icon

Nezvyčajná úloha: Kupovanie darčeka za rodičov na výročie svadby

25. jan 2025

Ahojte,uz roky chodim nakupovat kvety za otca na vyročie svadby s mamou,mam teraz 24 este byvam u rodicov ale aj tak to stale robim 😅 mama ne taka zeby sa urazila ak by ten kvet nemala,no ale oco je proste taky ze naco ,tak uz minimalne 10 rokov chodim stale len ja nieco kupovat ,ale uz mam sama 4 rocny vztah a uz som si povedala ze tento rok to urobim poslednykrat,je to ich vztah nech si to riesia a nie ze ja mam ist kupovat kvet za otca (peniaze mi da) a vsetko riesit a akoze on jej to dal ,uz mi to pride aj trapne ,mate to niekto rovnake ci len my sme šialeni ? 😃

simona1998
25. jan 2025

Mám to úplne rovnaké , či na narodeniny , na Valentína , na Vianoce . Ja pokúpim táto ma vykešuje 😛ale zas otec robí 4tyzde zahraničie a týždeň je doma 🙂

januska12323
25. jan 2025

Nie u nás sa kvety dávajú výnimočne a keď tak kúpi ten kto chce. Ved to je ľahké. Čo na tom otec nevie? Či jednoduchšie je dať peniaze a "sa to" vybaví?

babababka
25. jan 2025

Nechápem,čo je na tom také ťažké.Zoberiem peniaze,kúpim slušnú,peknú kyticu a vybavené.Možno máš ty lepší vkus.

lucik194
25. jan 2025

u nas detto, moj otec sam von nechodi, takze by nemal kde tu kyticu kupit......
uz sme az v stadiu, ze objednam kyticu a kurier ju donesie, otec mi da potom cash

kristinka92
25. jan 2025

ruku hore každá, ktorá tiež musí hlásiť každé narodeniny meniny výročia kupovat darčeky na vianoce a podobne za svojho chlapa… a áno, oni radšej počkajú kým “sa to” spraví za nich