icon

Okrúhle výročie svadby

15. nov 2022

Pred chvíľou došiel môj muž z práce a oznámil že objednal stôl v reštike. Vravím SUPER!
Ako keby nevidel, že mám od nedele nohu v sádre.
Ako by ste reagovali?

babovka2321
15. nov 2022

Chudak chlap.

melanta
15. nov 2022

Mala som sádru asi 15 rokov dozadu, 5 týždňov, boli sme na romantickej večeri na moje narodeniny, muž ma z auta odniesol do reštiky. Za mňa krásne gesto.

thereisabear
15. nov 2022

"Jeej, len s tou mojou nohou by to bolo komplikované sa tam dostať, nemôžme to odložiť, kým mi dajú dole sadru? Mohli by sme si zatiaľ niečo objednať domov, hm?
Chlapi sú občas pribrzdení, treba mať pochopenie.

autor
15. nov 2022

@melanta pekné, možno 15 rokov dozadu by to môj muž vzládol 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
15. nov 2022

Váž si,čo máš doma

veronikaszabova
15. nov 2022

A kde je problem? Barly urcite mas. Chudak chlap. Nesnazi sa, zle je. Snazi sa, aj tak je zle.

autor
15. nov 2022

@terezka1947 vážim si ho, ale je tu to ALE. Momentálne som doudieraná od pádu so schodov a neviem sa ani vhodne obliecť na také miesto.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
15. nov 2022

No asi mu nedošli všetky suvislosti, to sa chlapom stáva. Objednajte donášku a spravte si romantiku doma.
99 chlapov zo 100 si na výročie ani nespomenie, teš sa, že práve ty máš ten vzacny exemplár co si spomenul

kitycat
15. nov 2022

Ja teda neviem, to si vazne tak domlatena, ze ti nezlepsi naladu ked ta muz na vyrocie vytiahne do reštaurácie?
A das si dake saty alebo teplaky, ved mas sadru.

Naozaj hrozny manzel

autor
15. nov 2022

@viestta no mi sme mali pár dní dozadu mali takú výmenu názorov, narýchlo som dcére povedala, že sviatok je 16.11 veď je v kalendári červeným a muž ma hneď opravil, že sviatok je 17.11. Akurát že 16.11je ten náš sviatok.

viestta
15. nov 2022

No neviem. Niekto by sa potešil, aj keby mu to bolo pripomenute, niekto vo všetkom hľadá problém. Rob ako myslis.

autor
15. nov 2022

@viestta nevidím v tom problém, navyše vtedy mi ešte nič nebolo.
@kitycat kto tvrdí že je hrozný?