Niečo staré, nové, modré a požičané
Dobrý deň vospolok,
Kedže moja osudová budúca pani manželka urobila zo mňa toho najštastnejšieho a súhlasila 🥹 postupne sa dostávame k plánovaniu a každým dňom k tomu najkrajšiemu bližšie. Možno som poverčivý, ale nehodlám riskovať nič, čo by mohlo neskôr negatívne vystreliť. Nakoľko možností je také obrovské kvantum, až za z toho zapeká mozog, milé dámy i milí páni, ako ste to riešili vy? 😊 prípadne, na aké ďalšie veci ste si dávali pozor a prečo ? Vopred vďaka za každú odpoveď, tip a názor ☺️
@informovanymanzel chlap toto riesi? Este beriem nejaka natesena nevesta ale chlap🙄
@informovanymanzel tvoj nick sa mi paci, este si sa neozenil a uz si manzel 😅
@informovanymanzel toto nie je prejav hetero muza 😃 bud si zena alebo si nejdes brat zenu 🙂
Nerozumiem otázke, čo má negatívne vystreliť? Napíšu, že na termín už majú obsadené a modrá stužka tomu zabráni?
Na nic, skoro som si aj saty usila, ale som nestihla 😅
Mňa by zaujímalo, tento zvyk, niečo nové, niečo modré a niečo požičané, je to bežne slovenský zvyk? Lebo videla som to iba vo filmoch zatiaľ. A to som bola už na mnohých svadbách. Tak ako si aj niektorí myslia, že sa má hádzať kytica. Ako môžu, ale na Slovensku je zvykom čepčenie, kedy nevesta niekomu odovzdá závoj a ženích svadobné pierko (koho považujú za budúcich snúbencov)
To pisal chlap?
@unicornlady len nejaka americka blbost
@unicornlady proamericke nevesty zvykli hadzat kyticu
@informovanymanzel ja som len schovala saty, ale farbu sme si dohodli a videla am prichadzat ulickou
Nemala som pocas svadby nic stare, nic pozicane a ani nic modre. Mala som len nove saty a kyticu
vlastne mozno aj spodne pradlo (bolo to uz davno, nepamatam). Vobec som netusila, ze existuje nejaka taka tradicia, a aj keby som to bola vedela, neriesila by som to. Dokonca svadobne saty som vyberala spolu s manzelom, takze ma v nich videl prvy a kyticu som si bola dat urobit sama.
Jedine, co je pred manzelstvom dolezite, je vybrat si toho spravneho cloveka. Na nicom inom nezalezi, ziadne svadobne povery a tradicie ti stastne manzelstvo nezarucia. My sme spolu aj napriek poruseniu vsetkych tradicii vecnost a myslim, ze mame stastne manzelstvo.
povery ti nezaručia šťastné manželstvo...
nestačí byť len informovaný manžel, ale aj starostlivý, pomáhajúci, trpezlivý.. atd atd.... tak isto aj naopak...
určite ,,v budúcnosti nič nevystrelí" len preto, že na sebe nevesta nemala modrý podväzok...
btw.. je to americká somarina
@informovanymanzel neverííím že toto písal muž 🙈 Ak áno, nejaký drevorubač asi nebudeš, čo?
Nerozumiem, čo vlastne chceš vedieť alebo poradiť
keď už chceš byť taký "dokonalý", najmi si svadobnú agentúru a máš vystarané

@informovanymanzel aký tvoj problém?