Najhorší darček v živote
Co najhorsie ste dostali pod stromcek kedy? ci trapne alebo nemile, ci uplne zle... U mna to boli minuly rok molusky od kolegyne na vianocnom vecietku. A len perd par tyzdnami som sa ich zbavil.. Dufam ze navzdy... Co vy?
Na čo ďalšia téma? Nižšie je už jedna
Vložky od mojej svokry. Tento rok od nej balicek sušených marhúľ.
Fakt je kreatívna
@anonym_autor
Ja mám každý rok pod stromčekom stojan😂a dobre je
@anonym_autor zaoberas sa úplne nepodstatnými vecami
@anonym_autor používaj ochranu a budeš mať pokoj
@anonym_autor používaj ochranu a budeš mať pokoj
@bomba36 ochranu? a co sa mam natiahnut cely do igelitu? Vies ako sa to vobec prenasa?
@anonym_autor áno, viem. Takže ešte raz, buď netrieskaj s kolegyňou kým je infekčná, aj keď asi bola jediná ochotná ti dať, alebo sa teda do toho igelitu natiahni celý.
@bomba36 vau. ty si vazne inteligentna, klobuk dolu.
@anonym_autor ked ti na stedry den bez varovania poslu domov imobilneho invalida, ktory neudrzi moc a stolicu a ty nemas nic pripravene.
@anonym_autor ked ti na stedry den bez varovania poslu domov imobilneho invalida, ktory neudrzi moc a stolicu a ty nemas nic pripravene.
@anonym_17b8a7 tak to veru potešilo ,ak necakane poslali. Ako si to vyriešila ?
@anonym_17b8a7 tak to veru potešilo ,ak necakane poslali. Ako si to vyriešila ?
@anonym_5b548e ako asi, menim plienky, prezliekam precikany matrac, prezliekam jeho, umyvam, prebalim, prezleciem a ked po 2h skoncim, mozem zacat znova.
Všetky darčeky prijímame s vďakou.Aj keď moje deti dostali načatú čokoládu od starých rodičov,či rozbité angličaky apod.Božie mlyny melú pomaly,ale isto.
Mydlová kytica! V mene celého ľudstva prosím, naozaj nedarujte nikomu mydlovú kyticu!!!
Minule sa tu o tom písalo, že či je ok darovať veci s logom nejakej firmy.Ja som cca 2x dostala na Vianoce od kamarátky balíček veci s logom organizácie v ktorej pracovala,a tak som prehodnotila, že čo a či jej budem dávať darček na Vianoce.Ti, čo mi začnete písať o tom, že darčeky na Vianoce nie sú o tom, že ako drahé boli, ale ze boli zo srdca, tak:1.kamaratka nie je soc.pripad...2.vzdy som sa jej snažila kúpiť niečo praktické, čo som vedela, že aj využije a nie veci, ktoré by som narýchlo našla niekde v zásuvkách,inak povedané, nepotrebné veci,lebo napr.diar s logom organizácie a platný ešte pár dní, považujem za narýchlo nájdenú zbytočnosť

Nie pod 🎄. K meninam. Sive plastove jablcko z temu plne plastovych debilin na zakryvanie misiek🙉🙉🙉 Kazdemu dava 20e k sviatku, ja som dostala toto za 3e z temu. 🤔