Mám podávať nevydarenú tortu na oslave?
Dobrý deň. Dcéra má zajtra narodeniny. Zajtra bude oslava. Tak, ja že jej upečiem tortu, našla som super recept, však to nevyzerá byť nič zložité. Výsledok dopadol katastrofálne 🤣🤣. Môžem toto dať na oslave ? Bude len blízka rodina, neviem či ísť rýchlo zajtra ešte do obchodu kúpiť kupovanú, alebo podávať toto 🤦🏻♀️🤦🏻♀️.

Ked odstranis tu cokoladu rozliatu, tak to bude vyzerat celkom fajn 🙂
@anonym_autor este to mozno do rana viac stuhne, ak sa to da premiestnit, ze tam nebude okolo ta roztecena cokolada, tak by som to dala.
@anonym_autor vypadá ako Pawlová.. a prudko jedla 🙂
@anonym_autor asi by som tortu kupila a t uro pokrájala a podávala ako zakusok. Na tých jednotlivých rezoch sa to stratí, chutiť môže výborne. Tiež by ma zaujímal ten recept, lebo niekedy sa dočítam v receptoch také kraviny, že az
ono super recept to mohol byt ale zalezi aj aku cokoladu si dala ked to nestuhlo, niekde sa stala chyba, aj ten krem vyzera riedky,co to bolo za super recept, ale ak pridu len blizky tak to kludne daj, nepoznam ich ale bola som na oslave kde bola aj takato torta a zakusok sme jedli z plechu a nikomu to nevadilo
@anonym_autor Skus ju preniesť na tortový etažér s ozdobným papierom, to vie pozdvihnúť vizuál 😃. Ale verím tomu, že chutiť bude fantasticky (nekupuj už tortu z obchodu) . Vyzerá to tak, že si vyliala teplú čokoládu na krém so smotanovým/mascarpone základom a roztopilo sa to. Mne sa toto raz stalo s teplou želatínou, tiež mi roztopila krém. Do rána ti to ešte stuhne, síce tam ostanú v čokoláde biele fľaky, ale na chuti to neuberie.
A ako dlho to stoji, lebo vyzera, ze je to cerstvo urobene, neschladene este.. do rana este casu dost na vytuhnutie
@anonym_autor ze ty si naliala teplu cokoladu na nevychladenu naplnenu pawlovku? Alebo uplne rozpustila maslo v coko ganache?
No nic, uz len pockat do zajtra ci to nejako stuhne. Pripadne by som kupila neja ku nahradnu (hoci z Lidl mrazenu su celkom fajn) alebo si pripravila nejaku vtipnu historku
Na oslavu by som kúpila druhú, túto daj ku káve
Nechaj tu čokoládu poriadne stuhnúť a ráno podkrajuj opatrne to stecene, čo je na tácke.
Daj to na podnos a spodok ( aby nebolo vidieť poodrezovanu čokoládu) daj ovocie
Nechaj tu čokoládu poriadne stuhnúť a ráno podkrajuj opatrne to stecene, čo je na tácke.
Daj to na podnos a spodok ( aby nebolo vidieť poodrezovanu čokoládu) daj ovocie
@doriiis ak je to ganache, tak jej to nestuhne. Tam je problém aj s krémom, ktorý je riedky, nedrží, ale chuťovo moze byť vynikajuca
@anonym_autor ešte je možno dôležitý aj vek oslavenkyne. Ročnej je to srdečne jedno, staršia bude sklamaná,
Upec hrncekovy kolac,potri dzemom a polej cokoladou.
Bude ovela lepsi.
Ak k.tomu naservirujes söahacku,bude to skvele.
Toto z obrazku jefine do poharikov a tvrit sa-to ma tak byt....
Upec hrncekovy kolac,potri dzemom a polej cokoladou.
Bude ovela lepsi.
Ak k.tomu naservirujes söahacku,bude to skvele.
Toto z obrazku jefine do poharikov a tvrit sa-to ma tak byt....
