icon

Originálne darčeky pre ľudí, ktorí majú všetko

somztohojelen
16. feb 2025

Dobrý deň,
Idem si po radu. Sme pozvaní na oslavu, ale nenapadá mi, aký dar kúpiť. Ten človek má všetko, peniaze, materiálne veci, tak sa chcem spýtať, nenapadá vás niečo, čo by spravilo aj bohatému človeku radosť? Predstavujem si niečo možno praktické alebo možno by ocenil nejakú remeselné diela. Som stratená, pretože to je známy z partnerovej strany, takže neviem popravde čo by ho potešilo a chcem si dať na to záležať. Ďakujem za pomoc!

Strana
z2
maca283
16. feb 2025

Nieco zazitkove

natalka13
16. feb 2025

Nejaku kulturu, ak je to partnerov znamy nech sa partner posnazi s vymyslanim. On ho lepsie pozna

minenkaa
16. feb 2025

@somztohojelen ak labrador alkohol tak alkohol,to sa nestratí ,cigary,cigarety,fajka.Co ma rad nevieme.Nejaku dráhu kávu

sense
16. feb 2025

Tak partner nech niečo zaobstará. Zrejme vie najlepšie čo má rad, nejaký zážitok, ochutnávku vín,pív, kavy

shee11
16. feb 2025

Kávu z praziarne 🤷

guudy
16. feb 2025

Ja by som do zazitku nesla. Co ho zaujima, to uz absolvoval. Za mna nejaky spotrebny tovar, co bud spotrebuje sam, alebo daruje dalej.
V akej sume chcete kupit?
@somztohojelen

Uprimne, my sme rodicom pred cca 15 rokmi doslova zakazali kupovat nam darceky na narodky a Vianoce. Nevedeli co, tak to vzdy skoncilo nejakou strasnou blbostou. Oni minuli zbytocne peniaze, my sme sa nepotesili🤷🏼‍♀️. Zbytocny vydaj energie a penazi.

somztohojelen
autor
16. feb 2025

@guudy minimalne 50 euro rátam, ale max do 100😊

earlgrey
16. feb 2025

Ja som mala v piatok narodeniny, tiež nič od nikoho nechcem...a dostala som do obálky peniaze 🤣 nie, že ich potrebujem, ale tak kúpila som si vysávač a to ma potešilo 🤣 akože kúpila by som si ten vysávač tak či tak, ale beriem to ako dar od rodiny, za tie peniaze, ktoré som dostala 😀

guudy
16. feb 2025

@earlgrey vsetko najlepsie😊💐

guudy
16. feb 2025

@somztohojelen a nechces nieco upiect? Ak viete o oblubenej torte/zakusku oslavenca, tak upec, z toho bude mat radost (ak je inak normalny) 🙂

matrioshka333
16. feb 2025

@somztohojelen My v takomto prípade dávame poctivý domáci tovar, čo len tak bežne nezoženieš. Napríklad med od včelára (ktorého poznám), víno originál z vínnej pivnice od vinára (ktorého poznám), domáce klobásy, slaninu, syr a podobne. Ale všetko odskúšané a čo je ozajstná kvalita, naozaj len overené....a taký kôš z toho spraviť. Milé a neurazí.

somztohojelen
autor
16. feb 2025

@matrioshka333 skvelý nápad! Ďakujem❤️

somztohojelen
autor
16. feb 2025

@matrioshka333 a prosím vás, neviete mi poradiť osvedčeného vinára?😊

smiling89
16. feb 2025

@somztohojelen nas najviac potesia dary ktore sa djau zjest, vypit napr kvalitna kava, vyberova cokolada (nie tie z potravin), olivovy olej, ladove vino...balicek z tohto 🙂

macatt
16. feb 2025

Zážitkové by som nekupovala, lebo taký človek asi moc času nazvyš nemá, aby to využil..
Mňa by potešil voucher na jedlo(večeru), jesť sa musí, aj keď má všetko😀
Dáávno som aj ja dostala taký poukaz na steak v dobrom Steakhouse cez zlavomat, bolo to super..👍
U nás otvorili taký sushi bar, kde je nejaký top majster a berú rezervácie na stol pár mesiacov dopredu, to by som asi chcela darovať niekomu takému..

sissy27
16. feb 2025

@somztohojelen pozri nejake ovocne kytice, to ma podla mna vzdy uspech. Pripadne pre chlapa klobasove / syrove.
Samozrejme nie je to nieco, co si dotycny nemoze dovolit, ale pravdepodobne si sam pre seba taku neobjedna, vyzera to super a urcite to nezapadne prachom.

earlgrey
16. feb 2025

@guudy Ďakujem 😊

tilly
16. feb 2025

Môj muž dostal košík plný dobrých paštéta všelijakých domácich výrobkov, dobrých čokolád apod, aj víno tam bolo. To ho potešilo asi najviac z darčekov, čo dostal na tej oslave. Inak fľaša kvalitného alkoholu vždy dobre padne. Maximálne to zas pošle ďalej ak také nepije 😅

bludna
16. feb 2025

Ja by som kupila listky na akciu v meste kde zije. Ak v Bratislave, tak listky na koncert, divadlo, standup comedy, slam alebo listky do Danubiany napriklad. Pripadne poukaz na head spa? Alebo nejaku inu proceduru. Ja som naposledy dostala na tvarovu jogu. Najlepsie nieco co by ho nenapadlo kupit sameho. Urcite by som nesla do jedla a uz vobec nie do alkoholu.

tiezjedna
16. feb 2025

predplatné Forbes (ak ešte nemá)

katkaseiner
16. feb 2025

@matrioshka333 teba by som rada do rodiny 😍

nevenka
16. feb 2025

@katkaseiner aj ja 🙂

sroubek78
18. feb 2025

K vínu, klobásam a slanine by bodol aj poctivý kváskový chlebík. Ak vo vašom okolí niekto kváskuje, skúste objednať nejaký fajnový chlebík 🙂.

zuzaana18
18. feb 2025

@somztohojelen https://mvc.sk/clen/vinarstvo-novak-miroslav-novak Osobne som za vyberove vina, toto je poctiva robota.

sroubek78
18. feb 2025

Odporúčam vinárstvo Vinum Kult v Novom Meste nad Váhom.

chiarisimo
18. feb 2025

Môj muž dostal na 40-tku gumáky-napchaté slamou a v tom zapichnuté poctivé domáce klobásy...najoriginálnejši darček, aký som doteraz videla

slavaf
18. feb 2025

@somztohojelen My sme dali u kováča vyrobiť podkovu pre šťastie s menom a dátumom.

angela85
18. feb 2025

Nejaký originál,ručná práca. Napríklad kožený opasok s peknou prackou,s motívom čo ho bavi napr.: motorka,hory alebo pes,meno

guudy
18. feb 2025

@angela85 prepac, ale opasok s motivom je strasny gyc🤭

guudy
18. feb 2025

@somztohojelen prosim ta, fakt nevymyslaj nic originalne….ci viac budes spekulovat, tym vacsiu blbost nakoniec kupis🤭

Strana
z2