icon

Kupovali ste vianočný stromček v Poľsku?

blondis
8. dec 2025

Dobrý deň, prosím Vás kupovali ste niekedy teraz vianočné stromčeky v Poľsku? Vie mi niekto povedať ako sa zhruba pohybujú ceny za tie najhustejšie- jedlicky 200-220 cm vysoké FULL 3 D pripadne 3D, a či je v nich vidieť rozdiel. Potešili by aj foto ak niekto ma. Plánujeme ísť ale do Jablonky, je bližšie ako štart, tak snáď budú mat aj tam. Ďakujem

zuzinka888
8. dec 2025

Cela jablonka je posiata vianocnymi stromcekami, maju vsetky tvary, velkosti a farby......cenuy ti nepoviem ( zhanali sme nieco ine, tak som nezistovala) ale hned by som si kupila keby som tam bez manzela- lebo on je jednoznacne za zivy.

janinque
8. dec 2025

Tiež by ma zaujímali ceny v Jablonke, pripnem sa, ak má niekto skúsenosť.

gabus543
8. dec 2025

@blondis my sme kupovali minulý rok full 3D stromček ale v Novom Targu 240 cm za 180 eur

blondis
autor
8. dec 2025
@gabus543

@blondis my sme kupovali minulý rok full 3D stromček ale v Novom Targu 240 cm za 180 eur

@gabus543 prosím nemate foto ako ten full 3D vyzerá?

anonym_6089bd
8. dec 2025
@zuzinka888

Cela jablonka je posiata vianocnymi stromcekami, maju vsetky tvary, velkosti a farby......cenuy ti nepoviem ( zhanali sme nieco ine, tak som nezistovala) ale hned by som si kupila keby som tam bez manzela- lebo on je jednoznacne za zivy.

@zuzinka888 U nás opačne. Ja chcem živý a muž už chce mať pokoj..Boli sme aj v Poľsku, ale nekúpili..

blondis
autor
9. dec 2025
@anonym_6089bd

@zuzinka888 U nás opačne. Ja chcem živý a muž už chce mať pokoj..Boli sme aj v Poľsku, ale nekúpili..

@anonym_6089bd prosím tá a nevieš aspoň čo stali, tie dazdnikove Full 3D?

janinque
9. dec 2025
@blondis

@blondis ja som dnes objednala z www.zazracnevianoce.sk ak by ti to pomohlo. Sestra od nich kupovala minuly rok zasnezeny a bol fakt velmi pekny. Do zajtra maju este zlavy.

anonym_6089bd
9. dec 2025
@blondis

@blondis Joj žiaľ to neviem vôbec...

blondis
autor
10. dec 2025
@janinque

@blondis ja som dnes objednala z www.zazracnevianoce.sk ak by ti to pomohlo. Sestra od nich kupovala minuly rok zasnezeny a bol fakt velmi pekny. Do zajtra maju este zlavy.

@janinque risknúť dnes biomasu kúpil, jedlicku 220cm Full 3D dazdnikovy systém a dal za ňu 270 eur. Tie 3D boli okolo 100 eur tusim to vravel.