Ocko umiera. Aký darček mám vybrať mamine namiesto neho, aby naňho s láskou spomínala?
Môj ocko zomiera a nevladze už mamine vybrat darcek k Vianociam, rada by som ho vybrala za neho, aby som ju potesila. Malo by to byt nieco na pamiatku, podakovanie. Napadol ma prsteň, ale ten jej už ocino s retiazkou a nausnicami kupil davnejsie a aj tak ich mamina nenosi. Dakujem
Mrzi ma to 😥 Priklanam sa k nazoru fotokniha, aj ked si myslim, ze isty cas sa do nej bude pozerat velmi tazko, ale potom spomienky potesia.
Je mi veľmi ľúto, čím prechádzaš, musí to byť pre teba a tvoju rodinu veľmi ťažké. Možno by bol pekný darček fotokniha? Kde budú ich spoločné fotografie, aj tie s tebou alebo, ak nejakých máš, súrodencami. Je to pekný darček a tvoja mamina v ňom môže listovať a spomínať.
@modrahruska
@bashka80 dakujem, fotoknihu som dala robit už s detmi, robím každý rok, kde sú aj oni. Do tych fotiek sa mi až tak teraz velmi nechce, hlavne, keď vidim, ako ocino v priebehu roka chradol a akí boli stastni, celé by som to prerevala a tým, koľko dlho to trvá, nerobilo by mi to dobre 😢 možno sa k tomu niekedy odhodlam, ale teraz nevladzem.
@anonym_autor Pozri stránku gravirovaniefotiek.sk
Majú nádherné výrobky.
@jaja20 pozriem, dakujem
@anonym_autor v prvom rade ste uzasna, ze na to myslite a chcete pomoct urobit radost mame. Mna hned napadla pesnicka - otec moze pospominat na momenty, ktore prenho s nou vela znamenali a ona bude mat krasnu pamiatku ku ktorej sa moze navzdy vracat. darujpesnicku.sk

Je mi veľmi ľúto, čím prechádzaš, musí to byť pre teba a tvoju rodinu veľmi ťažké. Možno by bol pekný darček fotokniha? Kde budú ich spoločné fotografie, aj tie s tebou alebo, ak nejakých máš, súrodencami. Je to pekný darček a tvoja mamina v ňom môže listovať a spomínať.