@osky to je super nápad, napchat tortu do pohárov, na vrch slahacka, ovocie, zapichnut kúsok čokolády, alebo nejakú trubičky a je to
@anonym_ce779d ... Tak to len odtiaľ odstráni, nemusí odlámat🤷🏻♀️
@doriiis tak ci tak to nebude vyzerať vábne. Ja by som to ešte teraz napchala do pohárov, ráno by som zbehlo do Lidla pre mrazenú tortu, aby sa stihla rozmrazit a zároveň tam kupila čokoládové trubičky a šľahačku, tu by som vyšľahala tesne pred podavanim
@doriiis tak ci tak to nebude vyzerať vábne. Ja by som to ešte teraz napchala do pohárov, ráno by som zbehlo do Lidla pre mrazenú tortu, aby sa stihla rozmrazit a zároveň tam kupila čokoládové trubičky a šľahačku, tu by som vyšľahala tesne pred podavanim
@anonym_ce779d ta mrazená torta z lidla je otrasná....
@anonym_ce779d ta mrazená torta z lidla je otrasná....
@anonym_1c8219 ja torty nejem, ale moji kolegovia si tvarohovo-broskynovu a smotanovu veľmi chvalia. A navyše silne pochybujem, že v nedeľu v deň oslavy autorka témy zoženie peknu a chutnu tortu
@anonym_1c8219 ja torty nejem, ale moji kolegovia si tvarohovo-broskynovu a smotanovu veľmi chvalia. A navyše silne pochybujem, že v nedeľu v deň oslavy autorka témy zoženie peknu a chutnu tortu
@anonym_ce779d zajde do cukrárne ak nemajú tortu kupila bh som koláče.
@anonym_ce779d zajde do cukrárne ak nemajú tortu kupila bh som koláče.
@anonym_1c8219 na co kolace? Ak dá tortu do pohárov, dezert ma. A torta v cukrárni v nedeľu doobeda pochybujem, že bude čerstvá. No myslím, že tu ma návrhov dosť, ona si poradi
Žiadnu ďalšiu tortu by som nekupovala. Súťaž by asi nevyhrala, ale môže chutiť dobre. Videla som aj o dosť horšie.
ja na tej torte nevidím nič zlé, to pretečené by som dala preč a tvárila by som sa že to tak malo byť, superkreatívne stvárnenie torty 🤷♀️
btw, ja osobne nemám rada tie dokonalé torty ako z obrázku…
Isto lepšia táto, ako dáka kupovaná umelina ...videla som oveľa väčšie katastrofy
Vyzerá chutne. Odstrániť čokoládu okolo, ako baby radia a ani by som nevedela, že sa “nevyjadrila”. Všetko dobré dcére k narodeninám 💐
Isto lepšia táto, ako dáka kupovaná umelina ...videla som oveľa väčšie katastrofy
Toto urcie nepodavat. Vyzera to ozaj strasne
@lasona Kupovana umelina? X prevadzok ponuka kvalitne torty, aspon v Bratislave....Ty kde zijes prosim ta?
Nejde len o tu cokoladu, aj to ovocie tam je nahadzane, to je akoze banan? Neviem to ani identifikovat. Toto by som nepodavala
Mne sa nepodarila, podarilo sa mi zohnat inu tortu v cukrarskej prevadzke. Ak mas kupovat daco v Lidli ci Kauflande, tak radsej toto. Sla by som do nejakej prevadzky kupit novu alebo upiekla daco ine
Toto urcie nepodavat. Vyzera to ozaj strasne
@lasona Kupovana umelina? X prevadzok ponuka kvalitne torty, aspon v Bratislave....Ty kde zijes prosim ta?
Nejde len o tu cokoladu, aj to ovocie tam je nahadzane, to je akoze banan? Neviem to ani identifikovat. Toto by som nepodavala
@mircalla Banán to nie je, vyzerá to ako tie kukuričné šúlky polystyrénové. A ešte nepochopím, prečo neskúsená cukrárka upečie na oslavu tortu, ktorú nikdy neupiekla a recept stiahne z bohvie odkiaľ.
Ja tusim ktora je to torta. Je vyborna na chut. Ja by som ju podavala. Ked ju ochutnaju, aj zabudnu ako vyzerala. A uz som videla aj horsie
@mircalla Banán to nie je, vyzerá to ako tie kukuričné šúlky polystyrénové. A ešte nepochopím, prečo neskúsená cukrárka upečie na oslavu tortu, ktorú nikdy neupiekla a recept stiahne z bohvie odkiaľ.
@staryjarec nemudruj.

Môžeš prosím.prezdielay ten recept???