mien sa mi páči karolínka :D

ollski
5. júl 2013

Linda 😉 😵

edie63
5. júl 2013

Nic v zlom, ale nechapem preco by mali rozhodovat o mene tvojho dietata cudzie zeny, resp. preco ta ich nazor zaujima. Pri vybere mena je podla mna najdolezitejsie to, co sa tebe a tvojmu partnerovi paci. A k otazke... mne sa nepaci ani jedno. Vivien, Linda, Lili, Noemi su teraz dost popularne mena, ked bude tvoja dcera chodit do skoly, bude ich tam v jednej triede aj 5. Nika je podla mna meno pre psa (poznam jedneho). Napriek tomu, ze Erika a Karolina su "bezne/ normalne" mena, mne sa nepaci ani jedno. 😎 Takyto je moj nazor (aj ked sa ti to urcite nepaci 😀 ).

prahaxx
5. júl 2013

no a mna sa radsej nepytaj, lebo z uvedenych veru ani jedno..☹ Este mozno Erika, to nie je kazda druha a poznam sikovne Eriky 🙂

bastilly
5. júl 2013

Ja by som tiez nedala ani jedno .mne sa pacia stare zabudnute nie mena kt prave letia.nappr. my mame zdenku a prw chalana sme mali vybrate meno jergus

gabuska36
5. júl 2013

no ja mam Alicu....a každa mamička mi vravela,že som vybrala krasne meno.......no nič v zlom ale mne sa nepači ani jedno...pači sa mi ešte Barbora,alebo Barbara...držím palce

Strana
z3