icon

Môžem si dať ako hosť na svadbu červené šaty?

24. aug 2021

Ahojte, chcela by som sa s vami poradit, či je Ok ak by som si na svadbu dala červené dlhé šaty. Moc doma na výber nemám

Strana
z2
vamajka
24. aug 2021

A preco nie? Ja som mala na bratovej svadbe cervene saty

evkamotka
24. aug 2021

Ano. Vsetko okrem ciernej by som si dala. Cierne iba ak si velmi pri tele alebo drzis smutok

nika23t
24. aug 2021

Určite áno. Ja by som si jedine biele nedala, ak by nešlo o moju svadbu 😊

filili
24. aug 2021

Áno, samozrejme 🙂

simonah73
24. aug 2021

aj ja chcem ist na svadbu, tiez mam doma dlhe cervene saty 😀

sara07
24. aug 2021

ano

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
vanda323
24. aug 2021

@evkamotka Ani biele sa nehodia

zuzuliennka1
24. aug 2021

farbu siat na svadbu si mozes dat akukolvek, okrem ciernej a bielej, dlhymi cervenymi nic nepokazis

negymama
24. aug 2021

@zuzuliennka1 kludne, moja dcera mala syto cervene saty na svadbe a viacere mali, mladsie aj starsie zeny.

zuzuliennka1
24. aug 2021

@negymama ved jasne 🙂 dlhe cervene saty su nahodou nesmierne elegantne

lorin29
24. aug 2021

Daj si aké chceš len nie biele😉

weronika171717
24. aug 2021

Ja som mala na bratovej svadbe čierne dlhé šaty a vtedy mi ani len nenapadlo, že sa čierna nehodí. V tom čase som inú farbu ani nenosila. 😅😅😅 A červená si myslím ze je úplne v poriadku. 😉

evkamotka
24. aug 2021

@vanda323 zhodou okolnosti ked som sa vydavala, svokra aj svagrina mali biele. Uz som o tom pocula ale aj zazila v praxi a nijako to nerusilo. Splynuli s davom 🙂

vanda323
24. aug 2021

@evkamotka Ach jaaajj naozaj?

evkamotka
24. aug 2021

@vanda323 hej, mali normalne biele :D ale tak, ja som mala svadobne a ony spolocenske puzdrove. Vraj sa nemaju davat biele, aby vynikla nevesta ale v praxi puzdrove "obyc" saty neprebiju nevestine, takze pohoda

shinon258
24. aug 2021

@evkamotka trapas pre ne. Odjakživa sa vie, že na svadbe má mať iba nevesta biele šaty. Ostatné farby sú v pohode. Väčšinou čo pozorujem, tak svokry si dávajú biele šaty ako nevesta len vtedy, keď nevedia prežiť, že ich syn sa žení a majú z toho komplexy. A to, že aj svokra aj švagriná mali biele šaty... No nie som konšpirátor, ale zaujímalo by ma, aké máte vzťahy 😅 (môj komentár prosím neber príliš vážne)

nevenka
24. aug 2021

@shinon258 a ked ma nevesta napriklad tmavo modre? Co potom? 😆😅

surama
24. aug 2021

Cierne sa nemozu? Prvykrat pocujem. Cierna je symbolom elegancie predsa. Little black dress su nie nadarmo povazovane za zaklad, ktory by mala mat kazda zena v satniku. Ved su sexi 🙂 Mala som na viacerych svadbach a nikde to nikto neriesil.

A autorke: cervene uplne v pohode 🙂

taskataska
24. aug 2021

jedna fotka povie viac nez tisic slov
hod sam tie saty, az potom budes mat relevantnu odpoved

kittykat22
24. aug 2021

Tak sa spytaj nevesty, ci s tym ma nejaky problem. Ak ti povie nie, tak nemas co riesit. Viem, ze moja kamaratka povazuje cervenu na svadbe, za nevhodnu farbu.

lula313
24. aug 2021

Biele, cierne, červene by si mat nemala. Naj spytat sa nevesty. Mna sa spýtala sestra aj kamoska(svedkyňa), či môžu prist v čiernom/sedom kostýme, bola som s tým Ok.

surama
25. aug 2021

Mna skor nastvalo, ked som sesterka ukazala moje popolnocne, ktore boli v kralovskej modrej a dost drahe..bol to darcek od manzela a ona aj jej svagrina dosli presne v takej istej farbe a saty kupovali po mne. Je chore, ked niekto ide na svadbu schvalne s tym, ze "zatieni nevestu".

engynka
25. aug 2021

Ja som to s tymi cervenymi satami tiez neriesila az raz mi kamoska povedala, ze niekde je taky zvyk ze su popolnocne saty len cervene. Tak asi fakt lepsie sa opytat

miriam11
25. aug 2021

Pred týždňom som bola na svadbe a zo 3 ženy mali červené šaty. Kľudne si daj.

jaskolka
25. aug 2021

Červené úplne pohoda. Co viem, nemali by byť biele, na spôsob svadobných, lebo viem, že sú aj také spoločenske šaty. Osobne som zažila jedinú svadbu kde boli oblečené tak 2 ženy, ale skutočne to nevyzeralo dobre, na prvý pohľad nebolo jasne, kto je nevesta. Ale krátke biele puzdrove šaty, pripadne aj s nejakým vzorom sú celkom v pohode

queen_el
25. aug 2021

Ano, kludne, ak mas rada cervenu. Jedine saty, ktore su absolutne faux paux na svadbe su dlhe biele saty, myslela som si ze to nikomu ani nenapadne, ale videla som uz take...ostatne su ok, mne sa sice napr. cierne saty nepacia, hlavne ak je vsetko cierne, najma starsie zeny sa tak radi obliekaju na svadby a to uz vyzera ako na pohreb.

tajy
Autor odpoveď zmazal
h2
25. aug 2021

Prvý raz počujem, že červené nie. My ideme na svadbu teraz v sobotu, šaty mám tmavomodré, ale kým som si ich kúpila, mala som v užšom výbere hneď niekoľko červených, milujem tú farbu.
Autorka, daj fotku, veľmi rada by som ich videla. 🙏

autor
25. aug 2021
Strana
z2