icon

Nápady na oslavu deviateho výročia vzťahu

21. aug 2025

Ahojte, nápady na 9r ? 🙂 pripadne super recept na večeru? 🙂

anonym_30f4ea
21. aug 2025

A čo ste mali na 6.7. a 8. vyročí? Aby sme sa neopakovali.

sweet20
21. aug 2025

@anonym_autor ja som na vyrocie take menu robila, ale neviem co mate radi. Potom sme boli este niekde von

mirage
21. aug 2025

@anonym_autor chodte do Pariza, a dajte si dobry steak frites

svettii
21. aug 2025

Mne by stačilo sa ísť niekam dobre najesť 🙂 Ale tak ja som všeobecne dosť nenáročná v tomto. Nepotrebujem žiaden Paríž, luxusný wellness ani nič podobné.

anonym_63b53a
21. aug 2025

@anonym_autor my chodíme do kina alebo na večeru do reštiky, nejak zvlášť to nepreháňame.

alexanderkovacs
21. aug 2025

Podla mna chodte dakde von na prechadzku, dajte si dakde kavu/zakusok , alebo chodte do takej restiky co by ste si nedovolili inokedy. Urobte to aby bolo vynimocne ked chcete to oslavovat.

anonym_d9c193
Autor odpoveď zmazal
oli18
21. aug 2025

A mne po 45 rokoch staci, ze sme este tu a spolu 🙏

nelka93
22. aug 2025

Na výročie nevaríme, chodíme sa najesť do nejakej super restiky. Neviem odkiaľ si, ale určite v tvojom meste budu super restiky

erks
Autor odpoveď zmazal
autor
28. aug 2025

Restiky tu ani nič moc popravde 🙂 ... ale ďakujem, zabavili sme sa, užili sme si to aj s detmi 🥰😍 obed bol steak doma robený k tomu príloha, zelenina, na koláčik a zmrzku sme skočili s detmi, šli sme do ineho mesta, "vyvenčiť " Deti... vyskakali sa, vybláznili, my sme si oddýchli keďže deti sa zabavili, zahrali (boli sme pri nich) menšie nákupy, popozeranie prírody, vozenie sa na aute 🌸💜

Nápad na Paríž je fajn, no máme deti, nič zlé som sa nepýtala, aby tu bol skryte negatívny komentár 🙂 nepýtala som si žiadne špeciálne nápady a ani mestá, niesom náročná a ani namyslená, postačí mi to, že sme spolu ako rodina, keďže veľa párov ani nevydrží toľko rokov čo sme spolu 😊 a áno oslavujeme to lebo chceme a vážime si ten náš deň, keby nebol ... tak nemáme toľko za sebou, a nemáme krásne deti 🌌🌸 Niektoré páry sa s takým šťastím aké máme nemôžu pochváliť, bohužiaľ, trpia oni aj deti (ak sú tam deti), alebo teda viem o takých čo robili naprieky, robili si zle veci, každé dieťa má od iného napríklad a podobne.

Čiže áno treba si užiť, osláviť taký vzťah a za toľké roky 💜
Takže ja sa nehnevám, len ma uráža ako ste ma tu skryte vykreslili, ale to už je na vašich pleciach ako sa správate ...

Ja som matka dvoch nádherných dievčat, tvorím komunitu žien, veľa z nich sú nešťastné, utrápené... dodávame si silu, rozprávame sa, smejeme sa... vždy sa snažím byť milá, prekomunikovať svoj problém ak mám nejaký, ak má niekto urazí, tak mu to takto ako vyššie som napísala vysvetliť bez žiadneho zlého nepriateľského správania🙂 ... no ja som so sebou spokojná, som pokorná, nápomocná, rozumná, milá , priateľská🙂 a to vravia x ľudí ktorých ani nepoznám, do hodiny majú pocit ze sa mi môžu zveriť... a ja ich vypočujem, poradím, pomôžem, stojím pri nich.... no zaráža ma ak prídem sem, a hľadám len obyčajné nápady na obyčajnú tému, vždy sa nájde kto si rypne.. mňa by zaujímalo aký problém títo ľudia v živote majú .. je to naozaj smutné 🙂

