Ocko umiera. Aký darček mám vybrať mamine namiesto neho, aby naňho s láskou spomínala?
Môj ocko zomiera a nevladze už mamine vybrat darcek k Vianociam, rada by som ho vybrala za neho, aby som ju potesila. Malo by to byt nieco na pamiatku, podakovanie. Napadol ma prsteň, ale ten jej už ocino s retiazkou a nausnicami kupil davnejsie a aj tak ich mamina nenosi. Dakujem
Mrzi ma to 😥 Priklanam sa k nazoru fotokniha, aj ked si myslim, ze isty cas sa do nej bude pozerat velmi tazko, ale potom spomienky potesia.
@anonym_autor Pozri stránku gravirovaniefotiek.sk
Majú nádherné výrobky.
Je mi veľmi ľúto, čím prechádzaš, musí to byť pre teba a tvoju rodinu veľmi ťažké. Možno by bol pekný darček fotokniha? Kde budú ich spoločné fotografie, aj tie s tebou alebo, ak nejakých máš, súrodencami. Je to pekný darček a tvoja mamina v ňom môže listovať a spomínať.
@modrahruska
@bashka80 dakujem, fotoknihu som dala robit už s detmi, robím každý rok, kde sú aj oni. Do tych fotiek sa mi až tak teraz velmi nechce, hlavne, keď vidim, ako ocino v priebehu roka chradol a akí boli stastni, celé by som to prerevala a tým, koľko dlho to trvá, nerobilo by mi to dobre 😢 možno sa k tomu niekedy odhodlam, ale teraz nevladzem.
@anonym_autor Pozri stránku gravirovaniefotiek.sk
Majú nádherné výrobky.
@jaja20 pozriem, dakujem

Je mi veľmi ľúto, čím prechádzaš, musí to byť pre teba a tvoju rodinu veľmi ťažké. Možno by bol pekný darček fotokniha? Kde budú ich spoločné fotografie, aj tie s tebou alebo, ak nejakých máš, súrodencami. Je to pekný darček a tvoja mamina v ňom môže listovať a spomínať.