Nápady na darček k 35. narodeninám pre single ženu
Ako single baba s trochu lepším príjmom, niečo v Ba, Viedni a pod. okolí? Nejakú individuálnu aktivitu, telové ošetrenie…? Do zahraničia sama cestovať nechcem, nejaké extra hobby nemam, šperky takmer nenosím.
Keby mám lepší príjem tak určite do nejakých estetických skrasleni, ak by bola potreba tak napríklad botox, ošetrenie tváre, nadpojenie vlasov, kúpa oblečenia, víkendový pobyt,... To je to čo by som si dala ja
Pushla by som sa za hranicu svojej komfortnej zony a chcela vyskusat nieco nove. Napriklad by som sa prihlasila na box alebo kupila startovne na triatlon. Inak sa rozmysla bezdetnej a inak s detmi.
Ja cestovanie, takže dovolenku
Novú kosačku a motorovú pílu.😄
Aj ja cestovanie alebo koncert 😍 ale tak to si doprajem aj bez narodiek. 😅 Moj sen je raz si kupit bicie. 🙂 Mozno k 40-tke to stihnem. 🤣
Ved po com tvoje srdce pisti? 🙂 Materialistky by si dopriali napr. sperk ci drahsiu kabelku, nematerialistky zazitok ci rozmaznavanie tela. 🙂
Ty sa najlepsie poznas, co mas rada, po com tuzis a co by ta najviac potesilo. 🙂
Nejaký výlet a na celý deň s kamarátkou, mamou do termalu do Rakúska do St.Martin masáže, oddych
Ja by som sla do Disneylandu takym tym zajazdom alebo do sveta Harryho Pottera 😀
Snad si to splnim na 40ku, deti uz budu vacsie
Masaz, wellness, veceru v luxus.restike a vynikajuci dezert v naj cukrarni v meste🥰
@rozkvet1 😅😎🤓🙈🙆♂️🤷♂️😮
Nejaký kurz zručnosti na ktorý si si nespravila čas ale túžiš po ňom, napr.su kurzy kde si namalujes vlastný portret.
Výlet balónom, zoskok.
Pobyt s kompletným wellness a telovým ošetrením.

Výstup s horským vodcom napr v Tatrach