Ďakujem ale všetkým za nájdenie si času a teda že ste mi odpovedali, prajem krásny slnečný deň, viac úsmevu a lásky 🪷❤️

autor
28. aug 2025
@sweet20

@anonym_autor ja som na vyrocie take menu robila, ale neviem co mate radi. Potom sme boli este niekde von

@sweet20 po tých obrázkoch som hladná 🫢🌸🌌 nadherne určite to muselo ale báječné chutiť 🩷🙏

autor
28. aug 2025
@anonym_63b53a

@anonym_autor my chodíme do kina alebo na večeru do reštiky, nejak zvlášť to nepreháňame.

@anonym_63b53a ahoj do kina by som tiež aj šla ale naozaj nič dobré nemajú v ponuke a veru som pozerala 🙂 ale ďakujem aj tebe

autor
28. aug 2025
@mirage

@anonym_autor chodte do Pariza, a dajte si dobry steak frites

@mirage dala som si doma 🌌 nepýtala som sa naozaj na nič špeciálne ani miesta 🙂 ale aj tak ďakujem, aj keď to beriem trochu rypacne ak nie tak som to zle pochopila, ospravedlňujem sa ti

autor
28. aug 2025
@svettii

Mne by stačilo sa ísť niekam dobre najesť 🙂 Ale tak ja som všeobecne dosť nenáročná v tomto. Nepotrebujem žiaden Paríž, luxusný wellness ani nič podobné.

@svettii ahoj, nikde nepíšem že som opak toho čo ty sama píšeš 🙂 nechcem luxus ale ten deň je pre mňa sám luxus

autor
28. aug 2025
@alexanderkovacs

Podla mna chodte dakde von na prechadzku, dajte si dakde kavu/zakusok , alebo chodte do takej restiky co by ste si nedovolili inokedy. Urobte to aby bolo vynimocne ked chcete to oslavovat.

@alexanderkovacs ďakujem 🙏 áno užili sme si to aj s detmi 🙂 bolo to príjemné a tiež popravde upokujúce, boli sme v prírode, počúvali vodu, pozerali sa ako sa deti hrajú 🙂

autor
28. aug 2025
@oli18

A mne po 45 rokoch staci, ze sme este tu a spolu 🙏

@oli18 neviem vari som napísala ze chcem zlaté podnosy 😀 nechápem ako ale nevadí🙂 Áno je to pekné, krásny čas 🙂

autor
28. aug 2025
@nelka93

Na výročie nevaríme, chodíme sa najesť do nejakej super restiky. Neviem odkiaľ si, ale určite v tvojom meste budu super restiky

@nelka93 my tunak nemáme nič moc 🤦‍♀️ tú čo sme mali, zrušili a ďalšiu tejto podobnej nespravili🙂 čiže tu len fast food kde si vieš sadnúť... a restiky ktoré nemusíme alebo sú to také tie jedalne

mirage
28. aug 2025
@anonym_autor

@mirage dala som si doma 🌌 nepýtala som sa naozaj na nič špeciálne ani miesta 🙂 ale aj tak ďakujem, aj keď to beriem trochu rypacne ak nie tak som to zle pochopila, ospravedlňujem sa ti

@anonym_autor ale to my nevieme, ked nespecifikujes otazku, a spytas sa velmi vseobecne.. to je ako - co mam varit na veceru? ja napisem, ze krevety s linguine, lebo to varim, a odpoved je, ale mam len euro, a som celiatik.

oli18
29. aug 2025
@anonym_autor

@oli18 neviem vari som napísala ze chcem zlaté podnosy 😀 nechápem ako ale nevadí🙂 Áno je to pekné, krásny čas 🙂

@anonym_autor ani ja nechapem, preco vycitas mne 🙉