icon

Najhorší darček v živote

Včera o 11:56

Co najhorsie ste dostali pod stromcek kedy? ci trapne alebo nemile, ci uplne zle... U mna to boli minuly rok molusky od kolegyne na vianocnom vecietku. A len perd par tyzdnami som sa ich zbavil.. Dufam ze navzdy... Co vy?

anonym_6496b4
Včera o 12:25

Nie pod 🎄. K meninam. Sive plastove jablcko z temu plne plastovych debilin na zakryvanie misiek🙉🙉🙉 Kazdemu dava 20e k sviatku, ja som dostala toto za 3e z temu. 🤔

anonym_1b632d
Včera o 12:42

Na čo ďalšia téma? Nižšie je už jedna

anonym_13b6c8
Autor odpoveď zmazal
veklipo
Včera o 12:46

Vložky od mojej svokry. Tento rok od nej balicek sušených marhúľ.
Fakt je kreatívna

buminka555
Včera o 12:46

@anonym_autor
Ja mám každý rok pod stromčekom stojan😂a dobre je

anonym_27f15b
Včera o 13:40

@anonym_autor zaoberas sa úplne nepodstatnými vecami

bomba36
Včera o 14:20

@anonym_autor používaj ochranu a budeš mať pokoj

autor
Včera o 14:22
@bomba36

@anonym_autor používaj ochranu a budeš mať pokoj

@bomba36 ochranu? a co sa mam natiahnut cely do igelitu? Vies ako sa to vobec prenasa?

bomba36
Včera o 14:24
@anonym_autor

@bomba36 ochranu? a co sa mam natiahnut cely do igelitu? Vies ako sa to vobec prenasa?

@anonym_autor áno, viem. Takže ešte raz, buď netrieskaj s kolegyňou kým je infekčná, aj keď asi bola jediná ochotná ti dať, alebo sa teda do toho igelitu natiahni celý.

autor
Včera o 14:27
@bomba36

@anonym_autor áno, viem. Takže ešte raz, buď netrieskaj s kolegyňou kým je infekčná, aj keď asi bola jediná ochotná ti dať, alebo sa teda do toho igelitu natiahni celý.

@bomba36 vau. ty si vazne inteligentna, klobuk dolu.

anonym_17b8a7
Včera o 14:51

@anonym_autor ked ti na stedry den bez varovania poslu domov imobilneho invalida, ktory neudrzi moc a stolicu a ty nemas nic pripravene.

anonym_5b548e
Včera o 14:56
@anonym_17b8a7

@anonym_autor ked ti na stedry den bez varovania poslu domov imobilneho invalida, ktory neudrzi moc a stolicu a ty nemas nic pripravene.

@anonym_17b8a7 tak to veru potešilo ,ak necakane poslali. Ako si to vyriešila ?

anonym_17b8a7
Včera o 16:31
@anonym_5b548e

@anonym_17b8a7 tak to veru potešilo ,ak necakane poslali. Ako si to vyriešila ?

@anonym_5b548e ako asi, menim plienky, prezliekam precikany matrac, prezliekam jeho, umyvam, prebalim, prezleciem a ked po 2h skoncim, mozem zacat znova.

babababka
Včera o 16:55

Všetky darčeky prijímame s vďakou.Aj keď moje deti dostali načatú čokoládu od starých rodičov,či rozbité angličaky apod.Božie mlyny melú pomaly,ale isto.

anonym_310117
Včera o 19:29

Mydlová kytica! V mene celého ľudstva prosím, naozaj nedarujte nikomu mydlovú kyticu!!!

anonym_51da8f
Dnes o 00:14

Minule sa tu o tom písalo, že či je ok darovať veci s logom nejakej firmy.Ja som cca 2x dostala na Vianoce od kamarátky balíček veci s logom organizácie v ktorej pracovala,a tak som prehodnotila, že čo a či jej budem dávať darček na Vianoce.Ti, čo mi začnete písať o tom, že darčeky na Vianoce nie sú o tom, že ako drahé boli, ale ze boli zo srdca, tak:1.kamaratka nie je soc.pripad...2.vzdy som sa jej snažila kúpiť niečo praktické, čo som vedela, že aj využije a nie veci, ktoré by som narýchlo našla niekde v zásuvkách,inak povedané, nepotrebné veci,lebo napr.diar s logom organizácie a platný ešte pár dní, považujem za narýchlo nájdenú zbytočnosť