icon

Mikulášske prekvapenia pre najmenšie deti

Včera o 11:21

Ahojte, dcera miluje prekvapenia. Minulý rok klasika odtlačené stopy od Mikuláša a jeho stratena čiapka na zemi...
Prosím len tých, ktorí robia taketo niečo pre deti, čo specialne robite? Stopy mi prídu už "nudne" a už ich očakava, tak to nebude take wau 🙂
Dalsi rok, už bude velka a už to nebude pre nu zaujimave, tak ju chcem potesiť aspon tento rok .. Prosím len odpoved k teme, nie že take kraviny nerobite atd 🙂

evakadlec
Včera o 13:42

ahoj, my sme nachystali vedla krbu pohar mlieka a susienky...rano maly nasiel mlieko vypite a susienky nakusnute :D a pred krbom bolo trochu vysypaneho popola 🙂

autor
Včera o 13:46
@evakadlec

ahoj, my sme nachystali vedla krbu pohar mlieka a susienky...rano maly nasiel mlieko vypite a susienky nakusnute :D a pred krbom bolo trochu vysypaneho popola 🙂

@evakadlec ježiš to je super napad 🙂)

anonym_4968e1
Včera o 16:04

Nezabŕdam, naozaj sa zvedavo pýtam.
Ako prosím súvisí Mikuláš s kozubom? Nepletiete dokopy slovenského Mikuláša (ktorý bol biskup) a Santu?
Vďaka za odpoveď 🙂

anonym_4e224d
Včera o 17:28
@evakadlec

@evakadlec sušienky/mlieko sa chystajú pre Santu v USA 🤦‍♀️

anonym_600113
Včera o 17:31

Ja idem s dcérkou na vecierok kde bude Mikuláš rozdávať detom darčeky.

kitycat
Včera o 17:37

Taketo americke "prekvapenia" asi vela ludi na Slovensku nerobi... tu sa cisti cizma a dava sa za okno...

Stopy v snehu?
Mlieko a kekse pri kozube?

Pridajte Elf on the shelf....

Nechcem zniet negativne, ale skratka toto nema s nasimi tradiciami nic spolocne

autor
Včera o 18:11
@kitycat

Taketo americke "prekvapenia" asi vela ludi na Slovensku nerobi... tu sa cisti cizma a dava sa za okno...

Stopy v snehu?

@kitycat máme aj škriatkov a ja to vôbec nerobím pre nejaké zvyky a tradície ale kôli dcére a jej radosti . Každý nech si vo svojej rodine robí ako uzná za vhodné ☺️

anonym_f06d10
Včera o 18:16
@anonym_autor

@kitycat máme aj škriatkov a ja to vôbec nerobím pre nejaké zvyky a tradície ale kôli dcére a jej radosti . Každý nech si vo svojej rodine robí ako uzná za vhodné ☺️

@anonym_autor My pojdeme do detskej velkej hernicky, kde pride Mikulas a rozda detom darceky. To urcite potesi dieta viac ako nejake stopy a omrvinky. Ale tak kazdy nech robi ako chce.

anonym_f06d10
Včera o 18:21

A samozrejme este okrem toho darceku v hernicke dostane nase dieta aj doma kopu darcekov od Mikulasa. Teda vsetci dostaneme aj ja aj manzel aj nas psik nadielku.

anonym_13ffda
Včera o 19:41
@kitycat

Stopy v snehu?

@kitycat tie „nase“ tradicie tiez nevyrastli na strome. Tiez ich niekto „ vymyslel“ niekto prebral, niekto troska prisposobil.

Ked nechces, tak to nerob, jednoduche. Ale autorka diskusie vyslovene pise ze si prosi rady k veci, nie nevyziadane nazory. Ale fuuuurt sa musi najst niekto kto sa bije do prs za nase tradicie.

autor
Včera o 19:48
@anonym_13ffda

@kitycat tie „nase“ tradicie tiez nevyrastli na strome. Tiez ich niekto „ vymyslel“ niekto prebral, niekto troska prisposobil.

Ked nechces, tak to nerob, jednoduche. Ale autorka diskusie vyslovene pise ze si prosi rady k veci, nie nevyziadane nazory. Ale fuuuurt sa musi najst niekto kto sa bije do prs za nase tradicie.

@anonym_13ffda to je klasika. Môžem to napísať aj 20x aj tak príde niekto a bude presadzovať svoj názor 🫣😆

natalka13
Včera o 19:53
@anonym_4968e1

Nezabŕdam, naozaj sa zvedavo pýtam.
Ako prosím súvisí Mikuláš s kozubom? Nepletiete dokopy slovenského Mikuláša (ktorý bol biskup) a Santu?
Vďaka za odpoveď 🙂

@anonym_4968e1 mne nejde do hlavy ani muka a cukor, preco sypu na zem muku a robia stopy "akoze" v snehu? Ved 2r dieta vie rozoznat muku od snehu.
Rozbit okno? Akoze prisiel cez okno?

natalka13
Včera o 19:56
@anonym_13ffda

@anonym_13ffda ano niekto ich vymyslel sle jej dcera nevyrastla v tradicii ze mikulasovi sa dava mlieko a susienky.
Cize zrazu po rokoch sa mu zacnu davat 🙈

anonym_13ffda
Včera o 20:17
@natalka13

@anonym_13ffda ano niekto ich vymyslel sle jej dcera nevyrastla v tradicii ze mikulasovi sa dava mlieko a susienky.
Cize zrazu po rokoch sa mu zacnu davat 🙈

@natalka13 ublizuju tym niekomu?

jolana21
Včera o 21:26

@anonym_autor na prst som si natrela čiernu ceruzku na oči a potrela deti keď spali, len takú šmuhu som spravila. Povedala som im ze ich bol čert pozrieť 🤣 keď tak natri malú s niečím bielym že ju bol anjelik pozrieť 😉

nyphadora
Včera o 21:31

@anonym_autor stopy na terase robime uz 4. Rok, ale u nas necha stopu aj anjel a čert - tmavu - obsypem odtlacok zemou😂. Dcera zatial nadsena a az teraz si to viac uvedomuje 😂. Raz nam v noci nasnezilo a stopy nebolo vidiet 😂.

anonym_f9f10d
Dnes o 09:41
@natalka13

@anonym_4968e1 mne nejde do hlavy ani muka a cukor, preco sypu na zem muku a robia stopy "akoze" v snehu? Ved 2r dieta vie rozoznat muku od snehu.
Rozbit okno? Akoze prisiel cez okno?

@natalka13 a ja zas nechápem že čo máš za problém ty s tym.. aj mne sa to veľmi páči a už sa teším keď niečo takéto vymyslím aj môjmu dieťaťu ktoré tento rok bude mať Mikuláša prvý krát. Ja som takéto niečo nezažila v detstve a za tu radosť v detských očkách to stoji aj keď pre niektoré z vas tu je to "trápne".
Ja neviem či sme ako ľudia už ozaj tak sprostí alebo sa musíme starať do všetkého. Minule tu bol komentar k tomu že si autorka príspevku dovolila písať list Ježiškovi a nenapísala ho ona sama a teraz sa tu zas nájdu indivíduá čo musia riešiť prco túto autorka robí stopy z múky 🙈