icon

Nápady na rovnaké darčeky pre 5 párov

sabik000
6. dec 2025

Mám 5 súrodencov, všetci žijú v pare. Máte nejaké nápady na darčeky pre tieto pary? - aby boli 5 rovnakých.

anonym_0f3b69
6. dec 2025

A musi byt rovnakych? Ved kazdy je iny, kazdy ma rad nieco ine. Mna by teda nepotesilo, keby som dostala rovnaky darcek ako moji bratia (jedine, ze by to bola dovolenka alebo nieco take).

liz_lemon
6. dec 2025

mozno nejaka poukážka, napr. Ikea a pod.?

anonym_985c6a
6. dec 2025

Chvalabohu toto riešiť nemusim (a to mam 2 surodencov). Kľudne by som dala všetkým (kazdemu paru) darčekové balenie rôznych syrov (pozri Kaufland), alebo mäsových výrobkov, prípadne iných dobrôt. Brala by som to ako pozornosť.

kaca222
6. dec 2025

Ja by som tiež urobila darčekové boxy z orieškov, syrov, nejakú fľašu, sladkosť. Zo žien podľa mňa každá využije poukážku do DM

bolarazjedna
6. dec 2025

V akej cene to ma byť? My sa stretávame 5parov kamarátov - baby sme spolužiačky z gympla, plus naše manželovia.... darujeme aj ponožky, vonnu sviecku, dekoráciu... ale prevládajú jedle darčeky - napr medovina, domáca mletá paprika, med, pečený čaj, granolu, mixit, oriešky .. Ja im tento rok donesiem z Liptova syr v tvare padajúce hviezdy alebo iného vianočného tvaru a ešte v zdravom obchode kúpim višne v horkej čokoláde alebo podobnú sladkosť na váhu.

anonym_dbfbc8
6. dec 2025

@sabik000 Podľa mňa im nemusíš dávať darčeky, však keď aj niekto má s niekým dobrý vzťah, tak to neznamená, že mu musí dávať darčeky.

hana_clarity
12. dec 2025

za mna osobna pesnicka 🙂