icon

Nápady na zábavu pre narodeninovú oslavu doma

8. okt 2025

Prosím Maminy zachráňte ma, oslava 11 narodenín, nečakaná zmena plánu, pozvaných cca 7-8 detí, čo s nimi robiť v byte? Dajte mi prosilm nápady.

anonym_c0862d
8. okt 2025

Ja som mala ako 10 ročná oslavu a teda mama mi nemusela nič chystat (myslím program) normálne sme sa zavreli v izbe tancovali sme atď..

cyberk
9. okt 2025

To je dost vela deti… ja by som bookla rovno nejake Buppi a pod. nech sa tam vyblaznia.

mimikarol
9. okt 2025

To sú už veľké deti. Nech sa zabavia samé. Keby ja chcem riešiť program pre moju na 11 narodky tak mi to ani nedovolí. Baby by sa zatvorili v izbe a zabávali by sa samé

anna777115
9. okt 2025

Bože ved to sú už puberťáci čo im chceš organizovať. Priprav nejaké občerstvenie a nechaj to na nich. Potom tu vidime take temy, že akčné maminky neprestávajú organizovať životy svojich detí, aj keď už majú svoje rodiny.

7miriam77
9. okt 2025

Nachystala by som im dáke spoločenské hry, karty, magič alebo teda tablet, aby si mohli púšťať hudbu z YouTube....moja dcérka má 10 rokov a väčšinou sa s kamoškou zavrú v izbe a vedia sa prehrať aj dve hodiny...neboj, nudiť sa nebudú

autor
11. okt 2025
@anna777115

Bože ved to sú už puberťáci čo im chceš organizovať. Priprav nejaké občerstvenie a nechaj to na nich. Potom tu vidime take temy, že akčné maminky neprestávajú organizovať životy svojich detí, aj keď už majú svoje rodiny.

@anna777115 no nebuď príliž premúdrelá asi by som neorganizovala až by si to vedeli zorganizovať samé… a viem dobre co im rozum dovolí vymyslat a co nie, nie su na tom tak ako 12-13 r. zatiaľ , zažila som minulý rok, chvíľa ticha znamenala bombu v dome sedeli na krbe v dva a pol m vyske, vsak pre nich to bola sranda ze? nakoľko sme mali aj mladších nebola to sranda, lozili kde sa dalo, krik, lietali šmýkali sa krizom cez kuchynu chodbu a cez celu obývačku a ine .., takze tak

katulienkax
11. okt 2025

A preto nerobím oslavy doma, žeby som cely den pratala a ešte vymyslela program. Ale keď. To niekoho baví, nech robí.

katulienkax
11. okt 2025

A čo sa take zmenilo že treba narýchlo doma, ja som napríklad prekladala aj o mesiac len aby bolo ako bolo naplánované. Sak dieťa môže aj neplánovane ochorieť.

mircalla
11. okt 2025
@cyberk

To je dost vela deti… ja by som bookla rovno nejake Buppi a pod. nech sa tam vyblaznia.

@cyberk 11 rocne deti Buppi? Dcera bude mat 10, do Buppi chodili na narodky max. ako 8 rocni.

anna777115
11. okt 2025
@anonym_autor

@anna777115 no nebuď príliž premúdrelá asi by som neorganizovala až by si to vedeli zorganizovať samé… a viem dobre co im rozum dovolí vymyslat a co nie, nie su na tom tak ako 12-13 r. zatiaľ , zažila som minulý rok, chvíľa ticha znamenala bombu v dome sedeli na krbe v dva a pol m vyske, vsak pre nich to bola sranda ze? nakoľko sme mali aj mladších nebola to sranda, lozili kde sa dalo, krik, lietali šmýkali sa krizom cez kuchynu chodbu a cez celu obývačku a ine .., takze tak

@anonym_autor Ja sa nerobim premudrela, ale mam tiež 12 ročnu dceru a chodieva na narodeninove oslavy. Maĺuju sa s kamoškami tancuju, riešia chalanov a predstav si ze nik im to nemenežuje.