icon

Nápady na darček pre mamu k 50ke

13. jún 2025

Ahojte , nejake nápady na darček pre moju mamu k 50ke ? Viem že ja svoju mamu poznám najlepšie no napadlo ma že sa nechám inšpirovať aj nápadmi ostatných že čo by ste kúpili

gribka1
13. jún 2025

Minule tu mamka na 50 chcela najnovší Iphone 😂😂 to bola debata. Ale veď ju poznáš, nevieš, čo by ju potešilo? Koníčky, radosti čo jej robí? No a ešte suma...

0silvia0
13. jún 2025

Wellness pobyt, listky na koncert, do divadla, kavovar...

autor
13. jún 2025
@gribka1

Minule tu mamka na 50 chcela najnovší Iphone 😂😂 to bola debata. Ale veď ju poznáš, nevieš, čo by ju potešilo? Koníčky, radosti čo jej robí? No a ešte suma...

@gribka1 veď práve že ona vraví "nič mi nekupujte hlavne keď tak len bonboniéru" , každý rok jej dávam napríklad kozmetiku , kvety , bonbonieru minulý rok dostala náušnice a nejake drobnosti k tomu no nič ma nenapadá , alebo skorej že výber je veľký a neviem čo vybrať chcela by som niečo špecialne keď to je 50ka

autor
13. jún 2025
@0silvia0

Wellness pobyt, listky na koncert, do divadla, kavovar...

@0silvia0 no s tým wellnes pobytom by som u nej nepochodila nieje na také veci... Ale vidíš ten kávovar nieje zlý nápad , diky za radu

0silvia0
13. jún 2025

Ak nema kavovar, urcite nejaky vyberies. Ja som dostala minuly rok od deti k 50ke listky na koncert.

mirkam3
13. jún 2025

Naša mama je tiež z kategórie “nič nechcem”. Na päťdesiatku dostala 50 nádherných farebných ruží s dlhými stonkami. Jasné, pre niekoho sú to vyhodené peniaze za kvety, ale mala z nich veľkú radosť - veď kedy už “obyčajná žena” dostáva také mega kytice?🥰

autor
13. jún 2025
@mirkam3

Naša mama je tiež z kategórie “nič nechcem”. Na päťdesiatku dostala 50 nádherných farebných ruží s dlhými stonkami. Jasné, pre niekoho sú to vyhodené peniaze za kvety, ale mala z nich veľkú radosť - veď kedy už “obyčajná žena” dostáva také mega kytice?🥰

@mirkam3 to je krásny darček 🙂

0silvia0
13. jún 2025
@mirkam3

@mirkam3 ja som tiez z kategorie nic nechcem, a vobec nie som darcekovy typ. A aj tak ma deti vyhnali na koncert😄

katica06
13. jún 2025

Ty musíš vedieť lepšie. Som len o rok dva mladšia od tvojej mamy, a tiež by viac potešil výlet či pobyt ako kávovar. S bratom sme kupovali máme na 65ku pred niekoľkými rokmi, aj kávu k tomu. A používala ho len keď sme prišli na návštevu, potom sa minula káva a roky nebol kávovar zapnutý. Ale to je asi našim vzťahom ku káve .

jomarch
13. jún 2025

nejaky spolocny vylet? kludne aj v ramci svk, spojila by som to potom s navstevou napr divadla v tom meste, vies, zeby si jej aj vyskladala nejaky program. prípadne ak ma mamina rada dobre jedlo, tak zazitkova vecera (gasperov mlyn, Irin…). a kludne by som to spravila tak ze ty pojdes s nou

miadi
13. jún 2025

Moja mama chcela k 50 tandem zoskok padakom z lietadla . A bola spokojna . 🤣Ja by som to nechcela asi ani Keby mi ponukli milion za to 😄 kolko ludi tolko chuti.

kvietok1992
14. jún 2025
@miadi

Moja mama chcela k 50 tandem zoskok padakom z lietadla . A bola spokojna . 🤣Ja by som to nechcela asi ani Keby mi ponukli milion za to 😄 kolko ludi tolko chuti.

@miadi my sme toto našej dali tiež a mega nadšená bola :D ja s bratom sme to tiež absolvovali a úžasne to je :D

dundulica
14. jún 2025

ja budem mať o dva týždne55, najviac ma poteší, ak ma nechá každý na pokoji🙂, ale vážne, poteší ma ak syn vo štvrtok zmákne dobre štátnice a potom pôjdeme s mužom na týždeň do Álp, ja vecné dary nemám rada, a hlavne prekvapenia neznášam, takže fakt radšej nič a pekné slovo ako dostať nejaký predmet ako úplnú zbytočnosť, nuž, každá sme inak divná 🙂

miadi
14. jún 2025
@kvietok1992

@miadi my sme toto našej dali tiež a mega nadšená bola :D ja s bratom sme to tiež absolvovali a úžasne to je :D

@kvietok1992 Ja mam vertigo Mne je zle od malicka este len na balkone 1 poschodie pohlad z “ vysky.” Este vselijake kolotoce som prezila na vrchu budovy vo Vegas a v zabavnych parkoch .🤮 fyzicky mi je zle z pohladu dole . Verim ze pre niekoho to moze byt uzasne no pre mna nie 😊 mna by z toho lietadla museli vyhodit .

biba_18
14. jún 2025

ja mám dospelé dieťa a doteraz som od neho nedostala nič - lebo NAOZAJ nechcem. nechcem aby na mňa míňal svoje ťažko zarobené peniaze keď ja mám peniazov dosť, mne stačí že dojde, bude so mnou tráviť čas a dá sa bez rečí mojkať dlhšie ako 4 sekundy 😂🤷‍♀️

biba_18
14. jún 2025

ale mňa by ktokoľvek najviac potešil psom… to by som plakala ako malá…

julia_romeo
14. jún 2025

poukazka na brafitting