icon

Mám ísť na oslavu, keď je mama chorá?

michaltat
26. mar 2022

Dostala som pozvanie na 40tku ,Moja mama je velmi chora .Isli by ste na oslavu.

0silvia0
26. mar 2022

@michaltat ak sa nemozes vzdialit od matky a potrebuje tvoju opateru nonstop a si s nou na očr, tak radsej zostan s mamou.
Ale malo informacii si dala.

bloger
26. mar 2022

@michaltat Tak asi radšej ostať s mamou. Aby si si potom niečo nevyčítala.

michaltat
autor
26. mar 2022

Mama je v nemocnici skratka zomiera ma par mesiacov zivota

0silvia0
26. mar 2022

@michaltat tak chapem, ze nemas chut oslavovat. Mozno len tak na 2 hodinky ak by sa ti chcelo...

pribinak
26. mar 2022

@michaltat Zas možno toto vyznie tvrdo, ale nemyslím to tak. asi nesedis celu dovi vedla mamky v posteli. Možno by ti prospelo porozprávať sa s ľudmi, prídeš aspoň na chvíľku na iné myšlienky, vypnes a trochu si mentálne oddychnes

Ale ak nemáš chuť tak nechod, normálny človek pochopí, že teraz asi nemáš veľmi chuť oslavovať

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
marisoul
26. mar 2022

@michaltat ja by som šla podľa toho, aká rodinna oslava by to bola. Ak by tam boli ľudia mne veľmi blizky, aspom na chvíľu by som šla.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sissy27
26. mar 2022

@michaltat chápem, že nemáš veľmi náladu na oslavu, ale na druhej strane mamin stav to nijako neovplyvní a sedením doma a plakaním do vankúša jej nijako nepomôžeš. Choď, trošku medzi ľudí, prídeš na iné myšlienky, psychicky si trochu oddýchneš. Nemusíš byť do rána, strieskať sa pod obraz boží a tancovať kankán na bare, proste len tak ako ti bude v danej chvíli po chuti. Odísť môžeš predsa kedykoľvek.

sszuzu8
27. mar 2022

Nešla by som. Trávila by som maximum času s mamou keď sa vie ze sa dlho ne dožije. Jasne potrebuješ aj vypnúť.. Ale aby neodišla v čase keď pri nej nebudeš.. Mali sme v rodine úmrtie a aj keď nie pre oslavu tak som si to vyčítala