Najbizarnejšie darčeky od svokry
Aký najbizarnejší alebo najnečakanejší darček ste od svojej svokry dostali – taký, pri ktorom ste nevedeli, či sa máte smiať, alebo plakať? 🤣
@anonym_autor nie síce najbizarnejši darček ale so svokrou sme mali debatu a ja som jej hovorila že proste nemám rada kvety, nechcem v dome žiadne kvetináče s kvetmi, zabúdam to polievať, proste že to v dome nechcem (prerábame s partnerom dom a keď sa nastahujeme tak proste ja tam nechcem kvety) oni majú v dome snáď 30 kvetov v kvetináči. Samozrejme k narodeninám čo dostanem? Kvet v kvetináči ktorý netreba často polievať 🫣
Malá kytička z umelých kvetov z 30 -korunového obchodu ( dnešný euráčik ), ktorú mi dala na svadbe. Som si o nej pomyslela svoje...
Susene slivky 😅
Susene slivky 😅
@simsalabim náhodou 😊 mňa by taký darček potešil, slivky mám rada 😅.
@anonym_autor pár dní po pôrode tričko crop top 🤌😄
@anonym_autor pár dní po pôrode tričko crop top 🤌😄
@anonym_e7c306 naaaahodou...motivacny darcek, nie? 🫢🫣🤣
Kvety ma vedia vzdy prekvapit. Neskutocne vela krat spomenieme ,ze som alergicka a co donesu kazdy rok ci meniny alebo narodeniny? Kvety. Jeden raz dovalili lalie a jeden raz hyacinty v kosiku. A joooj take mile to bolo, strasne sa nam to pacilo tak sme ti zobrali.
No a este ja neveriaci clovek muz tiez. Do kostola som nikdy nechodila a muz mozno par krat. No a tak som dostala knizku a krizik🤔
@anonym_autor balíček s rôznymi druhmi orechov - som na ne alergická 😄 asi ma mala moc rada
Sexi košielku a saténový župan.. dostala som ho od už ex. Ale bola pri tom ako mi to daval a zaznamenala že pomáhala vyberať lebo nevedel mi odhadnúť veľkosť 🫣😆
Nedostávať desaťročía nič (hoc iba chce všetko )je podľa mňa istím spôsobom tiež bizarné
Na okrúhliny som dostala 2 uteráky z Pepca alebo z Action. Popravde odvtedy si ani ja nelamem hlavu s ich sviatkami.
@anonym_autor nič. Aleze nič. Osem rokov manželstva a nič.
Smsku s textom "vsetko najlepšie?"
Bvlgari taska papierova a v nej krabicka cestovin 😂 ale Ja som vedela ze tam bude nejaka Sranda . A mala ked mala rok dostala damsky popcorn top stym ze su to šaty co s nou porastu 😂
švagriná pravidelne dostava prach na pranie pod stromcek od svokry 😀
švagriná pravidelne dostava prach na pranie pod stromcek od svokry 😀
@malalienka85 sak to je super aspon to neni nepotrebna raroha
ja som dostala od svokry len raz darcek na vianoce za viac ako 20 rokov a bola to flakata utierka na riad z jej kuchyne.
@anonym_autor knihu Varíme aj bez skúseností 😄
@simsalabim náhodou 😊 mňa by taký darček potešil, slivky mám rada 😅.
@anonym_39ee91
@pribinak
@zuzanita1609 susene slivky a celkove susene ovocie neznasam, nejem, a ani netrpim zapchou. Dostat balicek susenych sliviek k narodeninam sa mi naozaj zda bizarne. Ale vy kludne dajte svojim nevestam 😇
@malalienka85 sak to je super aspon to neni nepotrebna raroha
ja som dostala od svokry len raz darcek na vianoce za viac ako 20 rokov a bola to flakata utierka na riad z jej kuchyne.
@anonym_280428 to ti dala rodinne “klenoty” 🤣 ze utierka 🤦🏼♀️
Ja knihu “Meditácia pre nervóznych skeptikov” 🤣
@anonym_280428 to ti dala rodinne “klenoty” 🤣 ze utierka 🤦🏼♀️
@gypsomilka utierka by aj bola v pohode keby bola nova ja mam rada prakticke darceky
osobna vaha
@anonym_f0a561 tak to by snáď vyhrávalo na pokazené nálady u mňa 🙈
Moja kamoska dostala od svokry urnu. Ta jej tvrdila ze je to doza na cukriky.
@anonym_autor mne svokra kúpila raz na Vianoce papučky červené 🤩 , druhý rok pre zmenu sivé🤩 .... podobné, ako na fotke , veľkosť uhádla, .
a ja papučky nenosím 😅...
A jeden rok má dojala... kúpila mi knihu... vedela, že som čítala rada a veľa... chcela ma potešiť kúpila román, niečo na štýl Daniely Steelovej...a také nečítam 🫣😃... ozaj ma potešila,...no a ešte sadu kozmetiky /vak Dove ....to bol pekný darček potešila ma.....
Radšej dáva peniaze, aby sme si niečo kúpili...a pritom aj tak kúpi ešte nejakú drobnosť....😊
el.brúsku na päty
Koselu na dojcenie a zupan so slovami, ze aby som mala do porodnice(nebola som tehotna)😀🤷🏻♀️

osobna vaha