Mám ísť na oslavu, keď je mama chorá?
Dostala som pozvanie na 40tku ,Moja mama je velmi chora .Isli by ste na oslavu.
Mama je v nemocnici skratka zomiera ma par mesiacov zivota
@michaltat Zas možno toto vyznie tvrdo, ale nemyslím to tak. asi nesedis celu dovi vedla mamky v posteli. Možno by ti prospelo porozprávať sa s ľudmi, prídeš aspoň na chvíľku na iné myšlienky, vypnes a trochu si mentálne oddychnes
Ale ak nemáš chuť tak nechod, normálny človek pochopí, že teraz asi nemáš veľmi chuť oslavovať
@michaltat chápem, že nemáš veľmi náladu na oslavu, ale na druhej strane mamin stav to nijako neovplyvní a sedením doma a plakaním do vankúša jej nijako nepomôžeš. Choď, trošku medzi ľudí, prídeš na iné myšlienky, psychicky si trochu oddýchneš. Nemusíš byť do rána, strieskať sa pod obraz boží a tancovať kankán na bare, proste len tak ako ti bude v danej chvíli po chuti. Odísť môžeš predsa kedykoľvek.
Nešla by som. Trávila by som maximum času s mamou keď sa vie ze sa dlho ne dožije. Jasne potrebuješ aj vypnúť.. Ale aby neodišla v čase keď pri nej nebudeš.. Mali sme v rodine úmrtie a aj keď nie pre oslavu tak som si to vyčítala

@michaltat ak sa nemozes vzdialit od matky a potrebuje tvoju opateru nonstop a si s nou na očr, tak radsej zostan s mamou.
Ale malo informacii si dala.