Nápady na darček pre mamu k 50ke
Ahojte , nejake nápady na darček pre moju mamu k 50ke ? Viem že ja svoju mamu poznám najlepšie no napadlo ma že sa nechám inšpirovať aj nápadmi ostatných že čo by ste kúpili
Minule tu mamka na 50 chcela najnovší Iphone 😂😂 to bola debata. Ale veď ju poznáš, nevieš, čo by ju potešilo? Koníčky, radosti čo jej robí? No a ešte suma...
@gribka1 veď práve že ona vraví "nič mi nekupujte hlavne keď tak len bonboniéru" , každý rok jej dávam napríklad kozmetiku , kvety , bonbonieru minulý rok dostala náušnice a nejake drobnosti k tomu no nič ma nenapadá , alebo skorej že výber je veľký a neviem čo vybrať chcela by som niečo špecialne keď to je 50ka
Wellness pobyt, listky na koncert, do divadla, kavovar...
@0silvia0 no s tým wellnes pobytom by som u nej nepochodila nieje na také veci... Ale vidíš ten kávovar nieje zlý nápad , diky za radu
Ak nema kavovar, urcite nejaky vyberies. Ja som dostala minuly rok od deti k 50ke listky na koncert.
Naša mama je tiež z kategórie “nič nechcem”. Na päťdesiatku dostala 50 nádherných farebných ruží s dlhými stonkami. Jasné, pre niekoho sú to vyhodené peniaze za kvety, ale mala z nich veľkú radosť - veď kedy už “obyčajná žena” dostáva také mega kytice?🥰
Naša mama je tiež z kategórie “nič nechcem”. Na päťdesiatku dostala 50 nádherných farebných ruží s dlhými stonkami. Jasné, pre niekoho sú to vyhodené peniaze za kvety, ale mala z nich veľkú radosť - veď kedy už “obyčajná žena” dostáva také mega kytice?🥰
@mirkam3 to je krásny darček 🙂
@mirkam3 ja som tiez z kategorie nic nechcem, a vobec nie som darcekovy typ. A aj tak ma deti vyhnali na koncert😄
Ty musíš vedieť lepšie. Som len o rok dva mladšia od tvojej mamy, a tiež by viac potešil výlet či pobyt ako kávovar. S bratom sme kupovali máme na 65ku pred niekoľkými rokmi, aj kávu k tomu. A používala ho len keď sme prišli na návštevu, potom sa minula káva a roky nebol kávovar zapnutý. Ale to je asi našim vzťahom ku káve .
nejaky spolocny vylet? kludne aj v ramci svk, spojila by som to potom s navstevou napr divadla v tom meste, vies, zeby si jej aj vyskladala nejaky program. prípadne ak ma mamina rada dobre jedlo, tak zazitkova vecera (gasperov mlyn, Irin…). a kludne by som to spravila tak ze ty pojdes s nou
Moja mama chcela k 50 tandem zoskok padakom z lietadla . A bola spokojna . 🤣Ja by som to nechcela asi ani Keby mi ponukli milion za to 😄 kolko ludi tolko chuti.
Moja mama chcela k 50 tandem zoskok padakom z lietadla . A bola spokojna . 🤣Ja by som to nechcela asi ani Keby mi ponukli milion za to 😄 kolko ludi tolko chuti.
@miadi my sme toto našej dali tiež a mega nadšená bola :D ja s bratom sme to tiež absolvovali a úžasne to je :D
ja budem mať o dva týždne55, najviac ma poteší, ak ma nechá každý na pokoji🙂, ale vážne, poteší ma ak syn vo štvrtok zmákne dobre štátnice a potom pôjdeme s mužom na týždeň do Álp, ja vecné dary nemám rada, a hlavne prekvapenia neznášam, takže fakt radšej nič a pekné slovo ako dostať nejaký predmet ako úplnú zbytočnosť, nuž, každá sme inak divná 🙂
@miadi my sme toto našej dali tiež a mega nadšená bola :D ja s bratom sme to tiež absolvovali a úžasne to je :D
@kvietok1992 Ja mam vertigo Mne je zle od malicka este len na balkone 1 poschodie pohlad z “ vysky.” Este vselijake kolotoce som prezila na vrchu budovy vo Vegas a v zabavnych parkoch .🤮 fyzicky mi je zle z pohladu dole . Verim ze pre niekoho to moze byt uzasne no pre mna nie 😊 mna by z toho lietadla museli vyhodit .
ja mám dospelé dieťa a doteraz som od neho nedostala nič - lebo NAOZAJ nechcem. nechcem aby na mňa míňal svoje ťažko zarobené peniaze keď ja mám peniazov dosť, mne stačí že dojde, bude so mnou tráviť čas a dá sa bez rečí mojkať dlhšie ako 4 sekundy 😂🤷♀️

Minule tu mamka na 50 chcela najnovší Iphone 😂😂 to bola debata. Ale veď ju poznáš, nevieš, čo by ju potešilo? Koníčky, radosti čo jej robí? No a ešte suma...