icon

Nápady na valentínske darčeky

richard_polak
Včera o 10:03

Zdravím Vás,

možno trochu netypické že tu píše chlap ale potrebujem poradiť :D.
Chcel by som pre priateľku darček na valentína a dostával som "nenápadné" nápovedy že by malo ísť o spodné prádlo, prvé čo som našiel bolo toto https://www.astratex.sk/spodna-bielizen/
Nemám nejaké skúsenosti s Astratexom, tak sa chcem opýtať na radu či máte skúsenosti alebo odporučujete niečo iné... značky, obchody

Ďakujem! 🙂

Strana
z2
earlgrey
Včera o 10:04

🤦‍♀️

anonym_7e511e
Včera o 10:05

@richard_polak Ak môžem byť možno trošku osobný. Angry beards predáva normálne nejakú výživnú masku na vagínu. Tak som to svojej kúpil. Dúfam, že mi to neplesne o hlavu: https://www.angrybeards.sk/busyb-intim/zvlacnuj...

bludna
Včera o 10:07

@richard_polak A tvoja draha ti rovno povedala, ze by chcela nieco z astratex? Ja mam 30+ ale mne veci odtial pridu strasne staromodne. Ja by som ti odporucila ako darcek znacku agent provocateur.

earlgrey
Včera o 10:08
@anonym_7e511e

@richard_polak Ak môžem byť možno trošku osobný. Angry beards predáva normálne nejakú výživnú masku na vagínu. Tak som to svojej kúpil. Dúfam, že mi to neplesne o hlavu: https://www.angrybeards.sk/busyb-intim/zvlacnuj...

@anonym_7e511e Alebo ti plieskne vagínou po hlave...to by bol ten lepší scenár 🤣🤣🤣 ja by som sa popukala od smiechu, akože vážne toto? 🤣

viktoriaandrascik
Včera o 10:12
@anonym_7e511e

@anonym_7e511e ma picne 😂😂😂😂

anonym_62d239
Včera o 10:14

Vulva mask 🤣🤣🤣🤣 dobreeee 🤣
Niekedy ozaj stacia kvety. Menej je viac (ako riskovat nejaky trapas ci urazenie).

nadejna7
Včera o 10:16

Reklama za reklamou. Pekne.

anonym_5a185e
Včera o 10:16

@richard_polak kupujem z astratexu pravidelne. Ja odporucam

nadejna7
Včera o 10:17
@anonym_7e511e

@anonym_7e511e Toto dostat, tak ti poviem, nech si to nalepis na celo 😂

nikanu
Včera o 10:17

Astratex je prežitok 😀 Ja osobne si tam napríklad neviem vybrať fakt že nič. Ale tak to záleží samozrejme aj od vkusu. Ak ti ale vyslovene priateľka nepovedala, že by odtiaľ niečo chcela, tak by som to nesilila 😀

anonym_150919
Včera o 10:22

ja by som urcite spodne pradlo dostat nechcela.. na beton by mi nesedelo.. u mna je to vzdy tortura na vela skusania a obzerania..

thirstymonk
Včera o 10:58
@nadejna7

@anonym_7e511e Toto dostat, tak ti poviem, nech si to nalepis na celo 😂

@earlgrey
@nikanu
@nadejna7

Sa smejete, ale keď som ja dostal púder na kulky, zobral som to s humorom a používal. A bolo to super.
Čo je zlé na tom, dopriať si trošku pohlavnej starostlivosti? Ksichty si tu mastíte neviem čím všetkým každý deň a na vagínu každá kašle :D

thirstymonk
Včera o 10:59
@nikanu

Astratex je prežitok 😀 Ja osobne si tam napríklad neviem vybrať fakt že nič. Ale tak to záleží samozrejme aj od vkusu. Ak ti ale vyslovene priateľka nepovedala, že by odtiaľ niečo chcela, tak by som to nesilila 😀

@nikanu Hej, na astratexe som pozeral aj ja pred pár týždňami, keď som mojej niečo kupoval, ale to fakt také prádlo jak po menopauze. 60+ :D

dominikademeter
Včera o 11:14
@anonym_7e511e

@anonym_7e511e oni majú fakt dobré veci, polovička používa hlavne deo na vajca😄

januska12323
Včera o 11:15

Spodné prádlo môžeš kúpiť jedine ak ti presne povie ktoré a akú veľkosť.

thirstymonk
Včera o 11:15
@januska12323

Spodné prádlo môžeš kúpiť jedine ak ti presne povie ktoré a akú veľkosť.

