icon

Nápady na darček k 35. narodeninám pre single ženu

9. mar 2025

Ako single baba s trochu lepším príjmom, niečo v Ba, Viedni a pod. okolí? Nejakú individuálnu aktivitu, telové ošetrenie…? Do zahraničia sama cestovať nechcem, nejaké extra hobby nemam, šperky takmer nenosím.

pribinak
9. mar 2025

Výstup s horským vodcom napr v Tatrach

rozkvet1
9. mar 2025

Keby mám lepší príjem tak určite do nejakých estetických skrasleni, ak by bola potreba tak napríklad botox, ošetrenie tváre, nadpojenie vlasov, kúpa oblečenia, víkendový pobyt,... To je to čo by som si dala ja

bludna
9. mar 2025

Pushla by som sa za hranicu svojej komfortnej zony a chcela vyskusat nieco nove. Napriklad by som sa prihlasila na box alebo kupila startovne na triatlon. Inak sa rozmysla bezdetnej a inak s detmi.

marcellka32
9. mar 2025

Ja cestovanie, takže dovolenku

suge
9. mar 2025

Novú kosačku a motorovú pílu.😄

heidi4
9. mar 2025

Aj ja cestovanie alebo koncert 😍 ale tak to si doprajem aj bez narodiek. 😅 Moj sen je raz si kupit bicie. 🙂 Mozno k 40-tke to stihnem. 🤣
Ved po com tvoje srdce pisti? 🙂 Materialistky by si dopriali napr. sperk ci drahsiu kabelku, nematerialistky zazitok ci rozmaznavanie tela. 🙂
Ty sa najlepsie poznas, co mas rada, po com tuzis a co by ta najviac potesilo. 🙂

luccija
9. mar 2025

Nejaký výlet a na celý deň s kamarátkou, mamou do termalu do Rakúska do St.Martin masáže, oddych

kitycat
9. mar 2025

Ja by som sla do Disneylandu takym tym zajazdom alebo do sveta Harryho Pottera 😀

Snad si to splnim na 40ku, deti uz budu vacsie

heidi4
9. mar 2025

@heidi4 ..... Aaaaaaaa este by ma potesil aj roboticky vysavac 😍😍😅 snad sa ho dozijem raz 🤣

mariynka
9. mar 2025

Masaz, wellness, veceru v luxus.restike a vynikajuci dezert v naj cukrarni v meste🥰

sylvester1
9. mar 2025

@rozkvet1 😅😎🤓🙈🙆‍♂️🤷‍♂️😮

mantilka
10. mar 2025

Nejaký kurz zručnosti na ktorý si si nespravila čas ale túžiš po ňom, napr.su kurzy kde si namalujes vlastný portret.

mantilka
10. mar 2025

Výlet balónom, zoskok.

maury
11. mar 2025

Pobyt s kompletným wellness a telovým ošetrením.