@januska12323 Tak ozdaj každý chlap vie veľkost prádla svojej pani, či zase len ja som vynimka? :D

thirstymonk
Včera o 11:16
@dominikademeter

@anonym_7e511e oni majú fakt dobré veci, polovička používa hlavne deo na vajca😄

@dominikademeter Akože nevidím problém, normálne rozmýšľam, že to aj ja svojej kúpim teraz :D No a čo? Na vlasy hentaky šampon, hentake geňo, keratin, kktiny, to hej, ale keď tu chlapec kúpi masku na vagínu, tak je problém tyvole.

anonym_cb0257
Včera o 11:26
@anonym_7e511e

@anonym_7e511e masku na vagínu som videla aj v DMke..skoro som onemela😁🤣

dominikademeter
Včera o 11:27
@thirstymonk

@dominikademeter Akože nevidím problém, normálne rozmýšľam, že to aj ja svojej kúpim teraz :D No a čo? Na vlasy hentaky šampon, hentake geňo, keratin, kktiny, to hej, ale keď tu chlapec kúpi masku na vagínu, tak je problém tyvole.

@thirstymonk tak ak je v pohode, určite sa zasmeje a ocení to😄 niektoré sa môžu na to znechutene pozerať, že čo to za p*čovinu dostala🤷mne by to napr nevadilo😁 veď ja som svojmu na narodeniny darovala setík sprcháč, šampón a bol tam toaleťák "toxic waste"🤣

thirstymonk
Včera o 11:30
@anonym_cb0257

@anonym_7e511e masku na vagínu som videla aj v DMke..skoro som onemela😁🤣

@anonym_cb0257 A čo, však keď to obsahuje dajake fajne látky, čo ti zlepšia zdravie aj v tejto oblasti, nie je to podľa mňa nič opovorhnutiahodné. Komu má viac záležať na vaginálnej sviežosti manželky ako manželovi?

thirstymonk
Včera o 11:38
@dominikademeter

@thirstymonk tak ak je v pohode, určite sa zasmeje a ocení to😄 niektoré sa môžu na to znechutene pozerať, že čo to za p*čovinu dostala🤷mne by to napr nevadilo😁 veď ja som svojmu na narodeniny darovala setík sprcháč, šampón a bol tam toaleťák "toxic waste"🤣

@dominikademeter No a, treba sa obdarovavať 🙂

januska12323
Včera o 11:39
@thirstymonk

@januska12323 Tak ozdaj každý chlap vie veľkost prádla svojej pani, či zase len ja som vynimka? :D

@thirstymonk aj strih?

anonym_ffbc4b
Včera o 11:41
@bludna

@richard_polak A tvoja draha ti rovno povedala, ze by chcela nieco z astratex? Ja mam 30+ ale mne veci odtial pridu strasne staromodne. Ja by som ti odporucila ako darcek znacku agent provocateur.

@bludna to je super znacka len asi pre vela ludi mimo budget;)

earlgrey
Včera o 11:46
@thirstymonk

@earlgrey
@nikanu
@nadejna7

Sa smejete, ale keď som ja dostal púder na kulky, zobral som to s humorom a používal. A bolo to super.
Čo je zlé na tom, dopriať si trošku pohlavnej starostlivosti? Ksichty si tu mastíte neviem čím všetkým každý deň a na vagínu každá kašle :D

@thirstymonk
ja na svoju vagínu nekašlem, z nej by si aj jesť mohol ☝️🤣

thirstymonk
Včera o 11:56
@januska12323

@thirstymonk aj strih?

@januska12323 Najmä strih

thirstymonk
Včera o 11:56
@earlgrey

@thirstymonk
ja na svoju vagínu nekašlem, z nej by si aj jesť mohol ☝️🤣

@earlgrey No vidiš, tak to má byť

zara3
Včera o 11:58

Sperk, ja som mojmu kupila krasne hodinky od Armaniho a roky ich nosi.

anonym_2a60d0
Včera o 12:20
@nikanu

@nikanu nuz, niekedy aj od velkosti. Co tu baby hovoria nieco o znackach, tak mavaju podprsenky do velkosti kosicka max. D, E, akoze fakt ze "plne poprsie", no to iste...🤪 Ak potrebujem vacsie, pozeram sa inde. Kedysi na Astratexe mavali vela zo znavky Ava a ani nebola predrazena, teraz uz tam nekupujem, lebo mi ich strihy nesedia. Teda, tie "ich Astratex znacky". Aktualne mi sedia od Anita a Rosa Faia 85G. A su aj klasicke, aj take "krajsie".

anonym_2a60d0
Včera o 12:21
@thirstymonk

@nikanu Hej, na astratexe som pozeral aj ja pred pár týždňami, keď som mojej niečo kupoval, ale to fakt také prádlo jak po menopauze. 60+ :D

@thirstymonk ale netrep, rozhodne nie vsetko a zvlast, ak ma mensie kosiky.

bludna
Včera o 12:26
@anonym_ffbc4b

@bludna to je super znacka len asi pre vela ludi mimo budget;)

@anonym_ffbc4b To ano ale maju aj zlavy a povedzme si, ze tie kusky nenosi clovek casto, tak aj dlho vydrzia 😀 Daju sa najst aj lacnejsie alternativy, mozno intimissimi. Hlavne cokolvek je lepsie nez astratex 🙏

Strana
z2